• Bosskovitz
    17.7k

Sve su to neke rekla-kazala informacije za koje malo tko zna koliko su stvarno točne. Da ne pretvorimo ovo u raspravu, meni je to samo jedan od problema s njim, ključni problem mi je kaj mislim da on nije kapacitet za prvog napadača Dinama, a mislim da bismo to trebali tražiti - nekoga tko će zaprijetiti Petkoviću, a možda ga i zamijeniti ili nadopuniti u nekoj formaciji.

Mierez je dobar za HNL, ali protiv iole ozbiljnijih obrana ga nema. On je u 15 utakmica protiv nas zabio 3 gola, u 12 europskih kvalifikacijskih utakmica je zabio 4, od toga 3 Levadiji iz Tallina. Ne znam... jel bolji od Kuleta? Trebao bi biti. Jel bi rotacija Petko-Kule-Mierez bila kvalitetnija od rotacije ozlijeđeni Petko i Kule? Neminovno. Ali je li to igrač koji će nas nositi i u HNL-u i u Europi sljedeći par sezona? Ja mislim da nije.
  • Crni86
    12.8k
    da je baba musko zvala bi se dusko. Ne znam da li vi ovdje gledate utakmice dinama. Da li vidite kako nama stoperi igraju, kako izgledaju i sl. Primamo golove kao na traci plus iz zadnje linije smo zadnji put izasli 2022.

Pricaj ti o europi, tempu i svemu. Mi sa 3 puta vecim budgetom imamo 3 puta vise primljenih golova od njih. Slaven 4, osijek 4, istra 2, gorica 2 itd… Znaci samo od osijeka i slavena smo primili vise golova nego rijeka u cijeloj polusezoni.
  • Carrasco
    6.3k
    svi stoperi HNL-a mogu na predavanja kod KTC-a, Bernauera i Torrentea. Toliko od mene.
  • Crni86
    12.8k
    svi stoperi HNL-a mogu na predavanja kod KTC-a, Bernauera i Torrentea.Carrasco

Tako i kaze broj primljenih golova i izlazak iz presinga. Nema ljepseg nego gledat nase stopere dok vode igru.
  • plavi devet
    577
    jesi li ti njega gledao ove sezone?
  • vjeko1701
    16.7k
    Konano se vodi normalna, argumentirana rasprava sa svih strana i evo tebe s ovakvim postom. Ako imaš normalan argument za ili protiv nečeg napisanog, piši. Ne upadaj s ovakvim svadljivim i sprdajućim komentarima koji ne doprinose ničem.
  • Crni86
    12.8k
    Cavlina puko pod pritiskom lokalnog kluba kao osijek pa bi zato odmah sad kod nas pokazao celicne zivce i zrelu glavu…

Decko je talent, ali nije spreman s takvom glavom za ono sto dinamo nosi. Njemu treba posudba nekog jaceg karaktera, tipa celje, fradi ili tako nesto gdje jednostavno postoji nekakav imperativ rezultata, a samim time i veliki pritisak.
  • vjeko1701
    16.7k
    Pricaj ti o europi, tempu i svemu.Crni86

Pa apsolutno ne možeš samo odmahnuti rukom ozbiljnom argumentu samo zato jer paše tvojoj tezi. Pitanje je kako bi izgledali i Rijeka i Hajduk da usred tjedna igraju u europi. Barem KL a kamoli LP koja je tempom i potrošnjom neusporediva.

Napisati da je igrač Rijeke sigurno značajno pojačanje za Dinamo i automatski boljih od svih trenutno u kadru a ne uzeti u obzir potrošnju, minute, stil igre i natjecanja u kojima se nastupa je jednostavno neozbiljno i površno.
  • din
    883
    Mi smo Boška pustili besplatno u Belgiju?
  • San Lorenzo
    20k
    svi stoperi HNL-a mogu na predavanja kod KTC-a, Bernauera i Torrentea. Toliko od meneCarrasco

Rijeka i hajduk imaju bolji stoperski dvojac od nas. Toliko od mene.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    SIguran si u tu informaciju? Onda znači da Neno ima nešto s njim, nadam se da to nisu oni repovi od prije...nadam se da nisu, jer Neva je golmančina, a čini mi se da ljudi malo prebrzo to zaboravljaju
  • cibona
    5.8k
    Ako ste protiv dolaska Miereza zvog navodnog lošeg karaktera, onda prepostavljam da ćete se protiviti i eventualnom povratku Ivanušca obzirom da je on napravio još goru stvar od Miereza.

Nemojte biti licemjerni. Mierez bi nam trenutno legao kao budali šamar. On je napadač koji doslovce grize od prve do zadnje minute, nikad mu ne nedostaje manjak motiva, želje i energije na terenu i uvijek daje sve od sebe. Da nam je barem pola svlačionice takvog karaktera, već bismo slavodobitno slavili dvoznamenkastu prednost nad prvim konkurentom u HNL-u.
  • Crni86
    12.8k
    ozbiljnom argumentuvjeko1701

Ozbiljni argument je da njihova obrana ne bi bila beton da igra europu? Sori ali to je doslovce sta bi bilo kad bi bilo. Niko od nas ne zna sta bi bilo da rijeka igra europu. Isto kako ne znamo sta bi bilo da dinamo ne igra europu. To nisu argumenti nego se igramo babe vračare.

Da je decko nicola galinho tu bi 80% foruma skakalo da je odlican i da ga treba dovest. Nije VVD, ali je upgrade za sve nase stopere. Ja bi isto zelio da dovedemo nekog jos boljeg, ali o njemu se prica kao da je razina nekog kolingera. A o nasim stoperima doslovce ko da nam igraju vvd i saliba.

obzir potrošnju, minute, stil igre i natjecanja u kojima se nastupa je jednostavno neozbiljno i površno.vjeko1701

Nije se o tome na taj nacin pricalo i to je fer i korektan argument i uvazavam taj nacin razmisljanna Kolega je komentira podrugljivo i totalno bez argumenata. Isto tako mi ne znamo jer nama obrana losa jer igraju na dva kolosijeka ili su samo losi.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Obrana krece od napada, Dinamov problem nisu nuzno stoperi nego def igra cijele momcadi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.