• DiddyGuela
    2.5k

Frende, ako im -7 nije dovoljan pritisak i obaveza da se pojacamo na zimu...onda im sigurno nije bitno sta se pise na forumu.

Strpljenja malo, nadam se da su nesto naucili iz gresaka tokom ljeta.
  • Mr Anderson
    9k
    Ne treba ništa čekat nego treba stavljat konstantan i neumoljiv pritisak na klub dok ne pokažu da su sposobni odradit barem jedan prijelazni rok kako spada.Daliban

Tako je, ajmo na svaku, uglavnom lažnu objavu u nekom od medija ispisat 100 šizofrenih postova, to će vodstvu kluba stvoriti neumoljiv pritisak.
  • Paggini
    28.6k

Nije problem tvoje misljenje koje je legitimno i lijepo ga obrazlažeš, problem je tvojih istih 50 postova dnevno već šest mjeseci, umori cijeli forum.

Da su na Zoni Dinamovi decision makeri, opravdano bi bilo toliko postanje, al brate svi smo ovdje navijači, daj piši o nečemu drugom osim o obrambenim igračima s brzinom 34km/h...
  • Daliban
    2.8k
    Da su Zoni Dinamovi decision makeri, opravdano bi bilo toliko postanje, al brate svi smo ovdje navijači, daj piši o nečemu drugom osim o obrambenim igračima s brzinom 34km/h...Paggini

Joj, daj stvarno. Svi znamo da su ljudi iz kluba ovdje, a opravdano pretpostavljamo i da se sve redovno prati i čita. Bilo bi i blesavo da se ne prati mnijenje baze o čijim glasovima i ovisiš.
  • hardek
    3.3k
    Nicolas Milanović žari i pali u Australiji ove sezone. Ima 5 golova i 2 asistencije u 6 nastupa
  • Droljo
    9.6k
    Svi znamo da su ljudi iz kluba ovdje, a opravdano pretpostavljamo i da se sve redovno prati i čita.Daliban

Ljudi koji vode klub ako čitaju ovu našu šizofreniju nek ne vode klub više. Toliko
  • Paggini
    28.6k
    Svi znamo da su ljudi iz kluba ovdje, a opravdano pretpostavljamo i da se sve redovno prati i čita.Daliban

Pa mislim da Sanjin i Papa nemaju neki značajni pull sto se tiče sportskog sektora, sumnjam da haltaju Marića sa "E priča Daliban na forumu da nam treba neki od obrambeni od 34 kmh, pa daj vidi da se to riješi".
  • Daliban
    2.8k
    Pa mislim da Sanjin i Papa nemaju neki značajni pull sto se tiče sportskog sektora, sumnjam da haltaju Marića sa "E priča Daliban na forumu da nam treba neki od obrambeni od 34 kmh, pa daj vidi da se to riješi".Paggini

Sve se prati. Ne budite naivni.
  • Dani Olmić
    565
    Stranice na Fejsu pišu da će Bjelica ic po Barišića i Teklića … Barišić je po meni def upgrade na Ogiwaru

Mozda nije taj kojeg prizeljkujemo, al je upgrade
  • Facke
    4.3k
    Sumjam da je za Teklica istina. Na posudbe je iz Trabzonspora u Erzurumspor koji je trenutne 4 na tablice.
    U 10 utakmica ima 4 asistencije. Prvotimec je i vazen je Teklic njima igrac. Posudbu sigurno nenudu prekinuli.

Kaj se tice Barisica , nazalost ne igra puno u Trabzonsporu. I nemojte mesati Barisica u repke i Barisica koji je bil sjajen u Rangersima. Tam je igral jake dobre.
    U 236 utakmica za Rangerse je zabil 10 put i asistiral cak 54 put kaj su jake dobri broji za levuga beka. Od tih 236 utakmica je odigral preko 60 (ak sam dobro zracunal 64) utakmica u europskim natjecanjima. Znaci ima neku kvalitetu.
  • hardek
    3.3k
    Opušteno, samo sam napisao statse od dečka jer sam ga se sjetio neki dan pa išao bacit oko. Nisam rekao da smo ga trebali dovest, čak su insajderi pisali da nije ni bio u kombinacijama.
  • Daliban
    2.8k
    Barišić ne bi igrao ni u Slavenu, a da ne pričamo uopće o njegovom mutnom zaleđu. Što dalje od Dinama.
  • ElDorado
    637
    Znači ovak:
    - imaš desnog beka '92 godište, 32 godine i svi smo zaključka da je u kurcu, prestar za beka, izgubio na brzini itd itd.
    - doveo bi lijevog beka koji također '92 godište i gle čuda ima isto 32 godine ali on je u cvijetu mladosti, 6 mjeseci nije igrao pa je sad svjež i odmoran.
    Dajte ljudi uozbiljite se. Zar zaista mislimo da su u klubu sami debili?!
  • ElDorado
    637
    haha, samo sam htio ilustrirati kaj sve novinari pišu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions