c) svoje mišljenje da ako se sagradi ova nova Kranjča i u nju ulupa 44+M eura da novog Maxa od 100+M nećemo vidjeti još desetljećima temeljio sam na činjenici da živimo u državi u kojoj se nova bolnica sagradi svakih 50 godina, — Baneki
Sad kad si se već bez ikakve potrebe uključio u raspravu, možeš slobodno napisati na čemu ti temeljiš svoj optimizam da će se dva stadiona izgraditi u roku par godina? — Baneki
Jedino se u kvantifikaciji ne slažem jer i ukupnih 200-300 milja za stadione u Zagrebu ne bi bilo puno jer samo grad Zagreb ima godišnji budžet 2 milijarde eura.
To je 8 milijardi u jednom mandatu. — Mali dioničar
Ja gradsku vlast nisam spomenuo, ali to "napravila je više" temeljiš na čemu točno? Na još jednom renderu, ružnijem od onog prethodnog ili sad i na građevinskoj dozvoli? — Baneki
Za max smo tamo gdje smo i bili dok nisu došli na vlast, samo što su izgubljene još četiri godine. Gdje su najavljena studija izvodljivosti i najavljeni međunarodni arhitektinsko urbanistički natječaj? Nigdje — Baneki
o da neće biti novog Maxa temeljio sam i na pisanju Bossa da će se novi Max graditi javnim novcem ili većinom javnim novcem. Iako on uvijek stavi disclaimer da se radi samo njegovom mišljenju, čitao sam to kao informaciju da investitora nema, a ako nema investitora onda nema smisla niti taj arhitektonsko urbanistički natječaj — Baneki
Sad kad si se već bez ikakve potrebe uključio u raspravu, možeš slobodno napisati na čemu ti temeljiš svoj optimizam da će se dva stadiona izgraditi u roku par godina? — Baneki
Dosta toga se rijesilo i sada smo pri kraju svega. Ja sam 99,99% uvjeren da ce se Kranjca napraviti, ali samo sam 40% uvjeren da ce to biti u roku u kojem su oni najavili, ali jedno 90% sam siguran da se to nece produziti u godinama, nego u mjesecima — jedan u nizu
Koliko se produžila sama gradnja stadiona u Osijeku? — The Undertaker
Ne znam koliko će nas UEFA trpiti na Maksimiru ali sumnjam da će još dugo. — The Undertaker
Dok god smo tamo. Uefa ima vrlo jasne kriterije za stadione IV. kategorije: — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.