tko tu može nešto uigrati osim pozitivnog šoka kojeg sama po sebi donosi promjena trenera — Izet Hajrović
Ni s igracima to ne ide glatko (tjeranje Mmaea,manji problemi s Cordobom i Rpg,povjerenje u senatore vise nego sto su zasluzili). — Praskaton
Čovjek mi izgleda kao da se još želi osvetit Dinamu za otkaz ili sta vec.Odluke koje donosi su nelogične sam sebi puca u noge. — Praskaton
tjeranje Mmaea,manji problemi s Cordobom i Rpg, — Praskaton
Nemamo dovoljno informacija za sud o ovome.
Dok ne dobijemo, na strani sam trenera. — Zagi
Rijetko ljudi rade nešto što je u potpunosti kontra njihovog osobnog interesa. U ovom slučaju nastavak prosperitetne trenerske karijere. — Zagi
Je al onda se nema sta govorit da ne odgovara Neninim zeljama/potrebama.Radi s cim imasE da, ovo.
Ovako i treba biti. To je najvažnija pozicija u klubu i treba imati maksimalnu slobodu i povjerenje.
Kod nas to , za sada, otvaara mnoga pitanja. — Zagi
Ja jesam. Sori ali MMA mi na terenu izgleda kao da je napljugan.Nisam ni birao strane.Samo konstatacija da vec nakon kratkog razdoblja na klupi odiše nervozom,kao covjek koji nema tlo pod nogama i ne zna kako rjesiti problem.Mozda grijesim ne znam. — Praskaton
Kruha gladan nebu bio. Ali jeli spreman za mirovinu? Ne odiše mi nekom ravnodušnoću.Ma istina al nece u slucaju otkaza bit kruha gladan.Dapače pokazao je da voli skupljat otpremnine. — Praskaton
Ili promijeni dobavljača sirovine.Je al onda se nema sta govorit da ne odgovara Neninim zeljama/potrebama.Radi s cim imas — Praskaton
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.