Sentiment i respekt nisu ista stvar. Neki minimum respekta bi trebao biti osnova svake suradnje.Ponavljam, nema sentimenta. Tko nama brani da se bahatimo? — marcio amoroso
Parkirati igrače sa procentima preko granice? Kao prvo imaš u startu jezičnu barijeru i težu prilagodbu, a kao drugo klubovi preko granice imaju dovoljno financijskih sredstava da ne moraju ulaziti u ovakve dealove. Kao treće treba naći klub po mjeri za te igrače. Dovoljno dobar da su igrači u izlogu, a dovoljno loš da ti igrači igraju. — marcio amoroso
Evo Celje — vjeko1701
Sentiment i respekt nisu ista stvar. Neki minimum respekta bi trebao biti osnova svake suradnje. — vjeko1701
Evo Celje je kao da ja kažem evo Wissam Ben Yedder je slobodan i dovedite ga ili kao što je onaj dečko na javnoj tribini rekao evo Rafinha je slobodan i dovedite ga. Sa Celjem treba pričati, dogovoriti i vidjeti njihove interese. Olako sve shvaćate. — marcio amoroso
Tko se iz kluba još pobunio na taj nedostatak respekta? Ajde mi pliz nađi izjavu Miškovića gdje pokazuje nedostatak respekta. Ne novinski izvrnuti članak nego njegovu izjavu. — marcio amoroso
Nećemo sad glumit neku naivnost, al iskreno. Jel zbilja misliš da ovakve "nesužbene" izjave iz Rijeke zadnjih nekoliko prijelaznih rokova proizlaze iz novinarskog izvrtavanja ili su pak ciljano date njima da prenesu? — vjeko1701
Znaš koga bole te “neslužbene” izjave? Bole par desetaka ljudi na zoni i par stotina ljudi na društvenim mrežama. Svi koji imalo poznaju materiju se uopće ne obaziru na to.
Ja imam osjećaj da ovdje ljudi misle da bi Rijeka davno propala bez Dinama i da smo im mi jedina adresa na koju mogu prodati igrače. Ne bi propala i nismo jedina adresa. Dokazano. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.