• Dani Olmić
    591
    procitao sam ja to ne brini… hvala bogu pa si ti pogledao sve highlightse o njemu pa znas sve o tom igracu… svaka ti cast

Ja i dalje ne razumijem to silno drkanje na tog igraca

pričao i s nekim ljudima koji su upućeni u švedski nogomet, pa nisu bas tako oduševljeni s njimemreli21

Eto, a kad nesta napisem onda ne valja i onda lupam po forumu, jbg
  • emreli21
    75
    ja sam ga gledao, pričao i s nekim ljudima koji su upućeni u švedski nogomet, pa nisu bas tako oduševljeni s njim. evo djurgarden umjesto njega doveo japanca od 18 godina koji igra lijevog beka, njihovi navijači već pišu da je veći potencijal. a kad bi došao u hrvatsku trebalo bi mu vremena za prilagodbu, mi to sad nemamo, jbg
  • Plava stijena
    283
    To jedino ak nas sinovi domovine razguze u subotu pa dođe drugi trener. On i Neno su spaljeni most. Ne bu se prek noći promenil njegov karakter.
  • Paggini
    29.2k
    sam ga gledao, pričao i s nekim ljudima koji su upućeni u švedski nogomet, pa nisu bas tako oduševljeni s njimemreli21

Nisam pročitao nijednu lošu ocjenu o njemu ljetos, ni na X ni po forumima, a uz videomaterijal, mene je dobio. Navijačka mišljenja mi nisu nešto relevantna, pogledaj samo zonu kao eklatantni primjer.

, a kad nesta napisem onda ne valja i onda lupam po forumu, jbgDani Olmić

Ja sam pričao sa isto puno svedskih navijaca i kazu da je izvrstan. Sta cemo sad?
  • emreli21
    75
    ma i da je dobar, ne moze nam 21-godišnji lijevi bek koji nije igrao pola godine i kojem treba adaptacija na novu sredinu biti prevaga u borbi za naslov prvaka. ni blizu.
  • Daliban
    3.1k
    Kako se ubaci link na tweet?
  • Dani Olmić
    591
    onda neka to dokaze - dokle god to nije dokazao nema tu meda - lik nema prakse igranja, otkad je u romi doslovno je navijac i gledatelj sa klupe … mozda si i ti igrao vise put ove godine od njega … trebamo nekog ko ce odma bit upgrade, koji ce odma to pruzit sto se i ocekuje
  • Paggini
    29.2k
    adaptacija na novu sredinuemreli21

Koja točno adaptacija bi mu trebala? Ako misliš adaptacija na novi klub, tom logikom ne trebamo uopce dovodit pojacanja jer svakome treba adaptacija.
  • Vedraca
    30
    Maric da je Akcija 1+1 on bi sjebo nest.....za mene je on 0 i pogotovu nakon ovog Intervijua je pokazao da zivi u oblacima i da pojma nema
  • emreli21
    75
    nikad nije igrao van švedske, ne računam te dvije utakmice za romu. ne zna jezik, ne zna kulturu, možda bi bio problem i način komunikacije (makar sumnjam jer šveđani znaju engleski). a tebi treba on odmah. ovako ću reći, siguran sam da je on bolji igrač (potencijal) od borne barišića, ali da ti je u ovoj situaciji potrebniji barišić. ne mislim da je barišić pojačanje, već da ti treba netko tko će se odmah snaći, odmah uklopiti, odmah dokazati.
  • OsamŠest
    3.8k
    @Dani Olmić ja u tvom opisu vidim želju u Daviesu ili Hernandezu, mislim da sve osim toga ne valja.

Ljudi ti crtaju, al ti po svom. Dahl je top igrač za Dinamo i tu se svaka priča završava. Daj Bože da dođe, pa da još jednom u nizu vidiš da trkeljaš gluposti.

Treba vidjet kog je Zvezda dofurala, pa probat maznut njihov recept.
  • emreli21
    75
    pa čak i taj nastup za reprezentaciju, to je bila utakmica u siječnju, van Fifinog termina, u kojoj nisu igrali ozbiljni reprezentativci već samo igrači iz švedske lige. to je nešto slično kad je Hrvatska s čačićem išla na Kina kup, pa su tamo išli igrači iz HNL-a. velika razlika.
  • Dani Olmić
    591
    Daj Bože da dođe, pa da još jednom u nizu vidiš da trkeljaš gluposti.OsamŠest

Isto kao sto sam trkeljao gluposti na ljetnim mercatoru jel tako? A sad vidimo svi gdje stojimo - mozda nisam ja taj koji trkelja gluposti?
  • OsamŠest
    3.8k

Ti si general poslije bitke, to je jasno kao dan.

U stanju si 45 minuta tvrditi da smo najbolja momčad Europe, a drugih 45 da smo najgori.

Da je došao Jurišić, rekao bi da je škart i da treba Dahl. Sutra kad dođe Dahl, reći ćeš da je škart i da bolje da je došao Jurišić.

Pročitan si i jako jako naporan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions