• Izet Hajrović
    3.4k
    shvaćam tvoju poantu, ti mu želiš dati prijelazni rok i pripreme. Legitimno. Samo nema potrebe uspoređivati prve dvije utakmice u prvom mandatu kada je tek došao, tko tu može nešto uigrati osim pozitivnog šoka kojeg sama po sebi donosi promjena trenera? Tada sam bio oduševljen njegovim dolaskom, imao je rezultate i uspjehe iza sebe uz tendenciju rasta. Uostalom, više puta smo ga vrbovali da dođe. Sada je situacija drugačija, on je trenerski u silaznoj putanji od drugog dijela mandata u Osijeku, preko Trabzona, Union Berlina i eto sada nas. To neće izaći na dobro i on nakon Dinama više neće trenirati ozbiljniji klub.
  • don
    9.7k
    tko tu može nešto uigrati osim pozitivnog šoka kojeg sama po sebi donosi promjena treneraIzet Hajrović

a tko može tu nešto uigrati kada 2 miseca igraš u tempu utorak/srijeda-subota? Ne postoje treninzi, postoji samo regeneracija i 1 trening između kojeg radiš u lakšem intezitetu. Reka bi i da treniraju samo ovi koji ne igraju ali imamo toliko ozljeđenih pa više nema ni treniranja sa strane.
    Njegov rukopis, bio on loš ili dobar ćemo tek vidit nakon priprema.
  • Paggini
    34.5k

Iako se slažem sa sentimentom, imao je dvije reprezentativne stanke nakon kojih smo izgledali još gore nego prije...

Nije baš da nije imao kad uigrati nešto
  • don
    9.7k
    a koga je ima na reprezentativnoj stanci? Totalno neusporedivo. Dinamu zadnjih 10 godina ničemu ne pridonosi reprezentativna pauza, dapače sa nje se vrate ozljeđeni igrači ka i u zadnjem slučaju.
  • Praskaton
    3.1k

A slusaj rečeno je da ni Jakir nije bio za dosta ovih igrača.
    Ne odgovaraju ni Bjelici.
    Što znači da SD dovodi igrače po svojim željama,tj.po svojim mogućnostima s obzirom da mu prve opcije nekako pobjegnu.

Slazem se ja da sad nije trenutak za otkaz,prvenstveno jer mu je otpremnina paprena i oni koji bi trebali naći zamjenu nisu spremni na to.

On meni nakon Osijeka i famozne "korporacije" tone kao trener.Ok mozda je do stožera.
    Al njegova komunikacija prema vani je loša.Ni s igracima to ne ide glatko (tjeranje Mmaea,manji problemi s Cordobom i Rpg,povjerenje u senatore vise nego sto su zasluzili).

Čovjek mi izgleda kao da se još želi osvetit Dinamu za otkaz ili sta vec.Odluke koje donosi su nelogične sam sebi puca u noge.
    Volio bi da ima netko od novinara tko bi mu postavio par pitanja.
    Kolega @hardek ih je spomenuo u postu malo prije mene pa da ih ne ponavljam.
  • Zagi
    8.9k
    imao je dvije reprezentativne stanke nakon kojih smo izgledali još gore nego prije...Paggini

Kao što sam zagovarao i za trenera prije, reprezentativne pauze nisu ništa i ne treba očekivati pomake za vrijeme istih.
  • NORTE
    13.2k
    Tablica hnl-a u zadnjih 5 kola.

843d3930-4c6f-4102-a080-5869b8b0c12f.png?width=900

Sve je pod kontrolom, kaj serete?
  • Zagi
    8.9k
    Ni s igracima to ne ide glatko (tjeranje Mmaea,manji problemi s Cordobom i Rpg,povjerenje u senatore vise nego sto su zasluzili).Praskaton

Nemamo dovoljno informacija za sud o ovome.
    Dok ne dobijemo, na strani sam trenera.
    Čovjek mi izgleda kao da se još želi osvetit Dinamu za otkaz ili sta vec.Odluke koje donosi su nelogične sam sebi puca u noge.Praskaton

Nerealno. Oni koji su mu spremili otkaz nisu više u klubu. Kome bi se to išao osvećivati?

Rijetko ljudi rade nešto što je u potpunosti kontra njihovog osobnog interesa. U ovom slučaju nastavak prosperitetne trenerske karijere.
  • don
    9.7k
    tjeranje Mmaea,manji problemi s Cordobom i Rpg,Praskaton

tako je to kad su neki naučeni na nedisciplinu i misle da im se može sve tolerirati. Ili ipak misliš da je Mmaee opravdano sra u svlačionici jer ne igra u prvih 11 protiv Borussije, iako je odigra kriminalno kad god je zakoračio na teren, manje više?
    RPG nije bija u kadru sa Šibenikom zbog nezalaganja na treningu. Budući da u utakmici prije te, sa Osijekom, nije slavija gol (iako je asistira, i to jako dobro) već se prošeta do centra, nije teško zaključit da nije iša sa 100% kako bi i tribalo na idućim treninzima.
  • Zagi
    8.9k
    Što znači da SD dovodi igrače po svojim željamaPraskaton

E da, ovo.

Ovako i treba biti. To je najvažnija pozicija u klubu i treba imati maksimalnu slobodu i povjerenje.
    Kod nas to , za sada, otvara mnoga pitanja.
  • Blaz
    378
    daj ponovi jos koji put da je sve u kurcu i da sve treba na glavu izbacit iz kluba
  • Crusades
    14.3k
    20241216-110722.jpg

Stanje tablice da je svaka ekipa realizirala svoje izgledne šanse.

Sreću treba zaslužit, ali ovo je nerealno da je razlika ovakva.
  • Praskaton
    3.1k
    Nemamo dovoljno informacija za sud o ovome.
    Dok ne dobijemo, na strani sam trenera.
    Zagi

Nisam ni birao strane.Samo konstatacija da vec nakon kratkog razdoblja na klupi odiše nervozom,kao covjek koji nema tlo pod nogama i ne zna kako rjesiti problem.Mozda grijesim ne znam.

Rijetko ljudi rade nešto što je u potpunosti kontra njihovog osobnog interesa. U ovom slučaju nastavak prosperitetne trenerske karijere.Zagi

Ma istina al nece u slucaju otkaza bit kruha gladan.Dapače pokazao je da voli skupljat otpremnine.

Ne znam bio sam skeptican kad je dolazio.Bolje da je ostao lijepo sjecanje i svak svojim putem.
    Sad kad je tu ima podršku al treba mu dat do znanja da je ovo do sad loše,ne samo rezultatski.

E da, ovo.

Ovako i treba biti. To je najvažnija pozicija u klubu i treba imati maksimalnu slobodu i povjerenje.
    Kod nas to , za sada, otvaara mnoga pitanja.
    Zagi
    Je al onda se nema sta govorit da ne odgovara Neninim zeljama/potrebama.Radi s cim imas
  • San Lorenzo
    18.4k

Garantiram da bi atmosfera bila puno otrovnija da je hajduk jučer pobjedio...ovako je super i malo se previše sere. :roll:
  • Zagi
    8.9k
    Nisam ni birao strane.Samo konstatacija da vec nakon kratkog razdoblja na klupi odiše nervozom,kao covjek koji nema tlo pod nogama i ne zna kako rjesiti problem.Mozda grijesim ne znam.Praskaton
    Ja jesam. Sori ali MMA mi na terenu izgleda kao da je napljugan.
    Na njegovoj strani nebum bio.

Ma istina al nece u slucaju otkaza bit kruha gladan.Dapače pokazao je da voli skupljat otpremnine.Praskaton
    Kruha gladan nebu bio. Ali jeli spreman za mirovinu? Ne odiše mi nekom ravnodušnoću.

Mislim, našao bi on idući posao ali za ambicioznog trenera otkaz u ovakvoj situaciji bi značio skoro pa umirovljenje.

Je al onda se nema sta govorit da ne odgovara Neninim zeljama/potrebama.Radi s cim imasPraskaton
    Ili promijeni dobavljača sirovine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.