Naučite se da nije u pitanju pozitivno ili negatvno, da nije u pitanju dal je netko u pravu ili u krivu. Sve je u načinu. Frustracija nije izgovor. Biti u pravu nije amnestija. — vjeko1701
Zona nema veze s klubom? — Tongo Doumbia
Okej, ali su svi uvidjeli da se na neka pitanja iz kluba odgovaralo (po meni neoprezno i nikako se ne slažem s tim) dok je rezultatski išlo dobro — Tongo Doumbia
Ali bilo je tu i jebanja majki, pa neki nisu stradali — Tongo Doumbia
Ali mi onda nikako nije jasno zašto se neke ugledne članove foruma (jer to stvarno jesu), koji zbilja doprinose kvaliteti i poboljšanju interakcije tu, banira zbog kakti spamanja na 14 dana — Tongo Doumbia
da se onda nastavno stvara nimalo potreban jaz između članova. — Tongo Doumbia
I što onda kad ode ovaj dio ljudi koji izbjegava življenje u balonu sreće i ne podliježe zadanom narativu? — Tongo Doumbia
Okej, ali su svi uvidjeli da se na neka pitanja iz kluba odgovaralo (po meni neoprezno i nikako se ne slažem s tim) dok je rezultatski išlo dobro. — Tongo Doumbia
Kihnulo se i sve izgleda kao da se bježi od odgovornosti. — Tongo Doumbia
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.