• Mali Zeus
    14.6k
    Ne radi se tu o pljuvanju nego o nerealnim ljudima koji konstantno cekaju samo srat po našem najskupljem igraču i igraču koji nas je vukao u bezbroj derbija, bezbroj bitnih tekmi prošle godine kad se lomilo, a najmlađi je već 3 godine u prvoj ekipi. Od Pjace radite reinkarnaciju Neymara, hvatate se za jednu dobru tekmu protiv smjesnog Slovana. A Baturini se zvizidi, pljuje, priča da se presetava po terenu. Evo statistika od jučer. Baturina pretrčao 10.68 km, Pjaca 9.34 km. Martin je imao sprint od 33 km/h, Pjaca brzanac od 28 km/h kaže statistika lige prvaka. Odigrali isti broj minuta. Ali da, Martin se presetava i ajmo stalno srat po njemu.Miro Vugrinec

Tko su to oni, tj. mi. Zašto s istim kistom farbaš cijeli forum?
  • Crusades
    14.2k
    Jel ti Pjaca drma kavez ili je u nečemu drugome problem?
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Jel ti Pjaca drma kavez ili je u nečemu drugome problem?Crusades

Ovo mi je možda drugi put na njegovoj temi di ja pišem kritiku njemu. A ovdje vas na zoni ima bar 50 koji svakodnevno pljujete Baturinu. A puno bolju, bar 5 puta bolju sezonu igra Baturina od Pjace. Ja sam Pjacu pohvalio o za gol Qarabagu i za tekmu protiv Slovana. Ali treba jasno reci da velik broj ljudi nije korektan i sere po jedni te istim tipovima. Jučer se svi okomili npr na Kuleta također, a Pjacu nitko ne spominje a najlošiji na terenu definitivno. Pa čovjek je imao 10/23 pasove, bar 5 puta se zabio u igrača ispred sebe. Ja pišem samo jer je neravnopravan tretman igrača ne zoni
  • NKDZ86
    2.4k
    kaže miro- oj bati, tko te dirne padat će granate. vrlo je prisan miro s njim čini mi se, jer je batija jako povrijedio zapad
  • Mali Zeus
    14.6k
    a Pjacu nitko ne spominje a najlošiji na terenu definitivno.Miro Vugrinec

Ovo jednostavno nije istina.
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    vrlo je prisan miro s njim čini mi se,NKDZ86

U vezi smo ja i Martin.

Ovo jednostavno nije istina.Mali Zeus

Navedi slabijeg, osim omrazenog Kuleta koji nije nista lošiji bio
  • Crusades
    14.2k
    A ovdje vas na zoni ima bar 50 koji svakodnevno pljujete Baturinu. A puno bolju, bar 5 puta bolju sezonu igra Baturina od Pjace.Miro Vugrinec

Malo ti brojke jako ne štimaju. Nađi mi molim te 50 ljudi koji kenja po Baturini svaki dan na forumu i po kojoj je točno to računici Baturina do sada odigrao 5 puta bolju sezonu od Pjace.

Ljudi s razlogom više očekuju od Baturine, a ne od Pjace, shodno tomu veće je razočarenje kad Baturina ne opravda ta očekivanja.
  • Mali Zeus
    14.6k
    U vezi smo ja i Martin.Miro Vugrinec

Čini se da je tak.
  • Kepec
    7.1k
    Ovo mi je možda drugi put na njegovoj temi di ja pišem kritiku njemuMiro Vugrinec

Kao prvo sarkastičan komentar nije nešto što se naziva kritikom, kritika je kada navedeš činjenice koje nisu bile dobre i izneseš stav gdje objasniš zašto to nešto nije bilo dobro, a sarkastično komentiranje plaće i igre nije kritika.

Drugo, pričaš kao da je Baturina jedini kojeg se pljuje kada odigra lošu utakmicu i samo se njega prati i čeka loš potez. Halo? Je li ti čitaš ovaj Forum i komentare po društvenim mrežama? Kulenović, Špikić, Zagorac, KTC, Bernauer, Rile, Rog, da ne nabrajam više. Sve igrač do igrača kojeg se jednu tekmu hvali, a drugu progoni i tjera iz Dinama čim krivo dodaju, loše procjene loptu, ne obrane ili zuje na terenu.

Da nije Baturine tko zna na kaj bi Dinamo izgledao, isto tako da Baturini nije Dinama tko zna gdje bi on igrao, to je dvosmjerna ulica. Baturina je dao Dinamu dobru igru u Ligi prvaka, a Dinamo je dao tom Baturini priliku da uopće igra Ligu prvaka, jer ne znam u kojem od ovih 36 klubova bi on igrao s takvim oscilacijama.
    Ne razumijem točno poantu tvog komentara, mogao si napisati po čemu je Pjaca jučer bio loš i kraj rasprave, kakve veze Baturina ima na Pjacinoj temi?
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Okej, pretjerao sam. Slažem se da ne valja ta retorika. Išao sam sarkastično samo ukazati na neke nelogičnosti ovdje, jer me smeta kod ljudi nerealnost. Protiv Marka Pjace nemam ništa, samo sam primjetio da se on uvijek najlakše sakrije, da se najmanje priča o njemu kad odigra loše. I zato sam komentirao. Ali slažem se, krivi pristup totalno. Kao sto je krivi pristup i kod ostalih koji idu na teme određenih igrača samo srat
  • blubach
    604
    Pa s obzirom na to da Pjaca vrijedi 750k (toliko smo ga platili Rijeci, ne računam plaću), a Baturina navodno 25+m, mislim da je logično za očekivati da od Baturine očekujemo višestruko više koristi na terenu od Pjace.
    Btw nisam pljuvač Baturine, samo želim pokazati da mi je logično zašto su ljudi više nezadovoljni njime nego Pjacom.
  • Jaro
    8.3k
    Pa s obzirom na to da Pjaca vrijedi 750k (toliko smo ga platili Rijeci, ne računam plaću), a Baturina navodno 25+m, mislim da je logično za očekivati da od Baturine očekujemo višestruko više koristi na terenu od Pjace.blubach

e vidis - bas ovo sto ti ne racunas je bitno, a Pjaca ima placu duplo vecu od Baturine.
    Ja na radnom mjestu ocekujem vise od zaposlenika kojeg vise placam...
  • Crni86
    6.4k
    Meni je Pjaca drag igrac i nemam nista protiv njega osobno, ali realnost je da je on u ovom trenutku preplacen. Za novac za koji on igra ja ocekujem slican efekt koji nam daje otprilike petko, a ne spika. On je blize placom petku nego spiki pa neka onda to i opravda.

Jedina dva igraca koja su dosla na place kao kapitalci po meni nisu prikazali da su to (mma i pjaca). Pjaca bi po meni bio solidno rotacijsko krilo, ali za 400-500k eura na godinu, a ne milijun. I to je jos jedan minus po meni za SD-a jer si Pjaca nije sam dao tu placu.
  • Dinaminjo
    1.1k

Marko je dobio vecu placu jer se odrekao naknade od transfera. Panetnije je bilo platiti naknadu na 3 rate nego odjednom
  • Crni86
    6.4k
    i 750 tisuca eura je puno previse. Kazem nista protiv decka, da pace uvijek ce ostat u sjecanju kako nas je nosio u prvom mandatu. Imao je i u ovom nekoliko poteza ali sve je to puno pre malo da opravda placu koju ima. Za takve novce mi moramo dovoditi igrace koji ce nam biti u top 5 najboljih, a ne neki prosjek.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.