• Infinity
    16.8k
    Matanovic je toliko fizicki mocan, uvijek se nadje u prilici, da bi nam legao kao 1 na 10.
    Jest da realizacija nije najbolja, ali "tek" su mu 21, da se to dobrano popraviti...
    Georg Koch

I ja se probijem kroz masu, pridjem svakoj zenskoj, ali nema veze sto ne jebem, bitno da sam se nasao u prilici.

Matanovic nije nikakav igrac i nece napraviti nikakvu karijeru. Sandro Kulenovic je za Matanovica Raul i da kojim slucajem Kulenovic sjedi na klupi nekog bundesligasa, a da Matanovic igra u Dinamu, Kulenovic bi bio taj koji igra za reprezentaciju. Netko mozda bere i lovu za to sto se ovoga poziva, jer Hrvatska ima barem dvojicu boljih napadaca od njega.

Vidjeti Matanovica u dresu Dinama bi mi stvorilo traume, jer Dinamo sigurno moze bolje. Matanovic mi nije ni za trece opcije.
  • Georg Koch
    5k
    ne vjerujem :rofl:
    Ali postujem.
    I opet ne vjerujem.
    Tko ti je tipa za trece opcije, primjer neki?
  • Mathiasovi Chageri
    3.2k
    Ah, tema transfera je živnula. Jedva čekam čitav niz članaka u kojima će se nabacivati imenim bivših Bjeličinih igrača kao pojačanjima i svađe oko Barišića, Benkovića i Teklića, potencijalih fejk kapitalaca među njima poput Višči, Gytkjaera, Roussilona. Nakon nekog vremena kreće opet spamanje sa Mierezom i Marcom Pašalićem.

Nego, ajmo preskočiti sve to i odmah se baciti na rasprave hoćemo li i trebamo li vratiti Oršića, ionako će i to za tjedan dana krenuti iz SN novinarskih pera.
  • Infinity
    16.8k
    Treca opcija mi je igrac malo viseg ranga od Matanovica, ali s realnom cijenom. Cuj Matanovic 8 milijuna eura i nekih 300.000 eura godisnje. Ne vrijedi te love ni najmanje. Za manje para mozemo dobiti boljeg igraca. Netko ga uvalio u reprezentaciju i neki se nalozili da je neki igrac. Ne daj Boze da je dao 3-4 gola, ljudi bi stvorili Ronalda od njega. Dobro, da je zabio rekao bih i ja da ima nesto u njemu, ali... On se vec pomalo dokazuje da nije nikakav igrac, a do kraja naredne kalendarske godine ce se i u potpunosti dokazati. Andrica bih uzeo prije nego Matanovica. Copa isto. Kakav Matanovic, jedina referenca mu je to da se u dresu reprezentacije nasao u 17 sansi i dokazao da bi bolje bilo da nije. Radije guraj nekog naseg klinca koji igra za sicu.
  • Toni90d
    935
    Hoće Bjelica probati dovesti Petkovića? :rofl:
  • NitkoBitan
    20.3k
    Na listu zelja ide i posteni napadac.

Kulenovic nek novom pojacanju i Petkovicu nosi lopte.
  • don
    7.9k
    .
  • San Lorenzo
    17.4k
    Nadam se da se u nadolazećem prijelaznom roku novac neće trošiti na Oršića i slične zaboravljene asove, to bi samo bila nova runda metenja problema pod tepih i mazanje očiju navijačima.
  • DiddyGuela
    2.5k

Dovođenje Orsica na ovaj kadar granicilo bi sa fetishem na potrgane krizne ligamente.
  • Orc123
    9.2k
    Zimski prijelazni rok je kljuc svega! Sve je jos dostizno...sljedecih mjesec dana je kljucno!
    Sva pojacanja moraju biti raspoloziva treneru sto je prije moguce, idealno na samom pocetku priprema jer kasnije bi moglo biti vec pre kasno! Doslovno imamo mjesec dana!
  • Maximo
    574
    Kad počinje službeno rok?
  • Omake
    3.8k
    18.1. Ako se ne varam
  • Ivanmtk
    1.1k
    jedino je problem što se u zimskom prijelaznom roku nikad ne događaju ključni transferi od kojih očekuješ da će okrenuti sezonu. To je rok u kojem popunjavaš rupe ljetnog. Očekivati da ćeš rješiti sve kadrovske probleme na zimu je iluzorno. Pogotovo ako će ga voditi onaj ko te probleme nije riješio na ljeto.
  • Izet Hajrović
    2.5k
    da, to je inače slučaj kad je situacija normalna pa niti nema potrebe za previše pojačanja na zimu jer je odrađen solidan posao na ljeto. Ali, mi smo u situaciji da smo promašili "ceo fudbal" na ljeto i da nam treba 3-4 ozbiljnih pojačanja. Istina, to nam je trebalo i prošle zime, ali tada je situacija bila takva da smo bili u besparici, nije bilo jasnog sportskog vodstva i bila je kriza upravljanja pa smo se džiberili za svaki cent i uspjeli besplatno dovesti RPG-a, Ogiwaru i Roga na posudbu, Hoxhu smo kupili. Sada je situacija jasnija, znamo tko je odgovoran za sportsku politiku, para imamo, nema borbe za vlast na katu, ali jedino je problem što je taj sportski dio odradio katastrofalan posao na ljeto i opravdano im se ne vjeruje da mogu napraviti dobar posao na zimu.

Ja sam uvjerenja da se može na zimu odraditi dobar posao, ima ovdje pregršt kvalitetnih prijedloga realnih kvalitetnih igrača koji se mogu dovesti na posudbu jer ne igraju u svojim klubovima (ovdje mislim na igrače razine Pongračić, Ivanušec koji sigurno nisu zadovoljni svojom minutažom), ima igrača koji su pred istekom ugovora pa se može dovesti jeftinije. Uglavnom, rješenja ima, samo je pitanje može li naš sportski sektor to kvalitetno odraditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions