• Jos-Optimus
    3.2k
    Mali offtopic, zna li netko što je to Mišić rekao Daliću da ga ovaj ignorira, to je kao neka javna tajna o kojoj se ne priča
  • Direktor
    85
    da ne voli Linoladu
  • Laugreano
    2.7k
    U ovom trenutku ja bi radije jurisica nego dahla
    Ovaj poznaje ligu, poznaje protivnike, zna sve
    bbb medimurje

Ovo mi je u rangu "zivi blizu stadiona"

A mozes i okrenut u korist, pa reci da protivnici ne poznaju ni njega :)
  • ElDorado
    731
    Mišić treba ostati. Ali ga treba prestati raubati kao prvu 6cu. On još puno može dati na 8ci ili drugoj 6ci i jedini je naš veznjak koji zna dati sjajnu i preciznu dubinsku loptu. Za Selahija opće više nebi dvojio. Uz stopere kakve imamo legao bi nam sjajno.
    Inače ak je sve ovo bar okvirno točno drago mi je jer smo odustali od 500K i slobodnjaka i digli malo kriterije.
  • Maximo
    584

Nebi očito u pafosu bio s 29 godina...hoću reći nije neki velki napredak u odnosu na trenutne naše golmane
  • mali M
    6.1k
    opet mi je trebalo vremena da sve pročitam i ulovim vas, al rađe da me ujutro dočeka par stranica o realnim/nerealnim transferima nego ona patološka šizofrenija da propadamo radi izgubljene(nih) utakmica..
    Uglavnom, ovu situaciju s Jurišićem ne vjerujem niti jedan mikromilitmetar posto! Ako je frajer već odjavio stan to je bilo zato jer se već dogovorio sa Ferencom.
    Jedini verzija koji bi mi bila izvediva u ovom narativu je da je Marić sam pregovarao pa stavio pred Bjelicu gotov dogovor na što mu je Bjelica rekao: "ma kakav Jurišić za dve i pol milje, kaj si ti lud.. "
    Jer je i Bjelica svjestan da mu fali ljevi bek i da bi se nećkao sad bi sad nebi, pa uzmi pa baci, pa zagrli pa šutne, to ne vjerujem ni pet posto... Mislim da je to više priča Jurišićevog managera, jer su ponudili malog Dinamu, Dinamo je rekao da je zanimljiv mali, ali pitat ćemo trenera i SD-a i kad su javili da nisu za takav dil i takvu cijenu ovi su išli preko Dinama pumpat cijenu za Ferenc.

a i simpa je uvijek malo šutnut Dinamo usput po novinama...
  • Nogo
    4.3k
    Mislim da dealovi s Rijekom su nam nekako najrealniji jer imamo i mi konje za utrku u Jankoviću i Rukavini tj.njihovim postocima + uvijek im možemo dati nekoga koji nije u našim planovima ili na posudbu.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Mi ne tražimo golmana zato što prvi ne valja, nego zato što je ozlijeđen, a drugi nije ta razina da bude prvi. Dražen Ladić je cijelu karijeru bio u Dinamu pa je bio bolji golman od njih 95% u velikim klubovima, analogija nikakva
  • Haza
    7k
    ovi su išli preko Dinama pumpat cijenu za Ferencmali M

Nema pumpanje cijene, fiksna je odšteta 2.5 mil eura (navodno ugovorena kod zadnjeg potpisa ugovora).
    Bjelica je zvao osobno Jurišića, i da, odjavio je stan zbog Mađara, a u međuvremenu je uletio Dinamo, u koji mali želi doći. Međutim, sve je odjednom stalo sa strane Dinama, po meni zbog dva razloga ili cijena, ili je uletila bolja priča na lijevom beku.
    Mali je razočaran, ali opet, to je biznis.
  • mali M
    6.1k
    Načelno se slažem s tobom, s malom digresijom.. drukčije su vrijednosti onda imali igrači.. Bilo je legenda kluba kojima nije bilo nimalo važno da idu nekamo van jer su i ovdje bili dobro plaćeni, a status legende puno više znači (i traje) nego otrčat van za parama pa past u prosjek ili zaborav.
  • PlavacZRima
    337
    Mišić ima jake inozemne ponude iz Europe i MLS-a te postoji opcija da ode već ove zimerioda

Smatram da treba provjetriti svalcionicu. Mislim li da Mišić treba biti jedan od tih pa i ne baš, ali ako možemo dobiti neku lovu sa kojim bi pokrili Selahija ili tako nekog mlađeg mislim da je to dobar potez.
    Od Senatora bi ostavio samo Petka ovu zimu i Mišića ako ne dođe neka unosnija ponuda. Ostalima se svima zahvaliti i okrenuti se budućnosti.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Ma hoću reći da mi je nikakav argument to što Ivušić brani u Pafosu, pa svi znamo da je izvrstan i kompletan golman
  • Haza
    7k
    Mislim da dealovi s Rijekom su nam nekako najrealnijiNogo

Maks što ćemo mi ponuditi za Galešića su 3 mil eura i oprost duga za Jankovića ili Rukavinu.
    Dojma sam da ćemo Galešića završiti. Za Selahija bi čak rekao da će prije u Hajduk nego kod nas, već su mediji krenuli u kampanju opravdanja da on nije uvrijedio Torcidu i sl.
  • mali M
    6.1k
    Bjelica je zvao osobno Jurišića, i da, odjavio je stan zbog Mađara, a u međuvremenu je uletio Dinamo, u koji mali želi doći.Haza

al vidiš ovo je sasvim drugi narativ od onog prvog koji je predstavljen. Mali je već dogovorio s Ferencom, Dinamo je išao uletiti i nisu se očito našli sa uvjetima. Ako je mali tražio, karikiram, uvjete kao jedan Dahl, onda mi je jasno da je Dinamo rekao, a dobro, ništa onda...

Al ovo je skroz drukčija priča od onoga zvali maloga i rekli da ga žele i onda ga ostavili na cesti kad je već odjavio stan...
  • Paggini
    29.1k
    Sa Rijekom se mora promijeniti način suradnje i naći zajednički jezik.

Mi svi ovdje urlamo "Miškoviću klaune, kake su to cijene alooo" i onda lik proda Ivanovica za 5 milijuna eura. Jebiga, otici ce i Galesic za 3.5 milijuna očito, i neka ode ako je to cijena jer nama ne vrijedi tolike novce, no treba početi u razgovorima fokus stavljati na postotak od prodaje.

Nekako mi se čini da Dinamo izbjegava te postotke, a jako su snažno pregovaračko sredstvo jer jebiga - svi u HNL znaju za koliko Dinamo prodaje igrače i koliku eksponiranost ti igrači dobijaju, te posljedično tome koliko im i vrijednost naraste.

2 milijuna + 30 posto od iduće prodaje za Galešića je deal koji bi zadovoljio i Miska, Dinamo, kibice Dinama i Galesica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions