• Niko1986
    2.2k
    To da se igračima ne igra HNL su samo izlike. Tko ne bi htio igrati nokaut fazu Lige prvaka. Na Mmaeea ćemo potrošiti ne znam ni sam koliko u tri mjeseca, mogli smo za te novce dovesti koga smo htjeli. Umjesto toga smo u situaciji da od 1.1. nemamo niti jednog seniorskog lijevog beka. Ne može me nitko uvjeriti da se niti jednom beku od 2-4 milje baš ne igra HNL i nokaut faza Lige prvaka.
  • don
    14k
    Općenito ne treba pričati o optici prodavanja najboljeg igrača u trenutku kada si na -7 za najljućim rivalom u prvenstvu.Daliban

neće sigurno ić na zimu.
  • bbbb
    29
    meni nije jasno da pojedinci smatraju kako je potrebno traziti novog stopera kada mi u kadru imamo njih 6 + Ristovski
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    nije bitno koliko ih je nego kakvi su.
    Definitivno nam treba desni stoper ubojica kojeg treba platit 3,4 milijuna.
  • Laugreano
    4.4k
    Pa osim sto smo primili 18 golova u prvenstvu, sto je Mmae promašaj i bivsi, sto je Perkovic vec duze ozlijeđen. Max ocito nije kvaliteta koja nama treba za prvog stopera,a boga mi ni Perić ako ikad bude zdrav. KTC ima35 i zadnja godina ugovora. Ni jedan od njih osim Maxa nema dobru igru nogom, sto nam itekako treba. Evo osim ovih stvari ni meni nije jasno.
  • bbbb
    29
    ha nista od tog, preskupo je ici rjesavati se par njih u isto vrijeme i dovoditi nove
  • badjibadara
    6.2k
    ni Perić ako ikad bude zdrav.Laugreano

I onako je ovu sezonu odigrao vise minuta kao napadac nego kao stoper..
  • Gringo
    372
    Za Dinamo bi to bio odličan transfer 25 mil.€ + bonusi.
    Koliko je to dobra sredina za Baturinu nisam baš ziher, ali dobra je sa financijske strane za njega jer njemu navodno ide 30% od transfera..mislim da se i tu pisalo..
  • Nolifer
    11.8k
    Imaju oni para, treba ih maksimalno izmust.
  • E46
    1.6k
    Kakve veze kolko ih je ako su 2 mozda za uzi krug rotacije a ostalo ne bi u gorici moglo igrat
  • rioda
    9k
    Prati li tko Bulata, Šutala i Kaneka u Belgiji?
  • Ivdzo11
    7.5k

Bulat jako pao u formi i u prosjeku zadnje 4 utakmice igra po 15-20min, sudeci zadnje nastupe tesko da ce od otkupa biti ista

Šutalo jako dobar, dobro iskoristio minutazu, među vodecima stoperima belgijske lige po defanzivnim parametrima

Kaneko nista posebno jedan gol i tjt
  • NKDZ86
    4.4k
    piše se da je cordoba plaćen 1.5 mil e, nije nego 2.2 mil e.
    drugo, kad dovodiš pojačanja, ne trebas samo gledati brzinu i sl. tehničke karakteristike, nego je po meni bitnije karakter, glava jer ako nije pravi može sve sjeb...
    nama treba ekipa, ratnici ,momčadski duh ne nekupina brzih plaćenika
  • San Lorenzo
    19.7k
    Koliko god ne volio taj termin, ali mislim da ćemo ovo morati izgurati sa unutarnjim rezervama...potratili smo previše prijelaznih rokova da bi sad magično sve popravili u mjesec dana zimskog...nama po svemu sudeći treba 4-5 igrača koji upadaju u prvih 11 i rade razliku...to osim što košta, nije ni realno...ali otvoren sam za iznenađenja.
  • dinamo vitez
    640
    Apsolutno, imamo dosta krila koji su profilno 'brzanci' a nijedan, osim donekle Pjace, nije igrač koji na malom prostoru može stvoriti višak i probiti bunker s kojim se najčešće susrećemo u HNLu.

Zato mislim da je Luka Ivanušec definitivno najsenzibilniji transfer koji možemo napraviti na zimu. Osim što je u startu klasa više na krilu, dio kičme ekipe i top 3-5 igrač u Dinamu, uvelike bi rasteretio Baturinu i Mišića kreatorskih dužnosti i mislim da se ne bi toliko ovisilo o njima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.