Nismo ista momcad a ni on nije isti trener.Ako ovo do sad nije bilo dovoljno da se ekipa osvjesti ne znam sta treba. — Praskaton
tko tu može nešto uigrati osim pozitivnog šoka kojeg sama po sebi donosi promjena trenera — Izet Hajrović
Ni s igracima to ne ide glatko (tjeranje Mmaea,manji problemi s Cordobom i Rpg,povjerenje u senatore vise nego sto su zasluzili). — Praskaton
Čovjek mi izgleda kao da se još želi osvetit Dinamu za otkaz ili sta vec.Odluke koje donosi su nelogične sam sebi puca u noge. — Praskaton
tjeranje Mmaea,manji problemi s Cordobom i Rpg, — Praskaton
Nemamo dovoljno informacija za sud o ovome.
Dok ne dobijemo, na strani sam trenera. — Zagi
Rijetko ljudi rade nešto što je u potpunosti kontra njihovog osobnog interesa. U ovom slučaju nastavak prosperitetne trenerske karijere. — Zagi
Je al onda se nema sta govorit da ne odgovara Neninim zeljama/potrebama.Radi s cim imasE da, ovo.
Ovako i treba biti. To je najvažnija pozicija u klubu i treba imati maksimalnu slobodu i povjerenje.
Kod nas to , za sada, otvaara mnoga pitanja. — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.