• Benito
    1k
    Mislim da će tu sad biti svašta. Svađa s publikom pred kraj tekme i još su ga pogodili grudom
  • Kaktus Car
    651
    Zašto ne bi mogli naći bolje?! Sigurno ne fali kvalitetnih trenera koji bi vodili klub koji igra Ligu prvaka.
  • austrijanac
    4.6k

Onda sve znaš :)
  • dinon7
    1.3k

Ozbiljno? Nije se ništa u prijenosu vidjelo
  • Praskaton
    2.8k
    Špikić-Moha je jedna od najgorih izmjena koju sam ikad vidio kod trenera Dinama.A pratim ovaj klub bar 25+ godina.

Za to stvarno treba imat Uefa pro licencu.Ovo šta ovaj covjek radi tokom utakmica nema veze s vezom.Cijelo drugo poluvrijeme mi ubacujemo u 16m na Kulenovica koji je u uzasnoj formi.
  • Benito
    1k
    da, na grudu nije izreagirao, suzdržao se
  • Dudu 9
    393
    Malo je reći da sam bio protiv Jakira ali mi pod Bjelicom izgledamo gore nego pod Jakirom.
  • Orc123
    9.3k
    Bjelica, ovo je tvoj poraz! Kratko i jasno!

Nikakvi SD i slicno! Ako nemres sa ovim kadrom pobijediti zadnju lokomotivu, ako ti moraju stalno igrat senatori onda te nek i guraju do otkaza!
    Nitko mi neđre rec da mi danas nismo imali dovoljno igraca da razmontiramo Loxu!?
    Neva, Rpg, Max, Torrente, Moha(Bockaj), Stojke, Kaca, Bati, Mbuku, Cordoba(hoxha), Pjaca.....
    Deri ti Kuleta, Ristu i Spiku.....
  • Eduardo
    21.7k
    Bjelica je daleko od jedinog krivca za stanje u kojem se momčad nalazi, ali već neko vrijeme prednjači u toj ulozi ispred ostalih koji su složili ovaj roster. I sad mi već žešće ide na onu stvar s ovim izjavama u kojima nema trunke samokritike i preuzimanja odgovornosti.
  • don
    8.2k
    I sad mi već žešće ide na onu stvar s ovim izjavama u kojima nema trunke samokritike i preuzimanja odgovornosti.Eduardo

"Preuzimam odgovornost za
    sve sto se dogada, ali pokusat cu izvuci maksimum iz momcadi. Da ne vjerujem ne bih bio ovdje, a da mogu napraviti posao pokazao sam u prom mandatu. Uvjeren sam da cu, ako dobijem vremena, napraviti pomake. Ako mozemo u Europi raditi povijesne rezultate, ne vidim zasto ne bismo mogli i u HNL-u."
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Teško je reći treba li dati otkaz Bjelici. On je sigurno dobar trener i zna puno o nogometu ali ovo što Dinamo pruža zadnja 2 mjeseca je najgore još od lige za bedaka i veliki je nazadak u odnosu na prošlog trenera. Krivica sigurno nije samo Bjeličina, kriv je uvelike i sportski sektor koji nije doveo prava pojačanja sa imenom i prezimenom.

Odluku o otkazu treba donijeti uprava nakon što popriča sa svima u klubu. Treba pitati igrače što se događa na treninzima, je li možda postoje klanovi u svlačionici, postoji li možda neki drugi uzrok loših igara osim trenera, treba pitati i ostale zaposlenike koji se kreću po hodnicima što oni znaju o cijeloj situaciji jer mi je nevjerojatno da jedan takav trener ne može napravit suvislu akciju i da se sve svodi na dugu na Kulenovića. Za vrijeme drugih trenera nismo izgledali ovako bezidejno, barem su se stvarale šanse, izlazilo se kroz igru iz zadnje linije makar i bilo je grešaka u tome (Bernauer) ali danas ne postoji nikakva ideja i nikakav mehanizam. U HNL-u postoji jedino duga na Kuleta a u Europi svih 11 u svojih 30 metara (ponekad i bez napadača u igri) i bunker svih 90 minuta i protiv Celtica kući sa posjedom od 30 posto kao da igraš protiv Reala. Ja stvarno ne znam što se događa ali postaje sve teže braniti Bjelicu. Neka u upravi nakon dobrog preispitivanja odluče je li on taj koji treba ekipu povesti na pripreme.
  • Eduardo
    21.7k
    eto kako me poklopi :smile: taman prije nego sam postao pročitao sam članak u kojem je bio samo jedan citirani dio, ali bez ovog što si ti zalijepio.
  • Crle
    605
    Nije jedini krivac no njegov ego nikad neće sebe vidjeti kao krivca pa neće ni napredovati nego će gurati svoje do kraja. A ne znam koliko će to nama dobroga donjeti.

Radije bi jednom Kovačeviću dao uzde u ruke jer kod njega i njegovih momčadi se barem vidi igra i trenerski potpis.

Bjelica je ovdje ionako samo zbog svoje prošle epizode u dinamu. I to nažalost pokazuje da nam je sportska politika na razini plavog plebsa. Makar čak već sve više ljudi vidi da ovo očito ne ide kao što je bilo i sa Jakirom. Samo sportski sektor čeka ne znam što.
  • Ultras povjesničar
    16
    Ne znam da li me više žalosti poraz i trenutna forma ili komentari pojedinaca ovdje…
    Malo poštovanja prema klubu, ljudima koji ga vode, a posebice onima koji su napokon izborili demokratski i pučki Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.