• hardek
    3.6k
    Jose Mourinho za siromašne. Pregazilo ga vrijeme, čovjek skuplja otpremnine kao Pokemon sličice i upecali smo se na njega na romantiku.
  • Socrates
    16
    Čini se da ti Loksa mora zabiti 3 gola da ti okrene sezonu na bolje.
  • Praskaton
    3k
    Ja stvarno sad mislim da on ovo namjerno radi.Ovakve poteze radit u utakmici,ovako ti momcad izgleda iz utakmice u utakmicu.

Nije tolika neznalica ovo moze bit samo namjerno
  • Mihaljević
    11.1k
    Jose Mourinho za siromašnehardek

Samo što Mourinho ima uspjehe u svakom klubu koji je trenirao a Bjelica ima u samo jednom u kojem je imao ekipu od 100M€+ i opet kulira mlade igrače zbog kojih je dobio otkaz i u prvom mandatu.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Kao prvo ne igra bjelica ,ne branim ga ni mrvu odmah nek sam da otkaz ako je čovjek a mislim da hoće. Ali način na koji oni igraju,svak za sebe ,ko pizde. Isprepadani . Svaki bukvalno svaki poraz na istu foru. Postave bus i preteče nas . Ma jebem ti više ,muka mi ih je gledati , baš niko ne može odigrati dvije dobre tekme za redom. Kačavenda jednu dobar danas ga nema na terenu. Stvarno kao da namjerno gube
  • Cif
    215
    žalosno ak je tak
  • Jaki991
    214
    100%, lik je u nekom destruktivnom modu i razjebava sve pred sobom zbog neke samo njemu poznate ljutnje, a dobio je toliko pedala u zadnjih par god da mu jedna nova nista ne znaci i ne izaziva mu preveliki stres, ugl plaćenik od trenera
  • Crle
    647
    Ne gube namjerno nego su pobacani po terenu. Kao da se skupe i igraju na terminu. Trener kao da ne postoji.

Ovdje treba što prije maknut Bjelicu i SD. Dovesti nekoga tko ima nekakvu viziju i znanje kako to sprovesti. I to što prije, sve ostalo je gubljenje vremena.
  • austrijanac
    5k
    Prva ljubav me nije razočarala kao Nenad danas.

Glupi nogomet.
  • NitkoBitan
    21.7k
    Da ponovimo gradivo (za zaboravne i one koji su kasnije poceli pratit Dinamo). Bjelica je trener...

1. Koji je u prvoj sezoni svog mandata u Dinamu odradio najuspjesniju prvenstvenu sezonu Dinama u 21. stoljecu u kojoj je Dinamo zavrsio na prvom mjestu sa 25 bodova razlike u odnosu na drugo.

2. Koji je zapoceo europsku pricu Dinama u kojoj se navijaci necemu nadaju i vesele europskim natjecanjima, a ne gledaju ih vise samo kroz prizmu bankomata.

3. Koji je u prvoj sezoni svog mandata na klupi Osijeka doveo Osijek na drugo mjesto prvenstvene ljestvice sto je Osijeku povijesni uspjeh. U drugoj i posljednjoj sezoni na klupi Osijeka Osijek je zavrsio na trecem mjestu sa samo 10 bodova zaostatka za Dinamom sto je i dalje uvelike iznadprosjecno za taj klub.

Sigurno jos postoji masa argumenata ali necu duljit, rezultati su tu i uglavnom nisu skloni subjektivnom tumacenju. Moramo bit stvarno ludi da ovakvom treneru ne damo kontinuitet i da padamo na razne "ankete" i misljenja opskurnih likova.
    NitkoBitan

.
  • Bojan Bojić
    0
    Svim glupanima, koji su svi srcem navijali za dolazak anemičnog Zajeca i uličara zajedno s njim, čestitam na uspješnom poslu. Ovo je umjetnost uraditi od kluba ovako kratkom vremenu. Točno na licima igrača vidiš da ih boli quratz, da nikakve kazne neće biti i ako ispadnu iz lige. Pa koliko još puta treba Zeko doći u klub, da se piša po nama svima...
  • dinon7
    1.3k

Ti mora da si u nekom odnosu s Bjelicom. Stari moj braniš ga za svaku stvar od kada je došao nazad. Nije radio rotacije, branio si ga, pola svlačionice mu se ozljedilo, postali smo kanta za napucavanje u HNL-u braniš ga.
    Ovo sto on radi i koje poteze vuče je sramota za jednog trenera i sportskog djelatnika. Samo on zna koji su njegovi motivi.
    Pomoći Dinamu, to mu sigurno nije motiv
  • bbb medimurje
    3.5k
    Najbolji igrač prvog poluvremena baturina, pjaca i kacavenda u drugom postali potpuno nevidljivi zbog promjene formacije
    MARS IZ DINAMA!!!!!
  • don
    9.4k
    ne branim ga već ne radim ono šta većina radi. Najlakše je smjenit jednog čovika jer je on jedan a ne ovu skupinu "nogometaša" (čast izuzecima).
    Ovom klubu treba totalni remont šta se tiče igračkog kadra. Trener te ne uči da lopu primiš i da pogledom pratiš igrače u tvom šesnaestercu. To se uči u limačima. E pa, pogledaj snimku i golove kakve smo mi primili. To je jebena sramota za klub Dinamovog renomea.
  • cibona
    4.1k
    Jakirovića se mjesecima razapinjalo (s razlogom), a nije imao NITI PRIBLIŽNO loš rezultat poput njegovog nasljednika. Otkaz je jedino rješenje da završimo s ovom kaljužom koju je stvorio.

Neno je uspio napraviti da žalimo za vremenima njegovog prethodnika, a to samo po sebi dovoljno govori.

Sramota, ovo danas ide njemu na dušu.

Neno ljubavi, uzmi si senatore i najbolje hrvatsko desno krilo i skupa zajedno pobjegnite što dalje od nas. Više se ne vraćajte!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.