Ne radi se tu o pljuvanju nego o nerealnim ljudima koji konstantno cekaju samo srat po našem najskupljem igraču i igraču koji nas je vukao u bezbroj derbija, bezbroj bitnih tekmi prošle godine kad se lomilo, a najmlađi je već 3 godine u prvoj ekipi. Od Pjace radite reinkarnaciju Neymara, hvatate se za jednu dobru tekmu protiv smjesnog Slovana. A Baturini se zvizidi, pljuje, priča da se presetava po terenu. Evo statistika od jučer. Baturina pretrčao 10.68 km, Pjaca 9.34 km. Martin je imao sprint od 33 km/h, Pjaca brzanac od 28 km/h kaže statistika lige prvaka. Odigrali isti broj minuta. Ali da, Martin se presetava i ajmo stalno srat po njemu. — Miro Vugrinec
Jel ti Pjaca drma kavez ili je u nečemu drugome problem? — Crusades
a Pjacu nitko ne spominje a najlošiji na terenu definitivno. — Miro Vugrinec
A ovdje vas na zoni ima bar 50 koji svakodnevno pljujete Baturinu. A puno bolju, bar 5 puta bolju sezonu igra Baturina od Pjace. — Miro Vugrinec
Ovo mi je možda drugi put na njegovoj temi di ja pišem kritiku njemu — Miro Vugrinec
Pa s obzirom na to da Pjaca vrijedi 750k (toliko smo ga platili Rijeci, ne računam plaću), a Baturina navodno 25+m, mislim da je logično za očekivati da od Baturine očekujemo višestruko više koristi na terenu od Pjace. — blubach
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.