• Paggini
    34.5k
    Igrao je KanekoDaliban

Kaneko je igrao silom prilika zbog Spikiceve ozljede, neplanski.
    Sve da smo i pričekali sezonu da se još dodatno izbrusi, bili bismo sada u boljoj poziciji. Koliki ti je realno rizik? Pa za koliko je Ivanović igrao u Rijeci? Vjerojatno neku tešku siću. Sve su to transferi s gotovo nikakvim rizikom, a bolji igrači od svega što smo mi dovodili.Daliban

Sve se ja s tobom slažem, ali poznavajući naš track record i minimum strpljenja za igrače, sumnjam da bi se Ivanovic razvio kao u Rijeci.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Mislis? A ja eto ne mislim - mislim mozda se moze, al gledajuci na transfere proteklih godina siguran sam da se to nece dogodit.Dani Olmić

Da, naveo sam primjer kako smo nekoć doveli Tonela npr. Tu je i KTC koji je kad je dolazio bio kapitalac sa iskustvom Ligue 1 i Premier League. Svakako se može naći kvalitetnije rješenje za 4-5 milijuna eura.
  • Daliban
    4.1k
    Sve se ja s tobom slažem, ali poznavajući naš track record i minimum strpljenja za igrače, sumnjam da bi se Ivanovic razvio kao u Rijeci.Paggini

Mislim da bi se profilno kod nas zapravo i bolje uklopio. Možemo ovako do prekosutra, aii u svakom slučaju trebamo bolje vagati te mlade igrače iz dijaspore koji nam se nude, a nisu još napravili iskorak.
  • Noel
    8.2k
    Koja je fora da se Dahl nije mogao izborit za minutažu u Romi?
  • Nogo
    4.8k

Ne slažem se s tobom. Znam da je kod nas konkurencija velika, znam da smo mi broj 1 ali opet ne možeš reći da nisu pojačanja, a sada želimo za te igrače iskrcati milione. Ako se i ne snađu kod nas, mogu na posudbu, vratiti se itd...
  • marcio amoroso
    39k

Angelino i Zalewski fora.
  • Noel
    8.2k

A niš.. onda opet po njega svim silama.
  • Nogo
    4.8k

Uf, kakav je Zalewski igrač! Dovoljno ga je bilo vidjeti protiv nas kada je igrala Poljska. I tko prati talijanski nogomet zna da je paklen.
  • Daliban
    4.1k
    Igrala i prava krila na toj poziciji za njih jer igraju s 3 nazad, kao kod nas Vidović/Hoxha prošle sezone. Zalewski im je također malo na ledu jer mu ugovor istječe na ljeto.

Uf, kakav je Zalewski igrač! Dovoljno ga je bilo vidjeti protiv nas kada je igrala Poljska. I tko prati talijanski nogomet zna da je paklen.Nogo

Teški španer.
  • Dani Olmić
    757
    to su sad 2 stopera u roku 15 godina
  • marcio amoroso
    39k
    Igrala i prava krila na toj poziciji za njih jer igraju s 3 nazad,Daliban

Znam. El Shaarawy je igrao i ta ekipa. Nije mu bilo lako.
  • emreli21
    166
    više me muči toliko opčinjenost Dahlom, kao da će nam taj lijevi bek riješit toliko problema. nama su najbitniji povratci sučića, mišića, petkovića..., podizanje forme igrača poput kačavende, stojkovića, perkovića, a tek onda dovođenje nekog pojačanja kojem će trebati koji mjesec da uhvati formu, da se adaptira. za to više nema vremena.
  • Kaktus Car
    878

Ne mogu vjerovati da netko i dalje vjeruje da je Pašalić igrač za Dinamo. Na temelju čega?
    Po čemu je Ivanović bolji od Kulenovića? Kako bi on izgurao, konkurirao Petkoviću?
    Po čemu je Fruk igrač za prvih 11 Dinama?

To su samo neke FOMO fore. Da su Kačavenda i Stojković slučajno završili u Rijeci, Osijeku, Hajduku, onda bi slušali priče zašto se njih nije dovelo kad se imalo priliku, a sad odjednom ispada nisu dovoljno dobri da dobiju poštenu šansu...

Ponavlje se ista priča, a nitko nije odgovorio na pitanje - koji je zadnji igrač koji je došao direktno nakon navodno odličnih igara za Rijeku u Dinamo i bio pojačanje? Činjenica da je netko ok za Rijeku ne znači da može automatski igrati u Dinamu, da može igrati u Europi.
  • Paggini
    34.5k
    to su sad 2 stopera u roku 15 godinaDani Olmić

Pa evo, platili smo Stefulja 2 milijuna eura i jos uvijek je na ugovoru. Platili smo Bockaja 2.5 milijuna eura i ne mozemo ga se rijesit. Platili smo Sutala 4 milijuna eura i dali ga besplatno. Dali smo 2 milijuna eura za Perkovic koji ni ne igra svoju poziciju.

S druge strane, Lauritsena smo platili 1.8 milijuna. Cufrea doveli besplatno. Tonela doveli besplatno. KTCa doveli besplatno. Ristovskog platili milju. :)

Znaci da je bolje da dovodimo besplatne/jeftine strance nego placamo sumanute iznose za domaće obrambene?
  • Daliban
    4.1k
    Ne mogu vjerovati da netko i dalje vjeruje da je Pašalić igrač za Dinamo. Na temelju čega?Kaktus Car

Koje je desno krilo trenutno bolje od Pašalića? Mogli smo ga imati besplatno.

Vjerujem da će se Cordoba pokazati dobrom investicijom, ali ne mijenja poantu za Pašalića u trenutku kada je bio besplatan.

Po čemu je Ivanović bolji od Kulenovića? Kako bi on izgurao, konkurirao Petkoviću?Kaktus Car

Ivanović je hrvatski Gyokeres. Molim respekt za Franju. Uostalom, tko nam je sada treći napadač? Mogli smo ga imati besplatno.

Po čemu je Fruk igrač za prvih 11 Dinama?Kaktus Car

Po čemu je Stojković? Jednog smo platili ozbiljnu lovu, a drugog mogli imati besplatno.

To su samo neke FOMO fore. Da su Kačavenda i Stojković slučajno završili u Rijeci, Osijeku, Hajduku, onda bi slušali priče zašto se njih nije dovelo kad se imalo priliku, a sad odjednom ispada nisu dovoljno dobri da dobiju poštenu šansu...Kaktus Car

Kača i Stojković su dobri igrači i treba prebaciti u 442 romb da dobiju više minuta, ali upitno je koliko smisla ima ulagati po nekoliko milijuna u takve klince, njihov preprodajni plafon je nekih 12m ako sve prođe po planu. Majer i Ivanušec su najbolji primjer. Ako igrača te razine možeš ugrabiti besplatno, isplati se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions