• Zagi
    8.7k
    Nismo ista momcad a ni on nije isti trener.Ako ovo do sad nije bilo dovoljno da se ekipa osvjesti ne znam sta treba.Praskaton

Momčad je loša. Treba prestati bježati od toga.
    I nimalo ne odgovara Neninim željama/potrebama. Pisao sam o tome čim je došao.

Sada, smjeniti trenera ili pronaći jednog kojem odgovaraju ovi igrači?
    Koji je to?

Ispuhan napad, meki trbuh, šuplja obrana i nikakav golman. Kojem treneru to ogovara?

Remont.

Bih li volio da taj remont predvodi Bjelica? Ne bih. Meni je njegov opus na poziciji SDa u Osijeku izrazito loš.
    Ali da je jako dobar trener pokazao je i kod nas u prvom mandatu i u Osijeku. Tursku i Njemačku ne pratim.

Sve je na Mariću.

(E da, može li ponoviti igru i rezultate puno ovisi i o njegovom stožeru. Ako je stožer istovjetan minus Poms, koliko je taj Poms bio krucijalan? Nemam pojma.)
  • Izet Hajrović
    2.6k
    shvaćam tvoju poantu, ti mu želiš dati prijelazni rok i pripreme. Legitimno. Samo nema potrebe uspoređivati prve dvije utakmice u prvom mandatu kada je tek došao, tko tu može nešto uigrati osim pozitivnog šoka kojeg sama po sebi donosi promjena trenera? Tada sam bio oduševljen njegovim dolaskom, imao je rezultate i uspjehe iza sebe uz tendenciju rasta. Uostalom, više puta smo ga vrbovali da dođe. Sada je situacija drugačija, on je trenerski u silaznoj putanji od drugog dijela mandata u Osijeku, preko Trabzona, Union Berlina i eto sada nas. To neće izaći na dobro i on nakon Dinama više neće trenirati ozbiljniji klub.
  • don
    8.2k
    tko tu može nešto uigrati osim pozitivnog šoka kojeg sama po sebi donosi promjena treneraIzet Hajrović

a tko može tu nešto uigrati kada 2 miseca igraš u tempu utorak/srijeda-subota? Ne postoje treninzi, postoji samo regeneracija i 1 trening između kojeg radiš u lakšem intezitetu. Reka bi i da treniraju samo ovi koji ne igraju ali imamo toliko ozljeđenih pa više nema ni treniranja sa strane.
    Njegov rukopis, bio on loš ili dobar ćemo tek vidit nakon priprema.
  • Paggini
    29k

Iako se slažem sa sentimentom, imao je dvije reprezentativne stanke nakon kojih smo izgledali još gore nego prije...

Nije baš da nije imao kad uigrati nešto
  • don
    8.2k
    a koga je ima na reprezentativnoj stanci? Totalno neusporedivo. Dinamu zadnjih 10 godina ničemu ne pridonosi reprezentativna pauza, dapače sa nje se vrate ozljeđeni igrači ka i u zadnjem slučaju.
  • Praskaton
    2.8k

A slusaj rečeno je da ni Jakir nije bio za dosta ovih igrača.
    Ne odgovaraju ni Bjelici.
    Što znači da SD dovodi igrače po svojim željama,tj.po svojim mogućnostima s obzirom da mu prve opcije nekako pobjegnu.

Slazem se ja da sad nije trenutak za otkaz,prvenstveno jer mu je otpremnina paprena i oni koji bi trebali naći zamjenu nisu spremni na to.

On meni nakon Osijeka i famozne "korporacije" tone kao trener.Ok mozda je do stožera.
    Al njegova komunikacija prema vani je loša.Ni s igracima to ne ide glatko (tjeranje Mmaea,manji problemi s Cordobom i Rpg,povjerenje u senatore vise nego sto su zasluzili).

Čovjek mi izgleda kao da se još želi osvetit Dinamu za otkaz ili sta vec.Odluke koje donosi su nelogične sam sebi puca u noge.
    Volio bi da ima netko od novinara tko bi mu postavio par pitanja.
    Kolega @hardek ih je spomenuo u postu malo prije mene pa da ih ne ponavljam.
  • Zagi
    8.7k
    imao je dvije reprezentativne stanke nakon kojih smo izgledali još gore nego prije...Paggini

Kao što sam zagovarao i za trenera prije, reprezentativne pauze nisu ništa i ne treba očekivati pomake za vrijeme istih.
  • NORTE
    12.8k
    Tablica hnl-a u zadnjih 5 kola.

843d3930-4c6f-4102-a080-5869b8b0c12f.png?width=900

Sve je pod kontrolom, kaj serete?
  • Zagi
    8.7k
    Ni s igracima to ne ide glatko (tjeranje Mmaea,manji problemi s Cordobom i Rpg,povjerenje u senatore vise nego sto su zasluzili).Praskaton

Nemamo dovoljno informacija za sud o ovome.
    Dok ne dobijemo, na strani sam trenera.
    Čovjek mi izgleda kao da se još želi osvetit Dinamu za otkaz ili sta vec.Odluke koje donosi su nelogične sam sebi puca u noge.Praskaton

Nerealno. Oni koji su mu spremili otkaz nisu više u klubu. Kome bi se to išao osvećivati?

Rijetko ljudi rade nešto što je u potpunosti kontra njihovog osobnog interesa. U ovom slučaju nastavak prosperitetne trenerske karijere.
  • don
    8.2k
    tjeranje Mmaea,manji problemi s Cordobom i Rpg,Praskaton

tako je to kad su neki naučeni na nedisciplinu i misle da im se može sve tolerirati. Ili ipak misliš da je Mmaee opravdano sra u svlačionici jer ne igra u prvih 11 protiv Borussije, iako je odigra kriminalno kad god je zakoračio na teren, manje više?
    RPG nije bija u kadru sa Šibenikom zbog nezalaganja na treningu. Budući da u utakmici prije te, sa Osijekom, nije slavija gol (iako je asistira, i to jako dobro) već se prošeta do centra, nije teško zaključit da nije iša sa 100% kako bi i tribalo na idućim treninzima.
  • Zagi
    8.7k
    Što znači da SD dovodi igrače po svojim željamaPraskaton

E da, ovo.

Ovako i treba biti. To je najvažnija pozicija u klubu i treba imati maksimalnu slobodu i povjerenje.
    Kod nas to , za sada, otvara mnoga pitanja.
  • Blaz
    378
    daj ponovi jos koji put da je sve u kurcu i da sve treba na glavu izbacit iz kluba
  • Crusades
    14.2k
    20241216-110722.jpg

Stanje tablice da je svaka ekipa realizirala svoje izgledne šanse.

Sreću treba zaslužit, ali ovo je nerealno da je razlika ovakva.
  • Praskaton
    2.8k
    Nemamo dovoljno informacija za sud o ovome.
    Dok ne dobijemo, na strani sam trenera.
    Zagi

Nisam ni birao strane.Samo konstatacija da vec nakon kratkog razdoblja na klupi odiše nervozom,kao covjek koji nema tlo pod nogama i ne zna kako rjesiti problem.Mozda grijesim ne znam.

Rijetko ljudi rade nešto što je u potpunosti kontra njihovog osobnog interesa. U ovom slučaju nastavak prosperitetne trenerske karijere.Zagi

Ma istina al nece u slucaju otkaza bit kruha gladan.Dapače pokazao je da voli skupljat otpremnine.

Ne znam bio sam skeptican kad je dolazio.Bolje da je ostao lijepo sjecanje i svak svojim putem.
    Sad kad je tu ima podršku al treba mu dat do znanja da je ovo do sad loše,ne samo rezultatski.

E da, ovo.

Ovako i treba biti. To je najvažnija pozicija u klubu i treba imati maksimalnu slobodu i povjerenje.
    Kod nas to , za sada, otvaara mnoga pitanja.
    Zagi
    Je al onda se nema sta govorit da ne odgovara Neninim zeljama/potrebama.Radi s cim imas
  • San Lorenzo
    17.7k

Garantiram da bi atmosfera bila puno otrovnija da je hajduk jučer pobjedio...ovako je super i malo se previše sere. :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.