• Dani Olmić
    591
    apsolutno… nemozes i imat i ovce i novce … kvalitetu treba platit… a nama definitvno treba kvaliteta jer je trenutno nemamo, barem ne dovoljno - bojim se da ce se opet razvlacit 37 dobrih imena a na kraju ce sletit igraci kojima istece ugovor za sitne pare… Ali onda realno ne smijemo ni imat neka ocekivanja
  • Peškaman
    5.4k
    Janković vrijedi 4/5 milijuna eura,mi imamo 50% od prodaje.
    Možda smo ponudili 1,5mil€ + 50% Jankovića što iznosi cca 3,5/4 mil€ što je sasvim korektno za Galešića.

Neće Mišković još dugo čekati,čekao je s Pašalićem i govorio o basnoslovnim cijenama pa je i dalje u Rijeci i može dobiti duplo manje za njega od onog što je očekivao,ako ne još manje.

Moramo igrati pametno na postotke koje imamo i izvući što veću korist.

Ako i dalje bude natezao majmuna na naše ponude, ajmo po Pongračića, posudba s mogućnošću otkupa.
    Ako osvojimo HNL i ispadne nam izravni plasman u LP uložimo i živio.
  • Paggini
    29.2k
    Ako je to realna ponuda onda teško da se imamo cemu nadat za ovaj rok.Dani Olmić

Pa nego sta je nego realna ponuda za igrača koji nema europsko iskustvo, igra nekoj dobroj razini samo dvije polusezone, koji igra u klubu u ligi koja je 19. u Europi (30 i neka ak se makne dinamo?) i ima već 23 godine?
  • Daliban
    3.1k
    Mene smeta to da smo Pašalića, Fruka, Ivanovića mogli imati besplatno! Samo to.Nogo

I mene. Mi praktički nikakvih problema ne bismo imali da smo Pašalića i Ivanovića uzeli besplatno. Fruk nam je nepotreban, ali mogli smo komotno i njega umjesto da smo trošili novac na Stojkovića kad se već tako okrene. Samo bismo obranu trebali dovesti u red i bili bismo na konju. Ovako trebamo investirati u pola ekipe i to svaki rok nanovo jer uvijek nešto kiksamo. Na kraju krajeva, nudili su nam se i Pongračić i Uremović, a mogli smo i tog Galešića ugrabiti kad je bio pri kraju prošlog ugovora.

Meni je to nadrealno. Našoj skautskoj službi i sportskom sektoru općenito stvarno treba detaljan pretres.
  • Paggini
    29.2k
    praktički nikakvih problema ne bismo imali da smo Pašalića i Ivanovića uzeli besplatno. Fruk nam je nepotreban,Daliban

Uvijek je pitanje kako bi se oni razvili i bi li se razvili da su igrali u Dinamu, koji ne trpi baš pet, šest loših utakmica, pogotovo ne za krilo i napad. Pasalic bi bio skucan na klupu da isporučuje što isporučuje u Rijeci, a Ivanović bi bio poslan u Goricu jer nije zabio gol 4 utakmice koje je dobio šansu da igra.

Čak mislim da bi Fruk donio najviše od spomenutog trojca da ga se uzelo kad je bio za dž.

To je prokletstvo Dinama.
  • rakurs
    355
    Jos ce nas na kraju vuc za rukav i uvalit nam ga po diskontnoj cijeni.NitkoBitan

Kad je to nama Mišković u posljednje vrijeme nekoga uvalio po diskontnoj cijeni? Mi da ponovno budemo zainteresirani za Pašalića on bi opet tražio barem 4 milijuna.

Tak smo svi za Frigana govorili da ga nikom neće prodat za novce koje je tražio pa je na kraju prodao za otprilike taj iznos. Ista stvar je bila i s Ivanovićem, jedino se za Pašalića nije našao nitko za tražen iznos. Ali je ostao pri svome i nije nam ga dao po diskontnoj cijeni. Čovjek radi ono što je najbolje u interesu Rijeke i meni je to ok.

Svaki prijelazni rok ovdje bude ista priča. Svidi nam se neki igrač/i Rijeke, svi se ponadaju, mediji krenu pričati o tome, ponuda Dinama bude "smiješna", Mišković ili direktno ili preko ovakvih posrednika/novinara izjavi da traži tolko i tolko i da ga neće puštati ispod toga, ovdje nastane histerija na njega i govori se da će ili popustit nama ili da nikad neće prodat za taj iznos koji traži, a ovaj na kraju u velikoj većini slučajeva uspije.
  • Daliban
    3.1k
    Ma ne vjerujem. Uzmi u obzir da smo prošle godine imali na tim pozicijama Kaneka i Kuleta prije eksplozije. Pašalić bi ladno igrao ispred Kaneka, a Ivanović bi u sustavu s dva napadača za nas zabio 10+ golova u polusezoni, unatoč slaboj realizaciji i mašenju zicera. Doslovno savršen igrač da igra u paru s Petkovićem. Vrijedili bi obojica danas 10m+.
  • Dani Olmić
    591
    Nikako to ne moze bit realna cifra … a bas nikako … cijene su osle gore, u 21. smo stoljecu .. nemojmo bit naivni … na kraju ce doc neki stoper iz vana, kojeg cemo mozda dobit besplatno ili platit nekih 750 tisuca, al cemo onda opet zalit sto nismo neke konkretnije opcije povukli… isti slucaj sad za ljeto - samo sto sad imamo kolko tolko neke zalihe…
    Prvenstvo ti se otima - u mogucnosti si osigurat si direktan plasman u LP na godinu… Dinamu mora bit cilj primarno dovest igrace za danas i sutra … dugorocna rijesenja su bitna al trenutno stanje nam to jednostavni ne dozvoljava…
    3 milja bi bila sasvim ok za Galesica (onda bez onih opcija oko Jankovica i Rukavine)
  • Nogo
    4.3k

Istina, da ali opet mi sada nudimo bogatstvo za te igrače. Gledajući nama ništa šta je besplatno došlo nije valjalo i sve smo skoro falili, počevši od Mmaeea.
    Svaka čast iznimkama kao Torrente ili Pjaca ali i o ovome bi se dalo raspravljati.
  • Paggini
    29.2k

Pa neka prodaje, ima klubova koji će dati te novce i to je sve korektno. Nitko ovdje nije ljut na Miskovica, njegovo je pravo. Nama je transfer budžet brat bratu maksimalno 10 milijuna eura, a i to sam puno rekao - jel bi polamtog budzeta skucali na Galešića? A gore nam 4 pozicije?
  • Droljo
    9.7k
    2 mil rijeci je 500k godišnje više za 4 godine ugovor nekom stoperu koji ulazi u zadnjih 6 mj i nije se dogovorio pa će ga klub pustit da uštedi plaću još tih pola godine. Jel postoji neki stoper da nije iz rijeke?
    Da https://www.transfermarkt.com/transfers/endendevertraege/statistik?plus=0&jahr=2025&ausrichtung=Abwehr&spielerposition_id=3&altersklasse=u23&land_id=0&yt0=Show niti jedan nije za dinamo ne vjerujem....
  • rakurs
    355

Ma naravno da ne, nisam niti išao u tome smjeru, suludo mi je davati išta više od 3 milijuna za Galešića, a i to mi je nategnuto. Samo eto mislim da nije to nikakvo Miškovičevo bahaćenje prema Dinamu ili nešto slično nego želi izvuć što više para, ko i svi.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Samo eto mislim da nije to nikakvo Miškovičevo bahaćenje prema Dinamu ili nešto slično nego želi izvuć što više para, ko i svi.rakurs

Osim Pafosa :hearts:
  • Paggini
    29.2k
    Uzmi u obzir da smo prošle godine imali na tim pozicijama Kaneka i Kuleta prije eksplozije. Pašalić bi ladno igrao ispred Kaneka, a Ivanović bi u sustavu s dva napadača za nas zabio 10+ golova u polusezoni, unatoč slaboj realizaciji i mašenju zicera. Doslovno savršen igrač da igra u paru s Petkovićem.Daliban

E ali, bi li igrao prije uvijek zahvalnog Špikića? Jer Pašalić bi došao s renomeom treće njemačke lige di nije igrao, par utakmica da ne zabije gol i dobiješ "ajde di ove baustelce nalaze majku ti".

Ivanovic se slazem, ali mi ne igramo s dva napadaca vec kolioo godina? 6,7? Od svakog napadaca trazimo da bude Petkovic, a ivanovic je robin ako je petkovic Batman. I tu bi ga potrosili.

Gledajući nama ništa šta je besplatno došlo nije valjalo i sve smo skoro falili, počevši od Mmaeea.
    Svaka čast iznimkama kao Torrente ili Pjaca ali i o ovome bi se dalo raspravljati.
    Nogo

A Mmaee je vise iznimka nego pravilo.

RPG je dosao besplatno. Torrente je dosao besplatno. KTC se vratio besplatno. Pjaca i Kaca su kostali nesto sitno.

Recimo, mogli smo Pasalica dovesti za besplatno, takoreci i Fruka. Nije nista krivo u toj postavci, krivo je sto se sa Mmaeeom sjebalo jbg.

Dinamu mora bit cilj primarno dovest igrace za danas i sutra … dugorocna rijesenja su bitna al trenutno stanje nam to jednostavni ne dozvoljava…Dani Olmić

Galešić ne vrijedi pet milijuna eura. Kad dodje igrac koji vrijedi pet milijuna a mi nismo dali te novce, onda pisi.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Ja podržavam ponudu od 1,5 milijuna eura. Dečko je prestar da bi bio “talent” koji ima nekakav jači preprodajni potencijal. Mislim da bi bio upgrade kad bi ga doveli, ali mi za 4-5 milijuna eura koji se spominju bi sigurno mogli dovest nekog renomiranijeg stopera koji ima iskustvo jače lige od HNL-a. Kao što smo nekoć Tonela doveli, mislim da se takvo nešto definitivno može naći na tržištu za tu cifru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions