• Dani Olmić
    591
    Galešić ne vrijedi pet milijuna eura.Paggini

Ne vrijedi 5, ali su 1,5 opet malo omalozavajuce iskreno … prema transfermarktu vrijedi 2,5 milja, tako da bi se oko te cifre trebali kretat… ipak je decku tek 23 … to je nista, pogotovo ne za stopera

mislim da se takvo nešto definitivno može naći na tržištu za tu cifru.Teofil Kateran

Mislis? A ja eto ne mislim - mislim mozda se moze, al gledajuci na transfere proteklih godina siguran sam da se to nece dogodit.
  • Daliban
    3.1k
    E ali, bi li igrao prije uvijek zahvalnog Špikića? Jer Pašalić bi došao s renomeom treće njemačke lige di nije igrao, par utakmica da ne zabije gol i dobiješ "ajde di ove baustelce nalaze majku ti".Paggini

Igrao je Kaneko.

Ivanovic se slazem, ali mi ne igramo s dva napadaca vec kolioo godina? 6,7? Od svakog napadaca trazimo da bude Petkovic, a ivanovic je robin ako je petkovic Batman. I tu bi ga potrosili.Paggini

U redu, ali s vremenom smo došli do formacije s dva naprijed. Sve da smo ga igrali i solo kao zamjenu za Petka do te točke, obrambeno je zahvalan napadač i tehnički napredniji od Kuleta. Sve da smo i pričekali sezonu da se još dodatno izbrusi, bili bismo sada u boljoj poziciji. Koliki ti je realno rizik? Pa za koliko je Ivanović igrao u Rijeci? Vjerojatno neku tešku siću. Sve su to transferi s gotovo nikakvim rizikom, a bolji igrači od svega što smo mi dovodili. Imali smo ih na pladnju i rekli ne hvala, mi smo vegetarijanci.
  • Kaktus Car
    661
    Mene smeta to da smo Pašalića, Fruka, Ivanovića mogli imati besplatno! Samo to. Ali slušaj struku koja je "jača" strana zadnjih par rokova kod nas.Nogo

Smeta te da se nije dovelo igrače koji nisu dovoljno dobri za Dinamo?

Nema besplatno; moralo bi im se dati plaću + vjerojatno neku lovu za potpis ugovora jer dolaze "besplatno", a dobio bi igrače koji nisu pojačanje Dinamu...
  • Nogo
    4.3k

Nama Dahl i sve riješeno.
    Iskreno, mislim da bi i s Jurišićem bili na konju. Gledaju da ga želi Ferenc i njihovi skauti vide nešto pa sigurno nešto vrijedi. Oni su napadača Saldanhu iz Partizana koji na transfermarketu vrijedi 8, doveli za 3m. Imaju dobar skauting i momčad im nije nešto extra jeftinija od naše. Nama Bati drži ljestvicu visoko.
  • Paggini
    29.2k
    Igrao je KanekoDaliban

Kaneko je igrao silom prilika zbog Spikiceve ozljede, neplanski.
    Sve da smo i pričekali sezonu da se još dodatno izbrusi, bili bismo sada u boljoj poziciji. Koliki ti je realno rizik? Pa za koliko je Ivanović igrao u Rijeci? Vjerojatno neku tešku siću. Sve su to transferi s gotovo nikakvim rizikom, a bolji igrači od svega što smo mi dovodili.Daliban

Sve se ja s tobom slažem, ali poznavajući naš track record i minimum strpljenja za igrače, sumnjam da bi se Ivanovic razvio kao u Rijeci.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Mislis? A ja eto ne mislim - mislim mozda se moze, al gledajuci na transfere proteklih godina siguran sam da se to nece dogodit.Dani Olmić

Da, naveo sam primjer kako smo nekoć doveli Tonela npr. Tu je i KTC koji je kad je dolazio bio kapitalac sa iskustvom Ligue 1 i Premier League. Svakako se može naći kvalitetnije rješenje za 4-5 milijuna eura.
  • Daliban
    3.1k
    Sve se ja s tobom slažem, ali poznavajući naš track record i minimum strpljenja za igrače, sumnjam da bi se Ivanovic razvio kao u Rijeci.Paggini

Mislim da bi se profilno kod nas zapravo i bolje uklopio. Možemo ovako do prekosutra, aii u svakom slučaju trebamo bolje vagati te mlade igrače iz dijaspore koji nam se nude, a nisu još napravili iskorak.
  • Noel
    7.5k
    Koja je fora da se Dahl nije mogao izborit za minutažu u Romi?
  • Nogo
    4.3k

Ne slažem se s tobom. Znam da je kod nas konkurencija velika, znam da smo mi broj 1 ali opet ne možeš reći da nisu pojačanja, a sada želimo za te igrače iskrcati milione. Ako se i ne snađu kod nas, mogu na posudbu, vratiti se itd...
  • marcio amoroso
    38.3k

Angelino i Zalewski fora.
  • Noel
    7.5k

A niš.. onda opet po njega svim silama.
  • Nogo
    4.3k

Uf, kakav je Zalewski igrač! Dovoljno ga je bilo vidjeti protiv nas kada je igrala Poljska. I tko prati talijanski nogomet zna da je paklen.
  • Daliban
    3.1k
    Igrala i prava krila na toj poziciji za njih jer igraju s 3 nazad, kao kod nas Vidović/Hoxha prošle sezone. Zalewski im je također malo na ledu jer mu ugovor istječe na ljeto.

Uf, kakav je Zalewski igrač! Dovoljno ga je bilo vidjeti protiv nas kada je igrala Poljska. I tko prati talijanski nogomet zna da je paklen.Nogo

Teški španer.
  • Dani Olmić
    591
    to su sad 2 stopera u roku 15 godina
  • marcio amoroso
    38.3k
    Igrala i prava krila na toj poziciji za njih jer igraju s 3 nazad,Daliban

Znam. El Shaarawy je igrao i ta ekipa. Nije mu bilo lako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions