• Chempers
    354
    Pa nasima zapravo vrlo dobro dođe ta Miskova "bahatost". Lako se svali krivnja na njega za našu nesposobnost dovođenja igrača, i to očito dobro pali sudeći po zadnjih par stranica.
  • scooniepenn
    3.6k

Gledao sam ga malo na onom turniru u Brazilu i u svakom njegovom potezu se vidi da je mali ekstra klasa. Čak se i meni čini da je malo narastao i fizički ojačao, ali ono najbitnije takav bogomdani talent jednostavno dobiješ, to naučiti ne možeš.
  • Daliban
    3.1k
    Definitivno treba riješiti taj ugovor s Barom i odmah staviti malog na hormon rasta. Prozor za to postaje sve kraći, a teško da će dečko moći realizirati svoj talent bez da ozbiljno poraste.
  • don
    8.3k
    lipa poruka Mišku:

"Mi iskreno u svim pozicijama u kojima tražimo igrače da bi poboljšali ovu momčad Dinama imamo 4-5 igrača, tako da ukoliko ne bude jedan, bit će drugi. Neće Dinamo nitko ucjenjivat ni reketarit, kažem, imamo za svaku poziciju dovoljno alternativa i dovest ćemo ono šta je najbolje za klub i naravno ono što si klub može priuštit, ali da nas netko baš ucjenjuje i reketari to nećemo dozvoliti. Kažem, imamo opciju A,B,C,D i vjerujem da ćemo donijet dobre odluke.
  • badjibadara
    4.2k
    Eto, lijepo je Bjelica odgovorio na “neslužbene” izjave iz riječkog tabora.
  • criticus
    2.8k
    Eto, lijepo je Bjelica odgovorio na “neslužbene” izjave iz riječkog tabora.badjibadara

Nek manje priča a više radi na igri. Igramo drugoligaški nogomet. Nijedan transfer to popravit neće ako on ne napravi okvir i ideju kako ekipa želi igrat. Dosta je populizma. Dobij Varaždin, a onda zasuči rukave i radi. Ako ne dobiješ Varaždin, budi čovik i sam otiđi.
  • Eduardo
    21.7k
    Ima kakvog interesa u navodnom zanimanju Bešiktaša za Kulenovića? Poljaci pišu nešto o tome.

• Ivdzo11
    4.7k
    Miro je jucer demantirao
  • CastAway1986
    2k
    Svi mi tu pricamo da treba aktivirati tu klauzulu Selahiju ali pitanje je da li on želi uopće u Dinamo ili možda želi van Hrvatske..Ja se nadam da će nam biti upravo on prvo pojačanje
  • Žan
    193
    Ako je ovo istina za Kuleta i Besiktas, to bi mogao bit cavao u lijes njihovom sportskom direktoru.
  • Dinaminjo
    1.1k
    "Sa druge strane, Celje je drugačija priča. Bogati Rus je kupio klub i u njega uložio ozbiljan novac. Budžet je oko 10.000.000 evra i najveći je u Sloveniji."

Ako se ne varam, netko je pitao zasto nam nisu filijala
  • Jos-Optimus
    3.3k
    jako si smiješan, ti i stručnjak koji ti je lajkao vrijeđanje postenog dečka i jako dobrog igrača. Vjerovatno u životu nisi udario loptu pa ne znaš kako je igrati ozlijeđen
  • Žan
    193
    slusaj decec pun mi je tebe i tvog lovljenja na moje komentare oko Kulenovica za koga iskljucivo nogometno tvrdim da nije razina Dinama i sam da znas zili mi ruka.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    ja nemam pojma tko si ti, a niti sam dečec. Ako ti je pun k, onda se odlogiraj. Pozdrav
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions