• Keyser Soze
    14.8k
    Meni nerealno zvuci da miskovic trazi 5,6 milijuna eura za galesica.Crni86

Meni nerealno zvuči da mi nudimo samo 1,5m
  • rioda
    9.2k

Meni to sad zvuči kao medijski rat. Vjerojatno naša ponuda i je bila 1,5 milijuna eura, ali uz neke postotke, odricanje nekih postotaka ili možda koji igrač, ali je Mišković u medije plasirao samo djelomičnu informaciju.
  • Paggini
    59.2k
    Ovi novinari sa konstrukcijom "Dinamo ne može platiti". Klošarčine propale, itekako možemo platiti, ali nećemo platiti, postoji razlika koju svjesno zanemaruju.

Nitko ovdje o Galešiću nije pričao kao da je Kolinger, ne stvarajte argument ni iz čega, ali 5-6 milijuna eura je smiješna cijena i Miskovic to zna. Ponašate se točno onako kako optužujete druge - da briju na strance previše, ali ako je iz HNLa, koji je 30. liga europe valjda, onda vrijedi te novce.

Jurisic 2.5 milijuna? DINAMO SE OPET CIGANI. Necemo odrijesit kesu za Galesica???? OPET SE CIGANIMO.

2 milijuna plus prava na Jankovića su realna cijena, 700k plus prava na Rukavinu su realni za Selahija.
  • Crni86
    12.6k
    a i to. Meni se cini kao da je ovo vise neka predstava za medije da li da se galesicu digne cijena (spominje se spanjolska ili njemacka) ili da misko pokupi simpatije armade kako je pokazao zube dinamu ako dode do transfera
  • austrijanac
    7.5k
    Kaze Rijekin novinar na platnoj listi Mišketa da Dinamo je poslao ponudu al da nije blizu ko onima iz vana.

Za Selahija su ozbiljne ponude iz MLSa.

Uzimam s dozom rezerve jer taj lik piše kaj mu Miško veli za 20 deka polia
  • Paggini
    59.2k
    Za Selahija su ozbiljne ponude iz MLSa.austrijanac

Ali smijesno mi je ova sintagma "ozbiljne ponude", a lik ima relativno nisku klauzulu u ugovoru hahaha.

Sta je ljetos bilo, jako ozbiljne ponude engleskog prvoligaša za Pasalica?

Dobro je Miško...
  • austrijanac
    7.5k

Znaš sve, gospodin Danijel zvan gašenjepožarazamišketomza50eura

Nitko nije prodao više puta Pašalića od njega.
  • vjeko1701
    16.5k
    A jbg, ko je nama kriv kaj nemamo kućnog PR novinara da plasira van stvari koje želimo.
  • Zg123
    2.1k
    Lol Misko opet preko svoje novinarske podguzne muhe iz Nacionala pumpa cijene svojim igracima. Sjetimo se da je isto i sa Pasalicem radio pa evo ovaj i dalje trune u Rijeci i igra losije nego prosle sezone
  • don
    14.2k
    Ali smijesno mi je ova sintagma "ozbiljne ponude", a lik ima relativno nisku klauzulu u ugovoru hahahaPaggini

vjerovatno se misli na ozbiljne klubove, njemu dobru plaću itd
  • Paggini
    59.2k
    Treba se maknuti od Galesica, nećemo ga dobiti za cijenu koja paše i Rijeci i Dinamu, opet će ići saga ko sa Pasalićem ljetos, a energiju i vrijeme trebamo uložiti u druge opcije da prođu što veći dio priprema s ekipom jer nit imamo vremena, nit imamo luksuz da ih uigravamo kroz sezonu.

Selahija ćemo ukapariti, siguran sam jer Miško nema preveliki leverage, kao ni sa Pjacom ljetos, pitanje je samo kako ćemo isplatiti fiksnu odštetu.

vjerovatno se misli na ozbiljne klubove, njemu dobru plaću itddon

Ma vjerojatno, ali svejedno mi je smijesno jer implicira ovo što sam ja napomenuo, ako uooce i postoje ponude.
  • Daliban
    4.1k
    GIF

ivanušec -> petković -> baturina -> ivanušec

Meni ovo fali, ova kemija i kako su se napadači čitali. Ne sjećam se kad smo zadnji put tako nešto odigrali, lakoća, finoća, smislenost, milina za gledat
    wolfgang14

Netko je negdje pitao što je uopće danas Dinamo, odgovor je da bi ovo trebao biti Dinamo. Zadnji put smo nešto nalik tome odigrali protiv Šibenika još pod Jakirom početkom ove sezone.
  • vjeko1701
    16.5k
    Ako je Selahi ozbiljna meta, po meni se ne bi trebali ništa natezati. Isplatiti klauzulu, njemu normalna plaća i gotovo. Neka je s ekipom prvi dan roka.
  • NKDZ86
    4.6k
    stari moj, toliko brzo tučete da vas ne stignem pratit. nije me bilo 2h i već 6 novih str.
  • austrijanac
    7.5k

Znam ja jednog koji je vec bio u klubu :lol:

No za Selahija se slažem, Rijeko izvoli 650, Lindone tebi je 650 placa za 2025, poslije pricamo.

I gotovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.