• Peškaman
    7.4k

Njihov najveći eksponat,glavni igrač i najveća prilika zarade. Sasvim sam siguran da neće otići ispod 5milE.
    Vrijeme će pokazati koji će biti iznos, neće se još dugo zadržati u Qarabagu.
    Ako ćemo koga uzimati iz Qarabaga,radije bih LBa Bayramova ili veznjaka Julia Romao.

Ok - ali se onda pitam kakvog igraca zele dovest a da ce odma upast u prvih 11 ako nam je ovo gore puno?Dani Olmić

To je problem kada želiš u jednom transf. roku dovesti 3 klasna igrača i pokriti tri pozicije tkzv. kapitalcima.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Imena koja se spominju kao pojačanja Dinama su Barišić, Teklić i Florucz. Ne kažem da to nije novinarska patka ali samo želim reći da očekujem više od prijelaznog roka.

Razmislite malo, bi li Rijeka ili Osijek mogli dovesti Barišića, Teklića i Florucza. Mogli bi i to bez većih problema. Barišić ima 32 godine i uopće ne igra u Trabzonu koji nije ništa posebno i u donjem je dijelu tablice. Teklić igra u drugoj turskoj ligi. Za Florucza nisam siguran ni je li HNL prvoligaški igrač. Smucao se po našim nižim ligama pa otišao u Sloveniju u kojoj igra solidno ali u Sloveniji je Menalo izgledao kao Robben, Tolić kao Ronaldinho a Endri Cekici kao Bernardo Silva. Mi u ovom prijelaznom roku moramo dovesti 3-4 igrača kakve je i Hajduku nezamislivo dovesti a ne 3-4 igrača kakve bi Osijek i Rijeka mogli dovesti. Ako ćete već dovoditi Florucza koji u 13 nastupa za Olimpiju ima 6 golova onda ja imam boljeg igrača iz slovenske lige a to je Deni Jurić koji u puno slabijem Koperu u 8 nastupa ima 7 golova. To je tek mašina.

Kažem, ako će se dovoditi Floruczi onda je Hajduk očiti favorit za titulu. Nama trebaju igrači jačeg renomea koje ne može nitko u HNL-u dovesti osim Dinama. Spominje se Mierez, on je taj tip igrača. Ima jako puno igrača kojima istječe ugovor na ljeto 2025 i tu se može naći hrpa dobrih pojačanja. Nekoć smo dovodili reprezentativce tada povijesno jakog Alžira, jakog Čilea (dinamovi igrači su igrali i osvojili finale Copa Americe sa Čileom), imali smo i povremene reprezentativce Portugala (koji je također bio iznimno jak i osvojio EURO). Takvi frajeri nam trebaju ako hoćemo dodati gas i uzeti HNL jer nismo u egalu nego smo na -7 sa tendencijom da na Božić bude dvoznamenkast zaostatak. Trebaju nam reprezentativci pristojnih zemalja (makar Rumunjske, Nigerije i Ekvadora ako već ne može Portugal) a ako će se opet ići sa low risk i dovesti 5 jeftinih florucza onda će nam se ponoviti prošli prijelazni rok i imat ćemo iste probleme.
  • Crni86
    12.7k
    Ne kažem da to nije novinarska patkaMaksim Maksimirski

Upravo to kazes sa velicinom posta. Ako je patka nema uopce logike se bavit time, a kamoli napisat poduzi post.
  • Crusades
    17k
    Kažem, ja da sam novinar bi pisao i gluplje članke sa još gorim imenima, netko bi se već uhvatio.
  • Krizy
    59.2k
    Sjećam se da sam prije par godina bezveze napisao da neki igrač dolazi u Dinamo i mnogi su prenijeli da je Dinamo na pragu pojačanja :rofl:
  • Hectorharatti
    311
    Ma uvjeren sam da uprava ne prati ni teklica ni florucza ni barisica. Ma da mislim da bar ovaj zadnji ima nekog prostora bit upgrade u HNLu. Niko mi ne moze rec da je Diallo ili Devetak bolji igrac.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    I da su kontaktirani Teklić i Barišić to apsolutno ništa ne znači.
    Znate koliki je proces od interesa do potpisivanja igrača? Pukne jedna stavka i gotovo je.
    Onaj ukrajinac lijevo krilo je prošle zime došao u Split i otišao je isti dan bez da se ikom javio...eto jedan primjer a sve je bilo riješeno.
    Bjelica i Marić vjerojatno imaju listu od 30 igrača koje žele dovest a doć će eventualno dvojica ili trojica.
    Također,obojica imaju velike ugovore u Trabzonu i pitanje je žele li ih se odreć...Dinamo im te novce neće dat.
  • Infinity
    19k
    Matanovic je toliko fizicki mocan, uvijek se nadje u prilici, da bi nam legao kao 1 na 10.
    Jest da realizacija nije najbolja, ali "tek" su mu 21, da se to dobrano popraviti...
    Georg Koch

I ja se probijem kroz masu, pridjem svakoj zenskoj, ali nema veze sto ne jebem, bitno da sam se nasao u prilici.

Matanovic nije nikakav igrac i nece napraviti nikakvu karijeru. Sandro Kulenovic je za Matanovica Raul i da kojim slucajem Kulenovic sjedi na klupi nekog bundesligasa, a da Matanovic igra u Dinamu, Kulenovic bi bio taj koji igra za reprezentaciju. Netko mozda bere i lovu za to sto se ovoga poziva, jer Hrvatska ima barem dvojicu boljih napadaca od njega.

Vidjeti Matanovica u dresu Dinama bi mi stvorilo traume, jer Dinamo sigurno moze bolje. Matanovic mi nije ni za trece opcije.
  • Georg Koch
    6.3k
    ne vjerujem :rofl:
    Ali postujem.
    I opet ne vjerujem.
    Tko ti je tipa za trece opcije, primjer neki?
  • Mathiasovi Chageri
    5.8k
    Ah, tema transfera je živnula. Jedva čekam čitav niz članaka u kojima će se nabacivati imenim bivših Bjeličinih igrača kao pojačanjima i svađe oko Barišića, Benkovića i Teklića, potencijalih fejk kapitalaca među njima poput Višči, Gytkjaera, Roussilona. Nakon nekog vremena kreće opet spamanje sa Mierezom i Marcom Pašalićem.

Nego, ajmo preskočiti sve to i odmah se baciti na rasprave hoćemo li i trebamo li vratiti Oršića, ionako će i to za tjedan dana krenuti iz SN novinarskih pera.
  • Infinity
    19k
    Treca opcija mi je igrac malo viseg ranga od Matanovica, ali s realnom cijenom. Cuj Matanovic 8 milijuna eura i nekih 300.000 eura godisnje. Ne vrijedi te love ni najmanje. Za manje para mozemo dobiti boljeg igraca. Netko ga uvalio u reprezentaciju i neki se nalozili da je neki igrac. Ne daj Boze da je dao 3-4 gola, ljudi bi stvorili Ronalda od njega. Dobro, da je zabio rekao bih i ja da ima nesto u njemu, ali... On se vec pomalo dokazuje da nije nikakav igrac, a do kraja naredne kalendarske godine ce se i u potpunosti dokazati. Andrica bih uzeo prije nego Matanovica. Copa isto. Kakav Matanovic, jedina referenca mu je to da se u dresu reprezentacije nasao u 17 sansi i dokazao da bi bolje bilo da nije. Radije guraj nekog naseg klinca koji igra za sicu.
  • Toni90d
    1.9k
    Hoće Bjelica probati dovesti Petkovića? :rofl:
  • NitkoBitan
    29.1k
    Na listu zelja ide i posteni napadac.

Kulenovic nek novom pojacanju i Petkovicu nosi lopte.
  • don
    14.3k
    .
  • San Lorenzo
    19.9k
    Nadam se da se u nadolazećem prijelaznom roku novac neće trošiti na Oršića i slične zaboravljene asove, to bi samo bila nova runda metenja problema pod tepih i mazanje očiju navijačima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.