• vjeko1701
    10.4k
    A jbg, ko je nama kriv kaj nemamo kućnog PR novinara da plasira van stvari koje želimo.
  • Zg123
    679
    Lol Misko opet preko svoje novinarske podguzne muhe iz Nacionala pumpa cijene svojim igracima. Sjetimo se da je isto i sa Pasalicem radio pa evo ovaj i dalje trune u Rijeci i igra losije nego prosle sezone
  • don
    8.2k
    Ali smijesno mi je ova sintagma "ozbiljne ponude", a lik ima relativno nisku klauzulu u ugovoru hahahaPaggini

vjerovatno se misli na ozbiljne klubove, njemu dobru plaću itd
  • Paggini
    29.2k
    Treba se maknuti od Galesica, nećemo ga dobiti za cijenu koja paše i Rijeci i Dinamu, opet će ići saga ko sa Pasalićem ljetos, a energiju i vrijeme trebamo uložiti u druge opcije da prođu što veći dio priprema s ekipom jer nit imamo vremena, nit imamo luksuz da ih uigravamo kroz sezonu.

Selahija ćemo ukapariti, siguran sam jer Miško nema preveliki leverage, kao ni sa Pjacom ljetos, pitanje je samo kako ćemo isplatiti fiksnu odštetu.

vjerovatno se misli na ozbiljne klubove, njemu dobru plaću itddon

Ma vjerojatno, ali svejedno mi je smijesno jer implicira ovo što sam ja napomenuo, ako uooce i postoje ponude.
  • Daliban
    3.1k
    GIF

ivanušec -> petković -> baturina -> ivanušec

Meni ovo fali, ova kemija i kako su se napadači čitali. Ne sjećam se kad smo zadnji put tako nešto odigrali, lakoća, finoća, smislenost, milina za gledat
    wolfgang14

Netko je negdje pitao što je uopće danas Dinamo, odgovor je da bi ovo trebao biti Dinamo. Zadnji put smo nešto nalik tome odigrali protiv Šibenika još pod Jakirom početkom ove sezone.
  • vjeko1701
    10.4k
    Ako je Selahi ozbiljna meta, po meni se ne bi trebali ništa natezati. Isplatiti klauzulu, njemu normalna plaća i gotovo. Neka je s ekipom prvi dan roka.
  • NKDZ86
    2.4k
    stari moj, toliko brzo tučete da vas ne stignem pratit. nije me bilo 2h i već 6 novih str.
  • austrijanac
    4.6k

Znam ja jednog koji je vec bio u klubu :lol:

No za Selahija se slažem, Rijeko izvoli 650, Lindone tebi je 650 placa za 2025, poslije pricamo.

I gotovo.
  • Crni86
    6.4k
    Treba se maknuti od Galesica, nećemo ga dobiti za cijenu koja paše i Rijeci i Dinamu, opet će ići saga ko sa Pasalićem ljetos, a energiju i vrijeme trebamo uložiti u druge opcije da prođu što veći dio pripremaPaggini

Slazem se s ovime. Nadam se da smo paralelno imali i jos dvije tri mete koje u isto vrijeme pokusavamo srediti (kao sto smo komentirali i za jurisica)

Pripreme krecu 3.1., to je za 2 tjedna. Kada se ubroji da je u tih dva tjedna jos i bozic i nova godina, stvarno nemamo previse vremena. Vecina tih poslova bi se trebala lagano finalizirati… Ioanko je i Neno reko da ce vec biti neke stvari poznate iza varazdina, pa je mozda vec i neki od transfera i dogovoren.
  • plavadesetka
    52
    Ze Selahija je sve jasno, to veċ u ponedjeljak treba biti gotovo. Mislim da za Galešića treba ići s 2 do 3 milijuna uz nekog igrača u drugom smjeru
  • Paggini
    29.2k
    Mislim da za Galešića treba ići s 2 do 3 milijuna uz nekog igrača u drugom smjeruplavadesetka

Mmaee s opcijom otkupa :snicker: :snicker:
  • plavadesetka
    52

Rijeka će mu dati 840k?

Prije Menalo...
  • Dani Olmić
    590
    po meni je isto zastrasujuca cinjenica (ako je istina) da stvarno nudimo samo 1,5 miljuna. Sta su ti 1,5 milijuna danas, apsolutno nista .. cijene su opcenito osle gore, klubovi poput rijeke gledaju da prezive, sto je sasvim logicno … ne treba poklanjat misku pare ili preplacivat igrace, to stoji

Ali brate mili - ako se oces INSTANT pojacat i ako si u situaciji da nemas vremena da nacekavas igrace da dosegnu svoj vrh, onda se ponekad trebas i zapitat dal se nebi ipak isplatilo malo vise platit … 5-6 milijuna je puno … al ako smo stvarno ponudili smijesnih 1,5 onda stvarno ne znam sta rec - da sam misko nebi vise ni obraco dinamove ponude…to stiskanje je bio problem u ljetnom roku pa eto vidimo sta smo dobili i na cemu smo … sad smo malo popunili blagajnu pa onda treba i platit ako zelis DANAS POJACANJA a ne tek za godinu dana ili prinovu … ako zelis prinove ili mozda kvalitetu za sezonu 2025/2026 onda samo tako nastavit
  • Pacho
    85
    Nama visi gotovo pa garantiranih 30+ milijuna eura i zato se nadam da se nece uprava nece opet ciganiti za svaki euro.
  • Daliban
    3.1k
    Meni je 1,5m realna ponuda za Galešića. Mi na tom dečku ne možemo ostvariti nikakav profit. Eventualno nešto reda radi da ispadne na kraju pozitivna nula, a opet nemaš garancije ni da će se u toj mjeri nametnuti ako dovedemo još kojeg stopera. Sve preko 2m, uključujući postotke za naše bivše klince u ta 2m, je meni suludo. Vidim da je netko stavio glasinu da želimo Pongračića na posudbu do ljeta, uzeo bih to odmah ako je moguće. Pongračić do ljeta, a da kupimo Osujia kao dugoročnu perspektivu. Puno pametnije nego dati 5 milijuna za Galešića, pa makar 3m otpala na postotke koje im prepuštamo. I ti postoci su ozbiljan novac.

Što se Selahija tiče, ako želimo zadnjeg veznog vjerojatno ćemo ga dobiti. Marić je, doduše, na članskom danu stao iza Pavića pa je upitno koliko smo mi zapravo zainteresirani za Selahija. Ako nismo, a Hajduk jest, aktivirao bih tu klauzulu i onda s Hajdukom pokušao dogovoriti da im pustimo Selahija, a zauzvrat oni nama Luku Hodaka za nekih 500k. Prije toga big vezao Mikića na dugoročan ugovor, a onda dugoročno gradio rotaciju na njima dvojici nakon što RPG ode dalje. RPG na ljeto ulazi u posljednju godinu. Ovo je možda previše spletkarenja za naš sportski sektor, ali bilo bi idealno tako odigrati ako je moguće i ako nas Selahi zapravo ne interesira previše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions