• Chempers
    352

Nećemo mi očito nikoga dobiti za cijenu "koja nam paše". Zasad sve ide po očekivanjima, spominju se igrači koji bi bili realna pojačanja, ne mislim sad da je Galesic neki ultra kapitalac ali sigurno bi mogao biti prvotimac, Rijeka izvisi nebuloznu cijenu, a mi očekujemo da nam se igrači serviraju na pladnju i da su klubovi sretni što im uopće nudimo ikakvu odštetu. Nakon par tjedana sličnih priča s još brdo igrača, dolaze free agenti i anonimci na posudbe i to su naši prijelazni rokovi već dugo vremena.
  • Mihaljević
    10.7k
    Prošle zime mogli smo imati Galešića za džabe jer je ulazio u zadnjih 6mj ugovora, a sad plaćamo odštetu za tog istog igrača, a SD tada i sada isti. Jebeno.
  • Paggini
    29.2k
    mi očekujemo da nam se igrači serviraju na pladnju i da su klubovi sretni što im uopće nudimo ikakvu odštetuChempers

Ne očekujemo mi ništa - poslali ponudu koja je realna, oni su rekli da nije i kraj priče, idemo dalje.

Cijena koja nam paše znači da smatramo da je realna za igrača kojega kupujemo. Recimo hipotetski Dahl za 4 milijuna eura nama paše, Galešić za 4 milijuna i ne baš.
  • Nogo
    4.3k

Kramarić?! :chin:
  • Daliban
    3.1k
    Kramarić?! :chin:Nogo

Ne hvala.
  • Dani Olmić
    591
    poslali ponudu koja je realnaPaggini

Ako je to realna ponuda onda teško da se imamo cemu nadat za ovaj rok.

A 4 milijuna mi necemo/ne mozemo iskeširat za nikog
  • Nogo
    4.3k
    Veznjak zagrebačkog Dinama Martin Baturina u mislima je Borussije Dortmund. Ideja koja bi se mogla konkretizirati tijekom sljedećih nekoliko tjedana.
  • Daliban
    3.1k
    Ne. Ako su zainteresirani, pričat na ljeto.
  • Facke
    4.4k
    1,5 Eura za Galesica?! Ljudi probudite se. 2024 je jos male 2025. Ta vremena su presla da ga dobis za 1,5. To je smesna ponuda za njega. Dobila bude Rijeka dobre novce za njega ak taj Bundealigas nebude odustal.
  • Droljo
    9.7k
    stari moj, toliko brzo tučete da vas ne stignem pratit. nije me bilo 2h i već 6 novih strNKDZ86

Nisu normal. Ja se od jučer uključio. Oči me bole :rofl:
  • Daliban
    3.1k
    Nek ode u Bundes onda.
  • Crni86
    6.4k
    Ma lovite za piskaranja miskovicevog novinara. Tko zna koji je kontekst svega, mozda smo bili spremni dat postotke za jankovica i rukavinu, oa to onda bas nije samo 1,5. Sve je to ioanko rekla kazala, kao sto su novinari pricali nebuloze sa selahija, a covjek ima otkupnu klauzulu.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Jel se opet radi o ponudama misterioznih klubova kao u slucaju "Pasalic"? :sweat:

Znamo kako je to zavrsilo... Jos ce nas na kraju vuc za rukav i uvalit nam ga po diskontnoj cijeni.
  • Efes Pilsen
    9k
    je Facke, al prica se o ukljucivanju postotaka za Rukavinu i Jankovica. Vrijedi i to neke peneze valjda, pa ispada kao svaki puta kad se toga odricemo kao da ide Misku za kavu, a ne da je ozbiljan novac.
  • Nogo
    4.3k

Slažem se. Ljudi pišu, mi smo ponudili realnu cifru i ako odbiju idemo tražiti dalje.
    Šta mi možemo dovesti za 1,5m eura osim igrača kiji su pred istekom ugovora ili neki prosjek.
    Smijali smo se kako će Miško utrapiti Ivanovića za siću pa eto za koliko je otišao. Smijali smo se za Pašalića, ali Pašalić je u Rijeci. Zašto? Zato jer nije otišao za neku mizernu ponudu nigdje, a sigurno je imao svakakvih.

Mene smeta to da smo Pašalića, Fruka, Ivanovića mogli imati besplatno! Samo to. Ali slušaj struku koja je "jača" strana zadnjih par rokova kod nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions