• din
    499
    samo sam postavio pitanje jer se ne sjećam koji je deal tu bio. Ali očito prema tvojem odgovoru to znači da je otišao besplatno. Ako ćeš tako gledati, doveli smo stopera s velikim ugovorom koji nije niti blizu terena trenutno.
  • plavadesetka
    52
    Zašto je normalno? Vidjeli smo kakve je golove Zagorac primio zadnje kolo...
  • Kaktus Car
    655

Moćna obrana u akciji:

• Nogo
    4.3k
    Dinamov sportski sektor u zimski prijelazni rok ušao je s jasnim prioritetima, stoper i lijevi bek. Na poziciju stopera žele dovesti Nika Galešića (23) i istina je da su poslali ponudu, no ona je, kako saznajemo, smiješna i niti približno onoj koju je tražila Rijeka.
  • don
    8.2k
    zato jer ima problema sa leđima.

kakve je golove Zagorac primio zadnje kolo...plavadesetka

da, i kakve zicere je obranio bez kojih bi samo od Lokomtive primili 5 golova
  • Keyser Soze
    11.1k
    No do transfera neće doći jer je Rijeka postavila odštetu koju Dinamo ne može platiti. Iako je Galešić najbolji stoper lige i Dinamo bi na njemu mogao zaraditi dobar novac, cifra od pet ili šest milijuna eura u ovom trenutku je puno iznad Dinamovih mogućnosti. Kako saznajemo, Dinamo je ponudio oko milijun i pol eura, a to su u Rijeci odbili bez ikakvog razmišljanja.
  • vjeko1701
    10.4k
    Onda kad su svi bili pod virozom?Crni86

To i sam i ja više puta napisao ovdje ali ako se gleda samo površno onda se može taj rezutltat iskoristiti kao argument. Ako se gleda dublje, ne vjerujem da netko ozbiljno može tvrditi da igranje europe kroz tjedan ne bi imalo utjecaja na Rijekine igre i rezultate u HNL-u.

Nije sve crno ili bijelo.Crni86

Ovo je upravo moja poanta na tvoje postove gdje uspoređuješ našu i Rijekinu obranu bez gledanja konteksta cijele sezone. Samo zato jer su primili manje golova, ne znači da je njihov obrambeni igrač automatski siguran i neupitan upgrade na naše. Ne sagledavaš ritam utakmica, vrijeme za taktičku pripremu, fizičku potrošnju, način igre, zahtjeve kod nas i kod njih...i puno drugih elemenata koji su biti da bi se donio sud.

Ja ne tvrdim da on ne može igrati kod nas i za razumne novce zašto ne. Ali da 100% neupitno, garantirano on kod nas od prve utakmice predstavlja pojačanje. Za to ne bi stavio ruku u vatru.

Nikada nije igrao na razini na kojoj Dinamo igra u Europi, nikada nije igrao u ritmu koji Dinamo igra svake sezone i nikada nije igrao u ekipi koja u jednom natjecanju većinom igra potpuno podređena i defanzivno protiv favorita a u drugom se očekuje klasična dominacija i praktički je favorit u svakoj utakmici.
  • Crni86
    6.4k
    Dinamov sportski sektor u zimski prijelazni rok ušao je s jasnim prioritetima, stoper i lijevi bek. Na poziciju stopera žele dovesti Nika Galešića (23) i istina je da su poslali ponudu, no ona je, kako saznajemo, smiješna i niti približno onoj koju je tražila Rijeka.Nogo

1,5 milijuna eura je bila nasa ponuda prema nacionalu. Meni nerealno zvuci da miskovic trazi 5,6 milijuna eura za galesica. Pa tolko je trazio za pasalica koji je bio na europskom prvenstvu s repkom

Vise mi se cini da je ovo neko ugladivanje prema navijacima da nije bzvz pustio galesica i da je on to odlicno ispregovarao ako dode do transfera.

sve stoji kolega i kada se to tako napise i argumentira vrlo lagano vas je shvatiti zasto imate takvo misljenje :smile: nemam ja nista protiv takvog misljenja, kada se ono formira kroz konstruktivnu raspravu, a ne samo podvlacenje kroz neku izjavu i zakljucak i to je to. Vidjet cemo sve u buducnosti.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Meni nerealno zvuci da miskovic trazi 5,6 milijuna eura za galesica.Crni86

Meni nerealno zvuči da mi nudimo samo 1,5m
  • rioda
    5.7k

Meni to sad zvuči kao medijski rat. Vjerojatno naša ponuda i je bila 1,5 milijuna eura, ali uz neke postotke, odricanje nekih postotaka ili možda koji igrač, ali je Mišković u medije plasirao samo djelomičnu informaciju.
  • Paggini
    29.1k
    Ovi novinari sa konstrukcijom "Dinamo ne može platiti". Klošarčine propale, itekako možemo platiti, ali nećemo platiti, postoji razlika koju svjesno zanemaruju.

Nitko ovdje o Galešiću nije pričao kao da je Kolinger, ne stvarajte argument ni iz čega, ali 5-6 milijuna eura je smiješna cijena i Miskovic to zna. Ponašate se točno onako kako optužujete druge - da briju na strance previše, ali ako je iz HNLa, koji je 30. liga europe valjda, onda vrijedi te novce.

Jurisic 2.5 milijuna? DINAMO SE OPET CIGANI. Necemo odrijesit kesu za Galesica???? OPET SE CIGANIMO.

2 milijuna plus prava na Jankovića su realna cijena, 700k plus prava na Rukavinu su realni za Selahija.
  • Crni86
    6.4k
    a i to. Meni se cini kao da je ovo vise neka predstava za medije da li da se galesicu digne cijena (spominje se spanjolska ili njemacka) ili da misko pokupi simpatije armade kako je pokazao zube dinamu ako dode do transfera
  • austrijanac
    4.6k
    Kaze Rijekin novinar na platnoj listi Mišketa da Dinamo je poslao ponudu al da nije blizu ko onima iz vana.

Za Selahija su ozbiljne ponude iz MLSa.

Uzimam s dozom rezerve jer taj lik piše kaj mu Miško veli za 20 deka polia
  • Paggini
    29.1k
    Za Selahija su ozbiljne ponude iz MLSa.austrijanac

Ali smijesno mi je ova sintagma "ozbiljne ponude", a lik ima relativno nisku klauzulu u ugovoru hahaha.

Sta je ljetos bilo, jako ozbiljne ponude engleskog prvoligaša za Pasalica?

Dobro je Miško...
  • austrijanac
    4.6k

Znaš sve, gospodin Danijel zvan gašenjepožarazamišketomza50eura

Nitko nije prodao više puta Pašalića od njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions