• bbbb
    29
    meni nije jasno da pojedinci smatraju kako je potrebno traziti novog stopera kada mi u kadru imamo njih 6 + Ristovski
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    nije bitno koliko ih je nego kakvi su.
    Definitivno nam treba desni stoper ubojica kojeg treba platit 3,4 milijuna.
  • Laugreano
    5.1k
    Pa osim sto smo primili 18 golova u prvenstvu, sto je Mmae promašaj i bivsi, sto je Perkovic vec duze ozlijeđen. Max ocito nije kvaliteta koja nama treba za prvog stopera,a boga mi ni Perić ako ikad bude zdrav. KTC ima35 i zadnja godina ugovora. Ni jedan od njih osim Maxa nema dobru igru nogom, sto nam itekako treba. Evo osim ovih stvari ni meni nije jasno.
  • bbbb
    29
    ha nista od tog, preskupo je ici rjesavati se par njih u isto vrijeme i dovoditi nove
  • badjibadara
    8.8k
    ni Perić ako ikad bude zdrav.Laugreano

I onako je ovu sezonu odigrao vise minuta kao napadac nego kao stoper..
  • Gringo
    703
    Za Dinamo bi to bio odličan transfer 25 mil.€ + bonusi.
    Koliko je to dobra sredina za Baturinu nisam baš ziher, ali dobra je sa financijske strane za njega jer njemu navodno ide 30% od transfera..mislim da se i tu pisalo..
  • Nolifer
    13.8k
    Imaju oni para, treba ih maksimalno izmust.
  • E46
    2k
    Kakve veze kolko ih je ako su 2 mozda za uzi krug rotacije a ostalo ne bi u gorici moglo igrat
  • rioda
    13.3k
    Prati li tko Bulata, Šutala i Kaneka u Belgiji?
  • Ivdzo11
    9k

Bulat jako pao u formi i u prosjeku zadnje 4 utakmice igra po 15-20min, sudeci zadnje nastupe tesko da ce od otkupa biti ista

Šutalo jako dobar, dobro iskoristio minutazu, među vodecima stoperima belgijske lige po defanzivnim parametrima

Kaneko nista posebno jedan gol i tjt
  • NKDZ86
    7.5k
    piše se da je cordoba plaćen 1.5 mil e, nije nego 2.2 mil e.
    drugo, kad dovodiš pojačanja, ne trebas samo gledati brzinu i sl. tehničke karakteristike, nego je po meni bitnije karakter, glava jer ako nije pravi može sve sjeb...
    nama treba ekipa, ratnici ,momčadski duh ne nekupina brzih plaćenika
  • San Lorenzo
    23.7k
    Koliko god ne volio taj termin, ali mislim da ćemo ovo morati izgurati sa unutarnjim rezervama...potratili smo previše prijelaznih rokova da bi sad magično sve popravili u mjesec dana zimskog...nama po svemu sudeći treba 4-5 igrača koji upadaju u prvih 11 i rade razliku...to osim što košta, nije ni realno...ali otvoren sam za iznenađenja.
  • dinamo vitez
    708
    Apsolutno, imamo dosta krila koji su profilno 'brzanci' a nijedan, osim donekle Pjace, nije igrač koji na malom prostoru može stvoriti višak i probiti bunker s kojim se najčešće susrećemo u HNLu.

Zato mislim da je Luka Ivanušec definitivno najsenzibilniji transfer koji možemo napraviti na zimu. Osim što je u startu klasa više na krilu, dio kičme ekipe i top 3-5 igrač u Dinamu, uvelike bi rasteretio Baturinu i Mišića kreatorskih dužnosti i mislim da se ne bi toliko ovisilo o njima.
  • Jos-Optimus
    9.5k
    Luka Ivanušec može biti najbolji igrač svemira, ali je šupak koji je isforsirao odlazak kad je klub bio na koljenima, a on imao novi ugovor. Neka oživljava karijeru negdje drugdje. Hvala, ali ne hvala
  • dinamo vitez
    708
    Luka Ivanušec je napravio grešku i sad se kaje zbog toga. Treba mu dati šansu da je ispravi i da vrati svom Dinamu. Vjerujem da je zato sad sazrio i da je mentalno čvršći nego što je ikad bio, i zato mislim da bi igrao nogomet života kad bi se vratio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.