Galešić ne vrijedi pet milijuna eura. — Paggini
mislim da se takvo nešto definitivno može naći na tržištu za tu cifru. — Teofil Kateran
E ali, bi li igrao prije uvijek zahvalnog Špikića? Jer Pašalić bi došao s renomeom treće njemačke lige di nije igrao, par utakmica da ne zabije gol i dobiješ "ajde di ove baustelce nalaze majku ti". — Paggini
Ivanovic se slazem, ali mi ne igramo s dva napadaca vec kolioo godina? 6,7? Od svakog napadaca trazimo da bude Petkovic, a ivanovic je robin ako je petkovic Batman. I tu bi ga potrosili. — Paggini
Mene smeta to da smo Pašalića, Fruka, Ivanovića mogli imati besplatno! Samo to. Ali slušaj struku koja je "jača" strana zadnjih par rokova kod nas. — Nogo
Igrao je Kaneko — Daliban
Sve da smo i pričekali sezonu da se još dodatno izbrusi, bili bismo sada u boljoj poziciji. Koliki ti je realno rizik? Pa za koliko je Ivanović igrao u Rijeci? Vjerojatno neku tešku siću. Sve su to transferi s gotovo nikakvim rizikom, a bolji igrači od svega što smo mi dovodili. — Daliban
Mislis? A ja eto ne mislim - mislim mozda se moze, al gledajuci na transfere proteklih godina siguran sam da se to nece dogodit. — Dani Olmić
Sve se ja s tobom slažem, ali poznavajući naš track record i minimum strpljenja za igrače, sumnjam da bi se Ivanovic razvio kao u Rijeci. — Paggini
Uf, kakav je Zalewski igrač! Dovoljno ga je bilo vidjeti protiv nas kada je igrala Poljska. I tko prati talijanski nogomet zna da je paklen. — Nogo
Igrala i prava krila na toj poziciji za njih jer igraju s 3 nazad, — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.