• hardek
    3.3k
    Po meni ništa od toga nije bitno. Ne želim da Bjelica dovodi svoje ex. igrače jer mu je to modus operandi gdje god je radio.

Bjeličin posao kao trenera je da SD-u kaže, treba mi ta i ta pozicija i takav profil igrača na toj poziciji. Na SDu je da nađe igrače i predlozi ih treneru i kada se slože oko X igrača na SDu i upravi je da tog igrača dovede.
  • Crni86
    5.8k
    4 stranice u pola sata. I tak krecemo u jos jedan prijelazni rok.

Kad je taj nacional ikad nesto istinito napisao za nas? Ovo je jedan od clanaka kao i jucer sn. Mierez, matanovic i sl. Nemaju kaj pisat, pa uzmu igrace koje se nekako moze povezat s klubom i napisu clanak. Mogli smo naucit da info iz kluba bas vise ne izlaze tako lako. Kalma.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Barišić nije prva opcija za lb...možda jedino najjeftinija.
    Teklić sigurno neće doć i to je obična glupost.
    Europski Dinamo se neće pojačavat igračem iz druge turske lige dok na toj poziciji ima jednog od najboljih mladih desetki na svijetu Baturinu,top talenta Stojkovića i Vrbu koji sazrijeva u Loksi.
  • Krizy
    48k
    Šta se pecate, u zadnje dvije sezone za Dinamo potpisalo 11 od spomenutih 220 igrača :lol:
  • Nogo
    4.2k
    Čudi me da Nacional nije spomenuo Oršića kada već spominju Barišića i Teklića.
    Najgore mi je kada na kraju teksta stave uskličnik, a sigurno nemaju veze oko ovih transfera.

Sportski sektor uz Bjelicu ima dovoljno vremena da prouči deficitarne pozicije i nađe pojačanja.

Opet ponavljam i da ne ideš ništa extra skautirati imaš Selahija, Jurišića, Dantasa u hnl-u.
    Miereza, Juninha iz Qarabaga... + ostali.

Nama trebaju pojačanja, a ne prinove!
  • Noel
    7.3k
    Da neki ne bitni medij portal objavi da Zajec uskače ponovno u kopačke i da će igrat drugi dio sezone lijevog beka ovdje bi određeni ljudi povjerovali i gnojili jedno te isto na 50 stranica. Strašno.
  • Petar86
    950
    Branimo sportski sektor zivotom i sad oni (navodno) zele dovesti Teklica, a Barisic aj aj. Jel oni znaju pronaci nekog novog ne samo reciklirati bivse HNL igrace. Pa ja cu se raniti
  • Hectorharatti
    171
    A sto smo mi imali bolje od Barisica na Lb zadnjih godina?
  • Neron53
    1.1k
    Prpica dovesti i dati mu jebeni ugovor. :)
  • Dani Olmić
    565
    to je tocno to sto ja govorim … imali smo neke ogiware, moubandije, bogdane i slicne a ne zelimo jednog Bornu Barisica koji je rasturao u Rangersima i igrao u repki …

Bolje onda nekog mihajlicenka i gotovo…
  • Efes Pilsen
    8.9k
    Svasta je igralo u 'repki', to je argument za nista. BB osim Osijeka i Rangersa, specifican stil nogometa, nije odigrao nista. U reprezentaciji koja igra slican stil kao Dinamo i koja vrvi tehnicki superiornim igracima BB izgleda kao Lecjaks u Dinamu.
    Uostalom, u Dinamu je vec i bio, probalo se i kroz posudbu u Loksu i ispao takav corak da je to nevjerojatno kad u jednadzbu ukljucis tko je bio na celu kluba i tko stoji iza ovog lajbeka.
  • Keyser Soze
    11k
    Čemu ovakva histerija, ja sam uvjeren da smo naučili iz grešaka i da ćemo se dobro pojačati. Ako ne bude tako posipam se pepelom.
  • Dani Olmić
    565
    i ja isto mislim da je ljeto bilo dokaz i primjer kako se ne radi - ako sada opet nismo u stanju dovest pojacanja s kojima smo u stanju uzet titulu onda k vragu
  • Facke
    4.3k
    Ja se za ovaj prelazni rok uopce ne brinem.
    I to iz razloga kaj bu Bjelica imal svoje zelje.
    I te zelje se budu trebale ispuniti. El ak se to ne desi
    zname otprilike kakva bu reakcija Bjelice. Onda bu
    pocel biti jake neugoden za nase odgovorne u klubu.
    Nije Bjelica , Jakirovic da ga bus vlekel za nos. U to si mislim moreme si biti sigurni.
  • NitkoBitan
    20.3k
    U sijecnju i veljaci stizu pojacanja i na terenu i na tribini, slijedi klasicno Dinamovo proljece i metlanje rivala. Najte se sekirati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions