• rioda
    5.7k
    Piše u članku SN: Mišić ima jake inozemne ponude iz Europe i MLS-a te postoji opcija da ode već ove zime, no Dinamo ga želi zadržati. Računa s njim
  • rakurs
    355
    Ivušić stvarno je dobar golman, ali meni ta priča s njim nije realna baš zbog te njegove kvalitete. Jedan od njega i Nevistića u tome slučaju trebao bi biti rezerva, a ne vidim da bi ijedan s time bio zadovoljan. Naravno da bi bilo dobro imat obojicu i da bih i sam to htio, ali mislim da ako će nekoga i dovodit, da će to biti netko tipa Zelenika ili netko tko će se zadovoljit ulogom drugog golmana.
  • Blueshadow86
    2k
    Piše u članku SN: Mišić ima jake inozemne ponude iz Europe i MLS-a te postoji opcija da ode već ove zime, no Dinamo ga želi zadržati. Računa s njimrioda

Ako su voljni platiti razumnu svotu novca, ja bi ga čak i pustio. Ovo možda ide i pod nepopularna mišljenja. Mišić je odličan igrač, nema se tu šta puno pisati, ali mislim da je on svoje najbolje odigrao i da ide silaznom putanjom, što je i normalno i prirodno jer je prešao 3 banke.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Pafosu uzmemo Ivusica po diskontnoj cijeni a zauzvrat im poklonimo Bockaja (imali su ga pravo kupit po xy cijeni), bio bi to deal stoljeca.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    bio mokri san ,ali kad vidim da se Miško rasipa ciframa Jaira bi bez razmišljanja. U nekom dream scenariju da naš klub može i želi dovesti igrača za te cifre što nema šanse ,bar trenutno
  • Keyser Soze
    11.1k
    Galešić, Selahi, Ivanušec, Ivušić... Meni se to čini preskupo za nas, ako dođe jedan od njih dobro je.
  • Facke
    4.4k

Blaganja je puna. :grin: :razz:
  • Keyser Soze
    11.1k
    Ma Dinamo nikad neće moći probiti tu financijsku barijeru dok je liga ovakva, premalo se novaca tu vrti.
  • Efes Pilsen
    9k
    Mene strah pustit bilo kojeg prvotimca jer smo pokazali da zamjene nismo sposobni dovest. Kad bi umjesto Misica stigla prava 6ica za naredne 3-4 godine rekao bi pustaj.. Al tko ce dovest tu 6icu? Mi trazimo model da produzimo posudbu Rogu koji ne moze spojit dvije kvalitetne utakmice.
  • Nolifer
    8.8k

Amen, sve si objasnio..A da bi probili tu barijeru, trebamo kapital i sponzora...

Kamo sreće da svi oni dodju...
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Da, ali ne na pola sezone...tko će loviti pobjedu protiv Milana, ništa bez njega
  • vjeko1701
    10.3k
    Meni je jedino stvar da on izgleda zadnje dvije sezone kao da bi rado van. Specifično, odkad je (po meni) nezasluženo ignoriran u reprezentaciji na vrhuncu svoje igre za Dinamo. Ne kažem da se ne trudi ili da bojkotira ali nekako mi na terenu jednostavno daje dojam odrade posla, nekako bez onog ekstra žara, ekstra volje. Čisto osoban dojam.
  • OsamŠest
    3.8k
    Mišić je fenomenalan igrač, i jako zahvalan. Klub je stao iza njega u njegovom teškom zdravstvenom periodu, a on je izjavio da će bit u Dinamu sve dok će ga Dinamo trebat i htjet.
  • vjeko1701
    10.3k
    To sve stoji. Kaj ne znači da nije došlo do zasićenja i da nije punim žarom u utakmicama. Al kažem, to je čisto neki osobni dojam koji vrlo vjerojatno nema nikakve dodirne točke sa realnošću.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Bilo bi jako glupo prodat Mišića sad, on realno je u padu, i to se osjeti, ali i takav je ključan igrač i osjeti se kad ga nema. Dok ne nađemo nekoga za kog smo praktički sigurni da može uskočit na njegovo mjesto nema ga smisla prodat jer će ostat jedna velika rupa u veznom redu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions