• Noel
    7.4k

Ja bi rekao da je skup svih stvari po malo koje si nabrojao. Nevistić i Zagorac po meni nisu tolko kriminalni golmani i njihova je krivica najmanja ovdje od svih stvari ali ima udjela i njihova forma godine i ozljede.
    Sreću treba zaslužit prvenstveno krvarenjem na terenu za dres i za momčad. Onda dođe i ta sreća i ti faktori se okrenu na tvoju stranu. Ja vjerujem da drugi dio sezone uz kvalitetna pojačanja će sve doć na svoje mjesto. Pa i te neke lopte koje sad ulaze u naš gol neće ulazit..
  • Carrasco
    4.5k
    Pogođen okvir gola (stativa, greda):

Dinamo 11
    hajduk 2
    Rijeka 1
    don

Varaždin 10.

Zanimljivo, hajduk imao 27 velikih prilika, a zabio 26 golova, a Rijeka zabila 24 gola od 27 velikih prilika
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Kad gledam sve ove statistike...samo si mislim "Jao si ga svima vama kad nam se otvori"
  • San Lorenzo
    17.7k
    xG je samo dobri stari ŠBBKBB ukalupljen u brojke, postoji samo rezultat kojeg jesi ili nisi ostvario, sve drugo su bapske priče o nesreći i sudbi kletoj.
  • scooniepenn
    3.6k
    Ono što su jučer Kule i Špika promašili nema nikakve veze sa srećom. Potpuno sam uvjeren da bi s Brodićem u vrhu napada rezultat jučer bio drugačiji. Čak sam mišljenja da bi s obzirom na viđeno u zadnjim kolima Pjaca u središnjici napada protiv Varaždinaca bio logično rješenje.
  • ElDorado
    715
    Bjelica ima nevjerojatnu ideju istih uzaludnih pokusaja uvijek s ocekivanjem razlicitog ishoda
  • Jaro
    8.3k
    protiv Varazdina predvidjam Kuleta u napadu, KTC+Torrente kao stoperi i dobra stara "nabij na Kuleta" i cudjenje kaj nejde...
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Ove godine su pripreme isključivo u Turskoj, nema Rovinja jel tako?
  • NORTE
    12.8k
    Varaždin nam je prva utakmica ove jeseni prije ili poslije koje nije utakmica Lige prvaka.

Doduše prva poslije je Arsenal, ali tek za mjesec dana...

Zadnja utakmica prije ili poslije koje nije bila LP je bio Osijek u 2. kolu (i jasno prije toga Istra u 1. kolu).

Širina kadra je preduvjet za uspjeh, možda su štediše u klubu sada to shvatili.
  • dinon7
    1.3k

Cijeli prošli tjedan na maxsportu vrte obrane tjedna i kad god to vidim dobijem čir na želudcu.
    Dvije su od vratara Belupa.
    Kulenovic i Spikic. I jedan i drugi s 2 metra neometano u vratara
  • NORTE
    12.8k
    U Hnl-u smo primili 22 gola u prvih 17 kola.
    Više nego Rijeka i Hajduk zajedno! (oni ukupno 20).

Doslovno nemamo igru još od one epske sramote protiv Rijeke.

Gle čuda nemamo nikakvu igru točno otkad nema Sučića.
    Kojeg su neki veleumovi prije LP htjeli prodati za siću (a mnogi zonaši navijali za tu prodaju), no srećom IO je to zaustavIo.

Nije bilo bajno ni prije te ozljede Sučića, Osijek nas je doma izdominirao, a baš Sučić je pogriješio što je dovelo do gola Osijeka za 1:1.
    Istru ni s igračem više nismo uspjeli dobit (Petko i Bati na klupi).

Previše smo ovisni o nekoliko igrača, a zamjene nisu kvaliteta za dinamo što je zorno dokazano proteklih mjeseci.

Bjelica je najavio dolazak 2, 3 ili 4 nova igrača.
  • vjeko1701
    10.3k
    Dobro, jesi završio s ispucavanjem svega iz sebe zadnjih dana?
  • Simpatizer
    583
    mnogi zonaši navijali za tu prodajuNORTE

Bio sam tu i ogromna većina je bila protiv prodaje
  • scooniepenn
    3.6k

Ono što su njih dvojica promašili protiv Belupa je next level, od gledanja tih promašaja se može dobiti samo čir na želucu. Kao što sam ranije napisao, samo pobjede u utakmicama s Goricom i Belupom koje su s obzirom na prikazano bile must i X protiv Lokomotive bi donijele 5 bodova više i praktički egal prije zime. To su promašaji koji si ekipe našeg ranga jednostavno ne smiju dopustiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.