• Orc123
    9.3k
    ma ne, nisam ih stavio na istu poziciju vec sam samo mislio da nam ulaze u kadar pa nema potrebe pretrpavati kadar sa igracima koji ce biti rotacija...Vrba i Pavic nisu ni slicni igraci tako da....ali ce sigurno imati bitnu ulogu uskoro...

Pogledam tu i tamo njihovu ligu...ima tu kvalitetnih igraca...ali....gledao i ovu dvojicu ali ono nista detaljno posto ono nisam znao da bi se mogli interesirati....ovaj bek je solidan ali...ja mislim da mozemo mi bolje od njega naci.
    Ovaj Dele ili kak se vec zove, zabija on ali to nije igrac za Dinamo.....dobar udarac, brz, okomit, ali nikakav dribling, oslanja se vecinom na brzinu i snagu i tjt.....nije igrac za Dinamo!
  • Nogo
    4.3k
    Gledam malo Vojvodina-Radnički i niti jedan od ovih šta ih "kao" tražimo ne igra. Meni je od njih dvojce zanimljiviji ovaj Caleb Zady. Izgleda mi ok i zabio je i gol danas.

https://www.transfermarkt.com/caleb-zady-sery/profil/spieler/617699

Ima dobru statistiku. Imam osjećaj da su "patke" za dovođenje njihovih igrače, ali eto.

Edit : Dele ima treći žuti, a Barrios crveni karton od prošle utakmice.
  • bbb medimurje
    3.4k
    24 sata pisu da smo zainteresirani za dovodenje Kristijana Kahline
  • badjibadara
    4.2k
    Gledam malo Vojvodina-Radnički i niti jedan od ovih šta ih "kao" tražimo ne igra. Meni je od njih dvojce zanimljiviji ovaj Caleb Zady.Nogo

Dobio je ovacije kad je izlazio iz igre. Pljesak tribini, a sa tribina: Seri, Seri, Seri...!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions