• Nolifer
    8.8k
    Selahija bi čak rekao da će prije u Hajduk nego kod nas, već su mediji krenuli u kampanju opravdanja da on nije uvrijedio Torcidu i sl.Haza

Nadam se iskreno da ćemo i njega zakaparit, jer bi nam dobro došao takav jedan igrač. Mislim da bi se uklopio u momčad, bolje da je kod nas, nego kod tovarije...
  • mali M
    6.1k
    Nekako mi se čini da Dinamo izbjegava te postotke, a jako su snažno pregovaračko sredstvo jer jebiga - svi u HNL znaju za koliko Dinamo prodaje igrače i koliku eksponiranost ti igrači dobijaju, te posljedično tome koliko im i vrijednost naraste.Paggini

Ovo! Željeli bi biti kao neznam, RB ali nebi njihovu retoriku. Pa i mi tražimo postotak od jačih klubova za koje znamo da plasiraju za veće novce. Mi smo stepenica niže od recimo RB po poslovanju i logično je da istu stvar razmišljaju klubovi koji bi svoje potencijale prodali Dinamu jer znaju da sami ne mogu iskamčiti toliku cijenu. Mi bi i ovce i novce, a neće to ić dugoročno tako. Ne čak ni dugoročno, nede već ni trenutno tako..
  • Haza
    7k
    mali tražio, karikiram, uvjete kao jedan Dahl, onda mi je jasno da je Dinamo rekao, a dobro, ništa ondamali M

Nisu problem pare, dogovor je bio usmen i nije bio problem oko osobnih primanja, kad se trebao realizirati transfer Dinamo je neki dan naglo odustao. Nije mali ostavljen na cesti, on je stan odjavio jer ide, pitanje je gdje, ali vrlo vjerojatno u Mađarsku.
    Mene samo brine zbog koga smo odustali, a to ćemo uskoro saznati. Možda bude happy end.
  • vjeko1701
    10.4k
    Pitanje je koliko Rijeci trebaju novci i dal im trenutno više znači 500k više nego 1,5M za godinu-dvije.
  • OsamŠest
    3.8k
    Mene samo brine zbog koga smo odustali, a to ćemo uskoro saznati. Možda bude happy end.Haza

Haza, Haza.. nešto si saznao :grin:
  • mali M
    6.1k
    Ma samo sam htio skrenut pozornost da si prije desetak sati pisao da si u šoku i vjeverici jer citiram: "Jučer Bjelica kaže da ipak odustaje, da ga ne vidi ipak u svojim planovima, mali je šokiran, već je navodno odjavio stan u Osijeku".. To da idu novinari prenjeti garantiram ti da će biti narativ da je "Dinamo izigrao igrača i ostavio ga na cesti.. Srećom tu je bio Ferenc da ga zamota u dekicu i pruži mu dostojan život i radostan Božić.."
  • Dinaminjo
    1.1k
    kakvih 30%, nista iznad 15%..
  • Laugreano
    2.7k
    Ivusic, Dahl, Galesic, Selahi, Ivanusec, Mierez(ili napadac min takve kvalitete).... i ovo bi bio top prijelazni rok.
  • Haza
    7k
    Pitanje je koliko Rijeci trebaju novci i dal im trenutno više znači 500k više nego 1,5M za godinu-dvije.vjeko1701

Dinamo ima brutalne postotke za Jankovića, koji dobro kotira na tržištu (cijena mu se kreće od 3 do 4 mil EUR), Miško već ima ponude za njega, i baš zato on ove zime želi te postotke kako god prebiti s Dinamom. Na nama je da budemo dobri u matematici, Janković odlazi možda već i ove zime, na ljeto sto posto. Ti postoci Dinamu mogu biti odlična podloga za pregovore oko Galešića.
  • mali M
    6.1k
    kakvih 30%, nista iznad 15%..Dinaminjo

ma nebi se složio s tobom. A zgražamo se ako Dinamo proda nekog svog klinca, a nema ugrađeno 30%. Zapravo je sve stvar potencijala, ako prepoznamo da se igrača neće moć preprodati za neku veću cifru, ja bi im i dao 30%. Ako Galešića prodamo za 2/3/4 godine za 2 milje jer će mu pasti vrijednost, ma nek si Miško nosi 600.000... Ne gubiš puno. Treba samo znati prepoznati kvalitetan potencijal. Ako nam sleti neki klinac kod kojeg mislimo da ga se može prodati za 20-30mil. onda 15%..
    Samo je veći problem što trenutno ne znam tko je u Dinamu sposoban za takve procjene potencijala.. Osim Omakea.. :lol:
  • Haza
    7k

Slažem se da sam pisao nepovezano prvih par postova, ali sad je sve jasno, i jasna je slika odnosa i događaja. Malo sam stao na loptu, jer kad ti igračeva strana prezentira, onda jebiga, ispadne dramatičnije nego što realno je.
  • Dinaminjo
    1.1k
    Ako Misko ide, logicna zamjena je Dejan Ljubicic kojem.ugovor istice na ljeto, ako naravno decko zeli doc u Zg.

Ipak ja bih radije da se to dogodi na ljeto nego sad.
    Pauza je kratka, trebamo stabilnost odredenu.
  • vjeko1701
    10.4k
    A valjda su svjesni toga u klubu (mislim cijene koja se oko njega kreće). Oprost Jankovića bi trebali moći računati barem kao 1.5M u pregovorima s njim. Ako smo već zagrizli za Galešića, 1M, 10% buduće prodaje i oprost postotka Jankovića bi mi bila čisto razumna ponuda.
  • Paggini
    29.2k
    brutalne postotke za Jankovića,Haza

50 posto ako ne varam? To su ciste dvije miljke za neku realnu cijenu Jankovića. :)

kakvih 30%, nista iznad 15%..Dinaminjo

A gle, lutrija je - ne znamo za koliko će se Galesic eventualno prodati, ako se proda za 20 milijuna, onda tih 15 posto više manje ima neku težinu, ali sumnjam da je on igrač za više od 10 milijuna eura najviše vrijednosti.
  • vjeko1701
    10.4k
    ali sumnjam da je on igrač za više od 10 milijuna eura najviše vrijednostiPaggini

Mislim da je jednostavno prestar da bi se stigao dokazati u Dinamu i nakon toga prodati za više od 7-8M.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions