• Ivdzo11
    4.7k
    Selahi

Dobro igram u posljednje vrijeme. Dobro sam igrao protiv velikih hrvatskih klubova. Što se tiče budućnosti, to je na menadžeru Adrianu Aliaju", kazao je sjajni veznjak te nastavio:

"Fokusiran sam na teren. Sada dolaze praznici i želim da odem svojoj porodici i odmorim od fudbala na nekoliko dana. Znam da je menadžer u kontaktu s nekoliko klubova."

"I ja dosta vrijedim. Rijeka mi nije dala ponudu. Može se desiti da odem u januaru. Na taj način bi i klub nešto zaradio."

"Preferiram i da klub ima neke koristi. Ovdje sam četiri godine i hoću da klub nešto zaradi. Želim da odem na lijep način, Rijeka mi je mnogo pomogla i bilo bi dobro da klub ima neke finansijske koristi."
  • Nolifer
    8.8k
    Odigrao zadnju utakmicu za Rijeku?

Budući da propušta nedjeljni ogled protiv Slavena, moglo bi se ispostaviti da je utakmica protiv Hajduka bila zadnja za Selahija u Rijeci, piše koha.net uz podsjetnik da je ugovorno vezan za klub samo do kraja sezone. Napusti li Rijeku tada, to će napraviti kao slobodan igrač. U siječnju bi u slučaju njegove prodaje klub dobio novac.

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/selahi-vise-nece-igrati-za-rijeku-evo-sto-on-kaze-o-mogucem-odlasku/2626475.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
  • blue heart 72
    1.9k
    Selahija bi svakako uzeo. Najradije odmah, a ako se ne može sa Miško naći nikakav povoljan dogovor za obje strane, onda bi to presjekao. Dogovoriti se sa Selahijom i potpisati ugovor od nove sezone. Jurišićeva je jučer još jednom pokazao da je ta sva priča oko njega itekako prenapuhana. Ofenzivno je solidan, dok je defenzivno truba. Najbolji su mi oni koji kritiziraju Marića zbog Solde. Možemo biti sretni da smo dobili za njega to što smo dobili. Kod nas teško da bi i mrvice skupljao, u Gorici nikaj posebno, dok je i u Osijeku skroz pogubljen na terenu. Ima taj neki ulazak iz drugog plana i solidnu statistiku, ali njegov doprinos u igri je slab. To naravno ne amnestira Marića od nekih drugih transfera, jer mi možemo i moramo to bolje odraditi
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    Kakav Soldo ,i ja bi Selahia volio vidjeti asap u Dinamu
    Stisnute gas i obraduje nas ,a ne da se stvari razvlače kao i obično
  • Orc123
    9.3k
    Ja bi kupio Beyata iz Istre i ostavio ga do ljeta tamo! Strasan potencijal....treba odat priznanje Istri koja uz asistenciju Alavesa radi odlican skauting!

Sto se tice Selahija mislim da on best buy s obzirom na ulozeno i dobiveno. 1,3mil eur je nista za takvog igraca, a profilno takvog igraca uopce nemamo u kadru....
  • Blueshadow86
    2.1k
    Sto se tice Selahija mislim da on best buy s obzirom na ulozeno i dobiveno. 1,3mil eur je nista za takvog igraca, a profilno takvog igraca uopce nemamo u kadru....Orc123

Realno, to je smiješna cijena za njega, pogotovo u današnje vrijeme. Jednostavno ga moramo dopeljati kod nas. Osim u slučaju da on baš želi ići van. Nadam se da se već pomalo radi na njegovom dolasku.
  • CastAway1986
    2k
    Marko Soldo ima potpunu slobodu u Osijeku pa i u mladoj reprezentaciji, igra vise pozicija , djeluje iz drugog plana i postiže dosta golova kao nekad Ademi kod Dinama, nedavno je igrao čak i polušpicu protiv Lokomotive..U Dinamu to nikad nebi mogao , tako da je bolje da je u Osijeku i da uzmemo postotak od buduće prodaje ! Nama opcija za šesticu iz HNL-A treba jedino biti Lindon Selahi samo što osobno smatram da će prije ići u inozemstvo nego u Dinamo ..
  • Orc123
    9.3k
    Marko Soldo ni profilno nije 6ica....meni dosta na Bulata vuce i da, na Ademija! Takav profil nam ne treba jer na ljeto dolazi Vrba a i Pavic je tu....
  • Jurki
    13.5k
    a zakaj nebi dopeljali umjesto tog igraca iz Istre.. njihove skaute?
    Nebi li mozda takvi transferi bili bolji?
  • marcio amoroso
    38.4k
    Marko Soldo ni profilno nije 6ica....meni dosta na Bulata vuce i da, na Ademija! Takav profil nam ne treba jer na ljeto dolazi Vrba a i Pavic je tu....Orc123

Slažem se da nam Soldo ne treba.

Samo ne razumijem kako si Vrbančića i Pavića stavio na istu poziciju.
  • Georg Koch
    5.1k
    Prati li itko srpsku ligu da zna ista o ovom dvojcu koji se spominje?
  • Jaro
    8.4k
    to su skauti Alavesa i njihovi kontakti u managerskim krugovima... Je, Bjelanovic je ustrojio funkcionalnu skaut sluzbu, ziher...
  • Crni86
    6.5k
    Ja iskreno mislim da je to za tu dvojicu pumpanje cijene preko naseg imena. Obje price je plasirao mozzart sport, bratska stranica germanijaku. Germanijak ni jednu od te dvije vijesti nije prenio, vec nasi drugi mediji.
  • Jurki
    13.5k
    nemam pojma tko je ustrojil skutsku sluzbu al ocito rade dobar posao.
  • CastAway1986
    2k
    Soldo ti je ako ćemo raditi usporedbu nešto poput Petra Sučića, znači nije onaj klasični zadnji vezni nego nešto između šestice i osmice ! On je u juniorima Širokog Brijega krenuo kao šestica to je igrao i u U-17 reprezentaciji BIH ali ima bolje predispozicije da igra kao centralni vezni ..Svejedno nama na toj poziciji nije trenutno potreban..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions