• emreli21
    75
    više me muči toliko opčinjenost Dahlom, kao da će nam taj lijevi bek riješit toliko problema. nama su najbitniji povratci sučića, mišića, petkovića..., podizanje forme igrača poput kačavende, stojkovića, perkovića, a tek onda dovođenje nekog pojačanja kojem će trebati koji mjesec da uhvati formu, da se adaptira. za to više nema vremena.
  • Kaktus Car
    662

Ne mogu vjerovati da netko i dalje vjeruje da je Pašalić igrač za Dinamo. Na temelju čega?
    Po čemu je Ivanović bolji od Kulenovića? Kako bi on izgurao, konkurirao Petkoviću?
    Po čemu je Fruk igrač za prvih 11 Dinama?

To su samo neke FOMO fore. Da su Kačavenda i Stojković slučajno završili u Rijeci, Osijeku, Hajduku, onda bi slušali priče zašto se njih nije dovelo kad se imalo priliku, a sad odjednom ispada nisu dovoljno dobri da dobiju poštenu šansu...

Ponavlje se ista priča, a nitko nije odgovorio na pitanje - koji je zadnji igrač koji je došao direktno nakon navodno odličnih igara za Rijeku u Dinamo i bio pojačanje? Činjenica da je netko ok za Rijeku ne znači da može automatski igrati u Dinamu, da može igrati u Europi.
  • Paggini
    29.2k
    to su sad 2 stopera u roku 15 godinaDani Olmić

Pa evo, platili smo Stefulja 2 milijuna eura i jos uvijek je na ugovoru. Platili smo Bockaja 2.5 milijuna eura i ne mozemo ga se rijesit. Platili smo Sutala 4 milijuna eura i dali ga besplatno. Dali smo 2 milijuna eura za Perkovic koji ni ne igra svoju poziciju.

S druge strane, Lauritsena smo platili 1.8 milijuna. Cufrea doveli besplatno. Tonela doveli besplatno. KTCa doveli besplatno. Ristovskog platili milju. :)

Znaci da je bolje da dovodimo besplatne/jeftine strance nego placamo sumanute iznose za domaće obrambene?
  • Daliban
    3.1k
    Ne mogu vjerovati da netko i dalje vjeruje da je Pašalić igrač za Dinamo. Na temelju čega?Kaktus Car

Koje je desno krilo trenutno bolje od Pašalića? Mogli smo ga imati besplatno.

Vjerujem da će se Cordoba pokazati dobrom investicijom, ali ne mijenja poantu za Pašalića u trenutku kada je bio besplatan.

Po čemu je Ivanović bolji od Kulenovića? Kako bi on izgurao, konkurirao Petkoviću?Kaktus Car

Ivanović je hrvatski Gyokeres. Molim respekt za Franju. Uostalom, tko nam je sada treći napadač? Mogli smo ga imati besplatno.

Po čemu je Fruk igrač za prvih 11 Dinama?Kaktus Car

Po čemu je Stojković? Jednog smo platili ozbiljnu lovu, a drugog mogli imati besplatno.

To su samo neke FOMO fore. Da su Kačavenda i Stojković slučajno završili u Rijeci, Osijeku, Hajduku, onda bi slušali priče zašto se njih nije dovelo kad se imalo priliku, a sad odjednom ispada nisu dovoljno dobri da dobiju poštenu šansu...Kaktus Car

Kača i Stojković su dobri igrači i treba prebaciti u 442 romb da dobiju više minuta, ali upitno je koliko smisla ima ulagati po nekoliko milijuna u takve klince, njihov preprodajni plafon je nekih 12m ako sve prođe po planu. Majer i Ivanušec su najbolji primjer. Ako igrača te razine možeš ugrabiti besplatno, isplati se.
  • Dani Olmić
    592
    stefulj i bockaj po meni nisu neki dobri primjeri … njih dvoje meni nisu nikad ni bili za dinamo jos onda kad ih se kupovalo… a to sto se za njih platilo je bilo suludo… sad bi za onih 2,7 milja za bockaja minimalno morao izdvojit 4, ako ne i vise…inflacija je napravila svoje… tako da ne vidim problem ponudit barem 3 milja za galesica koji je u mojim ocima definitivno pojacanja za razliku od bockaja i stefulja, koji to po meni nikad nisu ni bili…kad je bockaj dolazio vise ljudi se zajebavalo zbog cinjenice da su razno razne benzinske u opasnosti nego da smo se veselili ogromnom pojacanju

Ako se platilo 2,7 za bockaja onda ne vidim razlog zasto da se istu svotu ne ponudi za galesica, s tim da 2,7 danas i 2,7 od prije 3 godina nemaju istu tezinu

Lauritsena smo platili 1.8 milijuna. Cufrea doveli besplatno. Tonela doveli besplatno.Paggini

A slucaji Lauri, KTC i Tonel se dese svakih par godina mozda … ne vidim da je ova struka sposobna da izvede tako nesto, jos pogotovo sad kad nam gori pod petama - a razlog za optimizam bas i ne daju SD i ljudi oko njega
  • Orc123
    9.3k
    Kad opet pogledas kaj se nudi u hnl i po kojoj cijeni ispast ce da preferiram strance ali....Galesic ne vrijedi ni blizu 4mil eura jer je nedokazani stoper na iole visoj razini od HNL, Rijeka gaji totalno drugaciji stil nogometa koji npr. Mi igramo u europi i tamo Torrente izgleda ko stoper od 10mil eura....

Jurisic? Napadacki stvarno dobar, ali defanzivno gledao sam dosta utakmica Odijeka i ako netko vise prati isto Osijek nek iskomentira slobodno. Meni on defanzivno ima puno ali puno nedostataka ali se to toliko ne potencira jer se Dinamov svaki gol secira do najsitnijih detalja sto u Osijeku i manjim klubovima nije slucaj. Ogiwara da igrani bilo kojem drugom klubu hnl skrenuo bi paznju na sebe jer ima dosta vrlina ali je defanzivno truba samo se to toliko ne bi potenciralo u Belupu jer bi oni ovako i onako primali dosta golova. Npr. Za Ogija je realana cijena 0,5 mil eura ali stvar je da nama takav igrac ne treba jer rotacijs vec imamo. Jurisic je bolji od Ogija ali definitivno je on daleko od 2,5 mil eura i s njim mi poziciju beka necemo zakrpati.

Od Hrvata na stoperima mozda probat neku posudbu Erlica i Pongracica iako nije realno ali rađe bi Jedvaja nego Galesica!

L. Bek mora biti stranac, Dahl bi bio top ali jel realan nezz.

Selahi je mozda best buy za taj novac u vezi a u napadu tesko da mozemo dovesti neku extra kvalitetu....

Ima posla ali vjerujem da cemo donesti ovaj put najbolje odluke za klub!

Zakljucak? I dalje su sulude cijene za igrace u HNL s obzirom kako nam klubovi ispadaju od amatera!
  • Paggini
    29.2k
    stefulj i bockaj po meni nisu neki dobri primjeri … njih dvoje meni nisu nikad ni bili za dinamo jos onda kad ih se kupovalo…Dani Olmić

Kako nisu dobri primjeri? Pa imali su obojica puno, puno bolje sezone od Jurisica, a vrijede kao isto.

slucaji Lauri, KTC i Tonel se dese svakih par godina mozda … ne vidim da je ova struka sposobna da izvede tako nesto, jos pogotovo sad kad nam gori pod petama - a razlog za optimizam bas i ne daju SD i ljudi oko njegaDani Olmić

Pa ok, daj mi onda primjere Mmaeea, kojeg se dovelo bez odstete kao ogromno pojacanje? Prije bih rekao da je Mmaee iznimka koja se dogodi svakih par godina, jer nema bas puno sličnih primjera
  • Dani Olmić
    592
    Dahl bi bio top ali jel realan nezz.Orc123

Stvarno ne razumijem to drkanje na Dahl-a … sta je taj lik tocno pokazao da neki tolko sline za njim? Otisao je u Romu za 4.3 milja € i tamo je ja mislim odigrao mozda nekih 34 minuta… znaci taj lik je ili bio zacementiran na klupi ili nije ni bio u kadru :lol: taj igrac uopce nema kontinuitet igranja a dovodit nekog koji to nema - neznam jel je to rijesenje .. trebas beka koje ce doc, upast u prvih 11 i odma s lakocom igrat, bez da se dugo privikava na igranje

MmaeeaPaggini

Mmaee je slucaj za sebe - neznam sta rec za njega … s njim da se pogodilo to bi bila prica stoljeca… ali nije se pogodilo i gotovo… a sansa da se ne pogodi tj. vjerojatnost i rizik da se ne pogodi je bio po meni veci nego da se pogodi…. Njegova proslost bas nije bila obecavajuca da bi bas imao neki optimizam, al eto, pokusalo se, nije islo … sad ga zato placamo ko suho zlato

dahla riješenjem svih problema.Droljo

Ma kakav Dahl, ni u ludilu
  • scooniepenn
    3.6k

Kako bi tek igrao da ulaže punog sebe. Nerijetko sam imao suprostavljena mišljenja o Mišiću s mnogim "stručnjacima" kojima je on spor, u padu, griješi u predaji i sl. Zato sasvim slučajno ima više utakmica u zadnje 3 sezone od svih aktualnih igrača Dinama i vidimo kako bez njega izgledamo. Baš čudno da se čovjek ozlijedio kad je odigrao više utakmica zadnjih par sezona od svih naših reprezentativaca. Pritom ne mislim na Dinamove, već i sve ostale hrvatske repezentativce. Čovjeku treba rotiranja (Da ne igra 99 posto utakmica, već recimo 70 posto utakmica) i može još godinama biti ključan Dinamov igrač.
  • Droljo
    9.8k
    Ovaj se uhvatio ivanovića i pašalića i ne pušta. Pola ekipe želi galešića. Desetak drugih drže dahla riješenjem svih problema. Na kraju nitko od navedenih nebu došel. A ni jurišić :rofl:
    Bumo videli tko bu u pravu na kraju..
  • Kaktus Car
    662

Ne znam jel se zafrkavaš ili ti to ozbiljno, ali redom:

Koje je desno krilo trenutno bolje od Pašalića? Mogli smo ga imati besplatno.Daliban

Sva! Koje desno krilo nije bolje od Pašalića? Špikić je korisniji igrač. Špikić je bar ok u defanzivi i možda je mogao biti dobar krilni bek.

Koje to kvalitete ima Pašalić koje bi mogao donijeti Dinamu? Jednodimenzionalan igrač. Ima šut, onda forsira taj šut, uzima apsurdnu količinu nerezonskih udaraca za mali broj golova. Nema u modernom nogometu na ozbiljnoj razini kakvu Dinamo igra mjesta za takve.

Ivanović je hrvatski Gyokeres. Molim respekt za Franju. Uostalom, tko nam je sada treći napadač? Mogli smo ga imati besplatno.Daliban

Ovo mora biti zafrkancija? Ivanović je lošija verzija Kulenovića, a Kulenović je već u klubu i Dinamovac je i bar se može računati da će dati sve od sebe.

Po čemu je Stojković? Jednog smo platili ozbiljnu lovu, a drugog mogli imati besplatno.Daliban

Stojković je tu, nije dobio nikakve minute. Teško da je lošiji igrač od Fruka. Plafon mu je sigurno veći, a sad hoće li ostvariti svoj potencijal ovisi o puno faktora. Više minuta na terenu bi bio dobar početak.

Ako se dovode igrači to trebaju biti pojačanja, HNL prinova je valjda konačno dosta.
  • Droljo
    9.8k
    Njegova proslost bas nije bila obecavajuca da bi bas imao neki optimizamDani Olmić

Od kud sad to? Jel nije i vaha rekao da je dečko top?
    Možda se uspije i sa njime razgovarati i ispraviti stvari. Na kraju nam mmaee bude naj veće pojačanje nakon priprema.
  • Dani Olmić
    592
    Ivanović je lošija verzija KulenovićaKaktus Car

Nemoj, molim te … nemoj usporedjivat Ivanovica i Kulenovica…..
  • Paggini
    29.2k
    Stvarno ne razumijem to drkanje na Dahl-a … sta je taj lik tocno pokazao da neki tolko sline za njim? Otisao je u Romu za 4.3 milja € i tamo je ja mislim odigrao mozda nekih 34 minuta… znaci taj lik je ili bio zacementiran na klupi ili nije ni bio u kadru :lol: taj igrac uopce nema kontinuitet igranja a dovodit nekog koji to nema - neznam jel je to rijesenje .. trebas beka koje ce doc, upast u prvih 11 i odma s lakocom igrat, bez da se dugo privikava na igranjeDani Olmić

Doslovno ti piše stranicu dvije iza zašto čovjek ne igra. Lik ima 21 godinu, ima i nastup za reprezentaciju, u Djurgardensu bio stalan, ali nisi gledao barem ni highlightse a prosipas pamet po forumu.
  • Daliban
    3.1k
    Stojković je tu, nije dobio nikakve minute. Teško da je lošiji igrač od Fruka. Plafon mu je sigurno veći, a sad hoće li ostvariti svoj potencijal ovisi o puno faktora. Više minuta na terenu bi bio dobar početak.Kaktus Car

Stojković vjerojatno ima viši plafon, ali također smo i platili ozbiljne novce za njega. Fruk je zadnje dvije sezone bolji igrač, a finalna izlazna cijena kada bi obojica igrali u Dinamu se relativno ulaganjima vjerojatno ne bi previše razlikovala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions