• emreli21
    165
    ma i da je dobar, ne moze nam 21-godišnji lijevi bek koji nije igrao pola godine i kojem treba adaptacija na novu sredinu biti prevaga u borbi za naslov prvaka. ni blizu.
  • Daliban
    4.1k
    Kako se ubaci link na tweet?
  • Dani Olmić
    757
    onda neka to dokaze - dokle god to nije dokazao nema tu meda - lik nema prakse igranja, otkad je u romi doslovno je navijac i gledatelj sa klupe … mozda si i ti igrao vise put ove godine od njega … trebamo nekog ko ce odma bit upgrade, koji ce odma to pruzit sto se i ocekuje
  • Paggini
    34.5k
    adaptacija na novu sredinuemreli21

Koja točno adaptacija bi mu trebala? Ako misliš adaptacija na novi klub, tom logikom ne trebamo uopce dovodit pojacanja jer svakome treba adaptacija.
  • Vedraca
    64
    Maric da je Akcija 1+1 on bi sjebo nest.....za mene je on 0 i pogotovu nakon ovog Intervijua je pokazao da zivi u oblacima i da pojma nema
  • emreli21
    165
    nikad nije igrao van švedske, ne računam te dvije utakmice za romu. ne zna jezik, ne zna kulturu, možda bi bio problem i način komunikacije (makar sumnjam jer šveđani znaju engleski). a tebi treba on odmah. ovako ću reći, siguran sam da je on bolji igrač (potencijal) od borne barišića, ali da ti je u ovoj situaciji potrebniji barišić. ne mislim da je barišić pojačanje, već da ti treba netko tko će se odmah snaći, odmah uklopiti, odmah dokazati.
  • OsamŠest
    4.3k
    @Dani Olmić ja u tvom opisu vidim želju u Daviesu ili Hernandezu, mislim da sve osim toga ne valja.

Ljudi ti crtaju, al ti po svom. Dahl je top igrač za Dinamo i tu se svaka priča završava. Daj Bože da dođe, pa da još jednom u nizu vidiš da trkeljaš gluposti.

Treba vidjet kog je Zvezda dofurala, pa probat maznut njihov recept.
  • emreli21
    165
    pa čak i taj nastup za reprezentaciju, to je bila utakmica u siječnju, van Fifinog termina, u kojoj nisu igrali ozbiljni reprezentativci već samo igrači iz švedske lige. to je nešto slično kad je Hrvatska s čačićem išla na Kina kup, pa su tamo išli igrači iz HNL-a. velika razlika.
  • Dani Olmić
    757
    Daj Bože da dođe, pa da još jednom u nizu vidiš da trkeljaš gluposti.OsamŠest

Isto kao sto sam trkeljao gluposti na ljetnim mercatoru jel tako? A sad vidimo svi gdje stojimo - mozda nisam ja taj koji trkelja gluposti?
  • OsamŠest
    4.3k

Ti si general poslije bitke, to je jasno kao dan.

U stanju si 45 minuta tvrditi da smo najbolja momčad Europe, a drugih 45 da smo najgori.

Da je došao Jurišić, rekao bi da je škart i da treba Dahl. Sutra kad dođe Dahl, reći ćeš da je škart i da bolje da je došao Jurišić.

Pročitan si i jako jako naporan.
  • Paggini
    34.5k
    Isto kao sto sam trkeljao gluposti na ljetnim mercatoru jel tako?Dani Olmić

Tako je, imao si raspravu s Ninom Bulom gdje je on govorio da nam treba treći napadač, dok si mu ti kontrirao, to mi je ostalo u sjećanju, ali da imam volje išao bih vidjeti kakve si gluposti pisao.
  • Peškaman
    5.8k
    Momci ako tako gledate onda svaki igrač koji dođe van HNLa treba prilagodbu/vrijeme.
    Ako možemo birati između Dahla i Jurišića,Dahl.
    Za Jurišića bi, pretpostavljam, trebali odmah istresti 2,5mil€ dok mislim da je za Dahla realna posudba + mogućnost otkupa.
    Pričati da se Dahl pokazao samo u Švedskoj dok se Jurišić pokazao isto tako samo u Hrvatskoj je neozbiljno.
  • emreli21
    165
    a koliko bi bila otkupna cijena za Dahla, ako je Roma prije šest mjeseci za njega dala 4,5 milijuna eura? mislis da bi bila manja od toga?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions