• ElDorado
    714
    Mi teško shvaćamo da i on i Rog nisu isti oni koji su prije 8-10 godina odlazili iz Dinama. Što zbog ozljeda što zbog premalo odigranih itakmixa u tom razdoblju. Npr Rog u 8 godina 125.
  • Crni86
    6.4k
    mi smo navijaci i okej je da smo subjektivni. Neko je mozda odrastao uz Pjacu u dinamu i zato ga nikad nece gledat ocima kao netko tko je gledao i modrica i dudua itd.

Ali sportski direktor mora biti objektivan i realan te gledati trenutacnu situaciju. Ponavljam nista protiv Marka, za 400k eura neka bude rotacijsko krilo za 800,900k mi moramo imat igraca koji ce donositi prevagu na terenu. Koji ce jucerasnje neke situacije ici 1 na 1, izboriti zutii karton za beka, unistavat ga svaki put na sirokom prostoru i samim time mozda prelomit utakmicu nakon nekog bjega, a ne stat i cekat da dodu jos trojica igraca. Najbolje Pjaca cak jos djeluje kao neka poluspica.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ugovor mu traje do kraja iduce sezone i nadam se da nece bit produzenja istog jer cemo u kadru imat jos jednog senatora kojega su sustigle godine i ozljede.

Vec je sada za krilo poprilicno trom. Naprosto mozemo i moramo bolje od toga. Krilne pozicije nek se popunjavaju iz kvote stranaca kao sto to radi vecina klubova najviseg ranga nogometa.
  • Sad opet
    203
    Meni samo nije jasno zašto on ne igra u napadu. Za krilo više nije, al znanje ima. Kombinatorika, udarac, sve je i dalje tu a nebi se trošio u povratnom trku i defanzivi na krilu... Mi nemamo napadača a on je na klupi.
  • Zg123
    678
    Da se preziva Pjacinho mislim da bi bio uvjerljivo na najvecem udaru Forum struke ali ovako je sve ok i nema nikakvih problema
  • ElDorado
    714
    Bjelica ima te neke čudne ideje oko igrača. 90% nas navijača je uvjereno da ni imali više koristi od njega kao neke špice ali eto Bjelica rađe rauba Kuleta koji pored svih dobrih strana je jednostavno drvo i nije tehnicka razina koja nama treba.
  • Paggini
    29k
    Lik odigra na špici uz Kuleta protiv Osijeka, uvalja dva gola i više nikad ne odigra minute na toj poziciji.

Razumno!
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.