• Kujtim Shalla
    3.2k
    Bjelica trenira disciplinu na Cordobi i mmameu a nema nam ko igrati. Pa mu igra špikić. Bio sam za njega ,pljuvao po Jakiru nakon istih poraza od lokomotive. Tako i sad treba biti bivši. Izgubili smo prvenstvo prije božića . Odjebaus
  • hardek
    3.4k
    Jose Mourinho za siromašne. Pregazilo ga vrijeme, čovjek skuplja otpremnine kao Pokemon sličice i upecali smo se na njega na romantiku.
  • Socrates
    11
    Čini se da ti Loksa mora zabiti 3 gola da ti okrene sezonu na bolje.
  • Praskaton
    2.8k
    Ja stvarno sad mislim da on ovo namjerno radi.Ovakve poteze radit u utakmici,ovako ti momcad izgleda iz utakmice u utakmicu.

Nije tolika neznalica ovo moze bit samo namjerno
  • Mihaljević
    10.7k
    Jose Mourinho za siromašnehardek

Samo što Mourinho ima uspjehe u svakom klubu koji je trenirao a Bjelica ima u samo jednom u kojem je imao ekipu od 100M€+ i opet kulira mlade igrače zbog kojih je dobio otkaz i u prvom mandatu.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Kao prvo ne igra bjelica ,ne branim ga ni mrvu odmah nek sam da otkaz ako je čovjek a mislim da hoće. Ali način na koji oni igraju,svak za sebe ,ko pizde. Isprepadani . Svaki bukvalno svaki poraz na istu foru. Postave bus i preteče nas . Ma jebem ti više ,muka mi ih je gledati , baš niko ne može odigrati dvije dobre tekme za redom. Kačavenda jednu dobar danas ga nema na terenu. Stvarno kao da namjerno gube
  • Cif
    139
    žalosno ak je tak
  • Jaki991
    169
    100%, lik je u nekom destruktivnom modu i razjebava sve pred sobom zbog neke samo njemu poznate ljutnje, a dobio je toliko pedala u zadnjih par god da mu jedna nova nista ne znaci i ne izaziva mu preveliki stres, ugl plaćenik od trenera
  • Crle
    605
    Ne gube namjerno nego su pobacani po terenu. Kao da se skupe i igraju na terminu. Trener kao da ne postoji.

Ovdje treba što prije maknut Bjelicu i SD. Dovesti nekoga tko ima nekakvu viziju i znanje kako to sprovesti. I to što prije, sve ostalo je gubljenje vremena.
  • austrijanac
    4.6k
    Prva ljubav me nije razočarala kao Nenad danas.

Glupi nogomet.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Da ponovimo gradivo (za zaboravne i one koji su kasnije poceli pratit Dinamo). Bjelica je trener...

1. Koji je u prvoj sezoni svog mandata u Dinamu odradio najuspjesniju prvenstvenu sezonu Dinama u 21. stoljecu u kojoj je Dinamo zavrsio na prvom mjestu sa 25 bodova razlike u odnosu na drugo.

2. Koji je zapoceo europsku pricu Dinama u kojoj se navijaci necemu nadaju i vesele europskim natjecanjima, a ne gledaju ih vise samo kroz prizmu bankomata.

3. Koji je u prvoj sezoni svog mandata na klupi Osijeka doveo Osijek na drugo mjesto prvenstvene ljestvice sto je Osijeku povijesni uspjeh. U drugoj i posljednjoj sezoni na klupi Osijeka Osijek je zavrsio na trecem mjestu sa samo 10 bodova zaostatka za Dinamom sto je i dalje uvelike iznadprosjecno za taj klub.

Sigurno jos postoji masa argumenata ali necu duljit, rezultati su tu i uglavnom nisu skloni subjektivnom tumacenju. Moramo bit stvarno ludi da ovakvom treneru ne damo kontinuitet i da padamo na razne "ankete" i misljenja opskurnih likova.
    NitkoBitan

.
  • Bojan Bojić
    0
    Svim glupanima, koji su svi srcem navijali za dolazak anemičnog Zajeca i uličara zajedno s njim, čestitam na uspješnom poslu. Ovo je umjetnost uraditi od kluba ovako kratkom vremenu. Točno na licima igrača vidiš da ih boli quratz, da nikakve kazne neće biti i ako ispadnu iz lige. Pa koliko još puta treba Zeko doći u klub, da se piša po nama svima...
  • dinon7
    1.3k

Ti mora da si u nekom odnosu s Bjelicom. Stari moj braniš ga za svaku stvar od kada je došao nazad. Nije radio rotacije, branio si ga, pola svlačionice mu se ozljedilo, postali smo kanta za napucavanje u HNL-u braniš ga.
    Ovo sto on radi i koje poteze vuče je sramota za jednog trenera i sportskog djelatnika. Samo on zna koji su njegovi motivi.
    Pomoći Dinamu, to mu sigurno nije motiv
  • bbb medimurje
    3.4k
    Najbolji igrač prvog poluvremena baturina, pjaca i kacavenda u drugom postali potpuno nevidljivi zbog promjene formacije
    MARS IZ DINAMA!!!!!
  • don
    8.2k
    ne branim ga već ne radim ono šta većina radi. Najlakše je smjenit jednog čovika jer je on jedan a ne ovu skupinu "nogometaša" (čast izuzecima).
    Ovom klubu treba totalni remont šta se tiče igračkog kadra. Trener te ne uči da lopu primiš i da pogledom pratiš igrače u tvom šesnaestercu. To se uči u limačima. E pa, pogledaj snimku i golove kakve smo mi primili. To je jebena sramota za klub Dinamovog renomea.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.