Snašli bi se par godina na ovakvoj Kranjči i Pampasu za europske tekme. — Baneki
Temeljite optimizam na lijepim željama — Baneki
javnost će reći nek si ga sami sagrade, a ako čitaš portale s vijestima o gradnji stadiona to već i sad pišu — Baneki
Kod Pampasa je od trenutka predstavljanja gotovog projekta (u istoj fazi smo trenutno mi) do otvaranja proslo nesto manje od 5 i pol godina. — Neron53
ovih 44M bi bio odličan start paket i onda državu stisnuti za ostatak. — Baneki
Naglašava se stalno da će ova Kranjča biti 4. kategorije i da će tamo moći igrati Dinamo. Meni je to totalni red flag. — Baneki
Mathiasovi chageri, s nekim bi se dogovorili, Osijek ili netko drugi. Kao i Shaktar, ili izraelci. S tim da je kod njih neizvjesan povratak na vlastiti teren, kod nas nije. Izdržali bi dvije godine negdje kao što smo izdržali kad je bio Domovinski rat i isto smo znali igrati vani. — Baneki
Da si moderator banirao bi drugačije mišljenje jer ti ide na živce kad netko ne misli kao ti. — Baneki
Pa je ispalo da nemaš nikakve informacije nego samo želje i nade. — Baneki
Jer na računu ili u proračunu nema za Max trenutno niti kune ni od grada, ni od države ni od nekog investitora. Nula, velika nula. To što je meni nešto "objašnjeno" ne mijenja tu činjenicu nikako. — Baneki
I ja sam Vama dvojici objasnio da nema studije izvodljivosti — Baneki
da nema najavljenog arhitektonskog natječaja — Baneki
da iz grada na tu temu ne žele više razgovarati — Baneki
da nema nikakvih planova da se Max ubaci u proračun, ni u gradu ni u državi. — Baneki
sigurno neću uletiti sa pitanjem "imaš li informacije" — Baneki
tražiti ban ako nije po tvojem. — Baneki
Kao i Shaktar, ili izraelci. S tim da je kod njih neizvjesan povratak na vlastiti teren, kod nas nije. Izdržali bi dvije godine negdje kao što smo izdržali kad je bio Domovinski rat i isto smo znali igrati vani. — Baneki
Kao da mi kaže evo to je to od grada, tu možete igrati što želite a ako trebate veći kapacitet snađite se sami. — Baneki
ostalo bi nešto milijuna za Max u gradskoj blagajni. — Baneki
Kao da mi kaže evo to je to od grada, tu možete igrati što želite a ako trebate veći kapacitet snađite se sami. — Baneki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.