to su sad 2 stopera u roku 15 godina — Dani Olmić
Ne mogu vjerovati da netko i dalje vjeruje da je Pašalić igrač za Dinamo. Na temelju čega? — Kaktus Car
Po čemu je Ivanović bolji od Kulenovića? Kako bi on izgurao, konkurirao Petkoviću? — Kaktus Car
Po čemu je Fruk igrač za prvih 11 Dinama? — Kaktus Car
To su samo neke FOMO fore. Da su Kačavenda i Stojković slučajno završili u Rijeci, Osijeku, Hajduku, onda bi slušali priče zašto se njih nije dovelo kad se imalo priliku, a sad odjednom ispada nisu dovoljno dobri da dobiju poštenu šansu... — Kaktus Car
Lauritsena smo platili 1.8 milijuna. Cufrea doveli besplatno. Tonela doveli besplatno. — Paggini
stefulj i bockaj po meni nisu neki dobri primjeri … njih dvoje meni nisu nikad ni bili za dinamo jos onda kad ih se kupovalo… — Dani Olmić
slucaji Lauri, KTC i Tonel se dese svakih par godina mozda … ne vidim da je ova struka sposobna da izvede tako nesto, jos pogotovo sad kad nam gori pod petama - a razlog za optimizam bas i ne daju SD i ljudi oko njega — Dani Olmić
Dahl bi bio top ali jel realan nezz. — Orc123
Mmaeea — Paggini
dahla riješenjem svih problema. — Droljo
Koje je desno krilo trenutno bolje od Pašalića? Mogli smo ga imati besplatno. — Daliban
Ivanović je hrvatski Gyokeres. Molim respekt za Franju. Uostalom, tko nam je sada treći napadač? Mogli smo ga imati besplatno. — Daliban
Po čemu je Stojković? Jednog smo platili ozbiljnu lovu, a drugog mogli imati besplatno. — Daliban
Njegova proslost bas nije bila obecavajuca da bi bas imao neki optimizam — Dani Olmić
Ivanović je lošija verzija Kulenovića — Kaktus Car
Stvarno ne razumijem to drkanje na Dahl-a … sta je taj lik tocno pokazao da neki tolko sline za njim? Otisao je u Romu za 4.3 milja € i tamo je ja mislim odigrao mozda nekih 34 minuta… znaci taj lik je ili bio zacementiran na klupi ili nije ni bio u kadru :lol: taj igrac uopce nema kontinuitet igranja a dovodit nekog koji to nema - neznam jel je to rijesenje .. trebas beka koje ce doc, upast u prvih 11 i odma s lakocom igrat, bez da se dugo privikava na igranje — Dani Olmić
Stojković je tu, nije dobio nikakve minute. Teško da je lošiji igrač od Fruka. Plafon mu je sigurno veći, a sad hoće li ostvariti svoj potencijal ovisi o puno faktora. Više minuta na terenu bi bio dobar početak. — Kaktus Car
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.