• Keyser Soze
    11.1k
    Dinamo pregovara s Nikom Galešićem i Rijekom. Damir Mišković tražio je za njega pet milijuna eura, a možda bi ga sada prodao i za nešto manje, no teško ispod četiri milijuna eura. Galešić ima istodobno ponude iz njemačke Bundeslige i Nizozemske.

4 milijuna za Galešića ćemo dat nikad.
  • keppi
    225
    Ivušić bi mogao biti želja od Bjelice jer ga on dobro poznaje. Ipak o tome tek iza subote... neka prvo pobijedi Varaždin, pa onda neka bira.
  • PlavacZRima
    337
    Pitanje je koliko Rijeci trebaju novci i dal im trenutno više znači 500k više nego 1,5M za godinu-dvije.vjeko1701

Ja sam čuo iz izvora sa Kvarnera (Nemrem garantirati ništa) da je Miško išao kod Volpija po financijsku injekciju prije mjesec i pol. To može značiti ili da im grdo treba lova ili da imaju sad dosta pa se nece dati lako "bully-at" u transferima
  • rioda
    5.7k
    Kad spominjete postotke, bitno je razlučiti je li to postotak od cijelog iznosa buduće prodaje, ili postotak od naše buduće "zarade" na tom igraču (ako ga kupimo za 2, prodamo za 6, postotak onda ide na razliku od 4 milijuna).
  • Haza
    7k
    onda tih 15 posto više manje ima neku težinuPaggini

Ja bi dao 30 posto postotka, ali samo od zarade na transferu.
  • Jurki
    13.4k
    Spominje se odlazak Misica.
    Od svih senatora, Misic je uvjerljivo zadnji kojeg bi prodal.
    I mislim da realno nemremo dobiti za njega kolko on znaci za nasu igru.
    Misic je Dinamovoj igri i sol i biber i vegeta. I vidi se da bez njega nasa igra je ko bljutava vodica.
  • keppi
    225
    Koliko smo po nas uspješnih transfera (računajući oba smjera, kupovina-prodaja) odradili s Rijekom ili točnije s Miškovićem?
    I kada dođe prijelazni rok ... evo nas opet u Rijeci.
  • Paggini
    29.1k
    Ja bi dao 30 posto postotka, ali samo od zarade na transferu.Haza

Potpisujem.

Od svih senatora, Misic je uvjerljivo zadnji kojeg bi prodal.Jurki

Nije zadnji od senatora koje bih prodavao, ali ne bih ga prodavao. Sta mozemo dobit za njega? Par milijuna? Zajebi tu priču. Nema prodaje, pogotovo kad nemamo ni zamjenu za njega.

Inače, ovaj Deki Ljubicic, jel ima tu kakvog dima ili izrazavamo zelje? Meni se isto sviđa on
  • vjeko1701
    10.3k
    Miško išao kod Volpija po financijsku injekciju prije mjesec i polPlavacZRima

Ne drži mi to baš vodu, nije bila priča da se nisu baš rastali u najboljim odnosima? Ali ako i je istina, sigurno ne znači da im više ne treba love jer kolko znam on Miškoviću i Rijeci baš nikad nije pretjerano oprostio ništa uloženo.
  • San Lorenzo
    17.7k
    Ivušić je samo jedan u nizu golmana domaće produkcije, dobar na crti, ništa specijalno s loptom u nogama ili na istrčavanjima...combo njega i sjekira u obrani bi udri-nabij nogomet doveo na level dosad neviđen na Maksimiru.
  • vjeko1701
    10.3k
    Problem s pričama oko Ivušića mi je taj da on nije nikakav upgrade na Nevistića a sumnjam da bi ga dovodili da bude drugi golman. Ok, ako Nevitić ide na operaciju nakon koje ga neće biti do kraja sezone a i pitanje je kada i u kakvom stanju će se vratiti mogu razumjeti...al ne znam. Čudna mi je priča.
  • Nolifer
    8.8k
    Kad smo kod golmana, kaj je s Horkašem? On je u Španjolskoj? Ima li smisla njega dovodit, umjesto Ivušića?
  • Maximo
    584

Eto...slažem se s dečkima...
  • Peškaman
    5.4k
    A tek mi za golmane nije jasno i koji je bio razlog dovođenje Filipovića na ljeto.
    Mi imamo Filipovića, Zagorca ,Nevistića i + Čavlina ako se vrati s posudbe što je izgledno.
    Dovoditi Ivušića iz Pafosa mi se čini nerealnim.
    Pogotovo što je tamo čvrsto u prvih 11 i što ga neće pustiti ispod 1,5/2mil €.
  • Crni86
    6.4k
    Za Selahija bi čak rekao da će prije u Hajduk nego kod nas, već su mediji krenuli u kampanju opravdanja da on nije uvrijedio Torcidu i sl.Haza

Hajduku se vraca zaper na poziciji sestice kojeg su doveli godinu dana prije. Nekako ne vjerujem da ce ic po sesticu, imaju oni vecih briga ovog trenutka od sestice. Napadac, desetka, desni bek, krila. Jedino di su kolko tolko popunjeni je vezni red gdje sve vise prilika dobiva i Sigur.

Kaj se tice pravdanja, sve je krenulo s rijekine strane kako bi skinuli zuti karton. Objavljen je video na stranicama rijeke u nadi da ce se karton povuc i da ce moc igrat protiv belupa.

Ja se toplo nadam da je selahi vec dogovoren. Nemamo previse kaj razmisljat. Pripreme krecu za 2 tjedna.

Ako Misko ide, logicna zamjena je Dejan Ljubicic kojem.ugovor istice na ljeto, ako naravno decko zeli doc u Zg.Dinaminjo

Dejan Ljubicic igra na poziciji krila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions