• cibona
    3.9k
    Jakirovića se mjesecima razapinjalo (s razlogom), a nije imao NITI PRIBLIŽNO loš rezultat poput njegovog nasljednika. Otkaz je jedino rješenje da završimo s ovom kaljužom koju je stvorio.

Neno je uspio napraviti da žalimo za vremenima njegovog prethodnika, a to samo po sebi dovoljno govori.

Sramota, ovo danas ide njemu na dušu.

Neno ljubavi, uzmi si senatore i najbolje hrvatsko desno krilo i skupa zajedno pobjegnite što dalje od nas. Više se ne vraćajte!
  • dinon7
    1.3k

Slažem se sa svim napisanim. Uz jedan dodatak. Trener je taj koji bira formaciju, igrače, priprema utakmicu, radi izmjene na dobrobit kluba i rezultata. Sad skupi 11 igrača koji igraju poluprofesionalno nogomet, odigrat ce smisleniju utakmicu.
    Govor tijela igrača, kretanja na terenu, mehanizmi, taktičke zamisli… ništa od toga ne postoji.
    A za to je kriv samo i jedino trener
  • dbut
    50

Stari moj pa nemres mi reći da ovi igrači koji igraju ne mogu konkurirati Gorici Belupu lokomotivi... Pa nije to Real Barcelona ili city da kažeš imamo banana igrače pa nemremo protiv njih u ovom kadru. Poraz se dogodi, loša igra se dogodi, problem je u tom kaj nas iz utakmice u utakmicu nema.

Ajmo čekat proljeće i dovest novog trenera, pa slusat kako mu treba 6mj, transfer rok i pripreme.
  • San Lorenzo
    17.7k
    Generale vrijeme je da položiš oružje, umiješ s hladnom vodom i trgneš se iz deluzija o dobrom nogometu, nesreći i optimizmu, sve to lijepo zvuči na presicama, ali ovo nije debatni klub, teren je jedino mjerilo, a teren kaže da ovo ne valja, ali baš baš ne valja, nabijanje na relaciji Teofil - Kulenović, izmjene koje izgledaju kao prvoklasno trolanje navijača...i uopće ne izgleda kao da postoji izlaz iz tog tunela nemoći.

Kompletan sportski sektor treba osvježenje, Zajec nek se naslikava, jede kanapeiće i loče šampanjac, ali nek se ne mješa u sportsku politiku jer nije u tom điru zadnjih 20 godina, Marić van obavezno, neznam zašto je taj tip i dalje bilo kakva funkcija u klubu...ekipa na terenu je posebna priča, već sam napisao listu desetak imena kojih bi se rješio i nakon svakog kola sam sigurniji u istu.
  • don
    8.2k
    igrači u Gorici, Belupu, Lokomotivi ne prate pogledom igrače na 10 metara od svog gola.

Kako su se branili protiv Celtica?
  • Crle
    605
    I koji je sada najlošiji. Koji je nakon dinama u padu i svagdje odlazi uz otpremninu. Ne kužim koji je argument uspješna prošlost kada je sada totalno loš.

I da Osijeku nakon njega baš i nije bilo bajno.
  • hardek
    3.4k
    Kakve ovo veze ima s ičime? Treneri kao i igrači mogu upasti u rupe. Neno se evidentno s godinama nije nadograđivao i pregazilo ga je vrijeme.

1,3 boda po utakmici na uzorku od 10 utakmica, ja skidam kapu svima koji imaju želuca to branit
  • Jaro
    8.3k
    Ovoga vise necu ni spominjati imenom, nadimkom, uvredom jer ne zasluzuje.
    Tko god ga drzi i dalje na klupi Dinama radi kontra kluba ma kako god da se zove...
  • dbut
    50

Apsolutno se slažem da su katastrofa u HNLu, ali isto tako da mi daš da slažem ekipu od svih igrača koji su danas nastupili opet bi skoro svi bili Dinamovi. Hoću reći da su katastrofa posloženi i sve više i više imam dojam da se slaže taktika za Europu dok za HNL nema nikakve pripreme!

Pa lokomotivi bi izdvojio max dva igrača na koja treba pripaziti...
  • Krulek
    620
    Bjelica mi je bio drag, ali žrtvujte zaradu od jedne pobjede u LP I dajte mu otpremninu, resetirajte upravu i SD, sve drugo je mučenje i kluba i navijača.
  • Daliban
    3k
    Hoće li mu trebati dati otkaz nakon što popuši od Slavena? Hoće li mu trebati dati otkaz nakon što uzme 4 boda iz zadnje 3 utakmice?

Ili mu nakon cijelog tog HNL debakla otkad je sjeo na klupu još treba dati i prijelazni rok da dovodi škart gori od Marićevog i ukopa nas do kraja u provaliju iz koje se nećemo izvući narednih 5 godina?

Čovjek je posvađan s nogometom, alibi je trener, nema nikakvu viziju i pregazilo ga je vrijeme. Došao je ovdje po otpremninu.
    Daliban

1,3 PPG. Samo jako, vidi se napredak.

Ispričavam se svima na promašenoj prognozi. Osim što sam promašio ishode utakmica, izgleda da u zadnja tri kola nećemo skupiti ni četiri prognozirana boda. Živjela trenerčina.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Di su sada oni Jakirovi heroji koji zazivaju “jedne pripreme”?

Ludo je sad Bjelici dat otkaz utakmicu prije priprema. Boljeg necemo naci.
  • Jaro
    8.3k
    Boljeg necemo naci.Imamo Dinamo

Onda gasi klub
  • austrijanac
    4.6k

Bolje smo imali ponuđene no netko je inzistirao na Nenadu.

Tu je problem...
  • hardek
    3.4k
    Zadnji sam koji će braniti Marića, ali činjenica da on nije bio za Nenada ali su ga prigušili odozgo je jako loša čak i za buduće kandidate za poziciju SD-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.