• Chempers
    354
    Pa nasima zapravo vrlo dobro dođe ta Miskova "bahatost". Lako se svali krivnja na njega za našu nesposobnost dovođenja igrača, i to očito dobro pali sudeći po zadnjih par stranica.
  • scooniepenn
    3.6k

Gledao sam ga malo na onom turniru u Brazilu i u svakom njegovom potezu se vidi da je mali ekstra klasa. Čak se i meni čini da je malo narastao i fizički ojačao, ali ono najbitnije takav bogomdani talent jednostavno dobiješ, to naučiti ne možeš.
  • Daliban
    3.1k
    Definitivno treba riješiti taj ugovor s Barom i odmah staviti malog na hormon rasta. Prozor za to postaje sve kraći, a teško da će dečko moći realizirati svoj talent bez da ozbiljno poraste.
  • don
    8.3k
    lipa poruka Mišku:

"Mi iskreno u svim pozicijama u kojima tražimo igrače da bi poboljšali ovu momčad Dinama imamo 4-5 igrača, tako da ukoliko ne bude jedan, bit će drugi. Neće Dinamo nitko ucjenjivat ni reketarit, kažem, imamo za svaku poziciju dovoljno alternativa i dovest ćemo ono šta je najbolje za klub i naravno ono što si klub može priuštit, ali da nas netko baš ucjenjuje i reketari to nećemo dozvoliti. Kažem, imamo opciju A,B,C,D i vjerujem da ćemo donijet dobre odluke.
  • badjibadara
    4.2k
    Eto, lijepo je Bjelica odgovorio na “neslužbene” izjave iz riječkog tabora.
  • criticus
    2.8k
    Eto, lijepo je Bjelica odgovorio na “neslužbene” izjave iz riječkog tabora.badjibadara

Nek manje priča a više radi na igri. Igramo drugoligaški nogomet. Nijedan transfer to popravit neće ako on ne napravi okvir i ideju kako ekipa želi igrat. Dosta je populizma. Dobij Varaždin, a onda zasuči rukave i radi. Ako ne dobiješ Varaždin, budi čovik i sam otiđi.
  • Eduardo
    21.7k
    Ima kakvog interesa u navodnom zanimanju Bešiktaša za Kulenovića? Poljaci pišu nešto o tome.

• Ivdzo11
    4.7k
    Miro je jucer demantirao
  • CastAway1986
    2k
    Svi mi tu pricamo da treba aktivirati tu klauzulu Selahiju ali pitanje je da li on želi uopće u Dinamo ili možda želi van Hrvatske..Ja se nadam da će nam biti upravo on prvo pojačanje
  • Žan
    193
    Ako je ovo istina za Kuleta i Besiktas, to bi mogao bit cavao u lijes njihovom sportskom direktoru.
  • Dinaminjo
    1.1k
    "Sa druge strane, Celje je drugačija priča. Bogati Rus je kupio klub i u njega uložio ozbiljan novac. Budžet je oko 10.000.000 evra i najveći je u Sloveniji."

Ako se ne varam, netko je pitao zasto nam nisu filijala
  • Jos-Optimus
    3.3k
    jako si smiješan, ti i stručnjak koji ti je lajkao vrijeđanje postenog dečka i jako dobrog igrača. Vjerovatno u životu nisi udario loptu pa ne znaš kako je igrati ozlijeđen
  • Žan
    193
    slusaj decec pun mi je tebe i tvog lovljenja na moje komentare oko Kulenovica za koga iskljucivo nogometno tvrdim da nije razina Dinama i sam da znas zili mi ruka.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    ja nemam pojma tko si ti, a niti sam dečec. Ako ti je pun k, onda se odlogiraj. Pozdrav
  • Zagi
    8.7k
    To i sam i ja više puta napisao ovdje ali ako se gleda samo površno onda se može taj rezutltat iskoristiti kao argument. Ako se gleda dublje, ne vjerujem da netko ozbiljno može tvrditi da igranje europe kroz tjedan ne bi imalo utjecaja na Rijekine igre i rezultate u HNL-u.vjeko1701

Kasnim ali samo jedna stvar. Nisam primijetio da se argument potrošnje u europi koristi za niti jedno potencijalno pojačanje osim za HNL igrače.

Samo observacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions