• Gringo
    221
    Za Dinamo bi to bio odličan transfer 25 mil.€ + bonusi.
    Koliko je to dobra sredina za Baturinu nisam baš ziher, ali dobra je sa financijske strane za njega jer njemu navodno ide 30% od transfera..mislim da se i tu pisalo..
  • Nolifer
    8.7k
    Imaju oni para, treba ih maksimalno izmust.
  • E46
    740
    Kakve veze kolko ih je ako su 2 mozda za uzi krug rotacije a ostalo ne bi u gorici moglo igrat
  • rioda
    5.5k
    Prati li tko Bulata, Šutala i Kaneka u Belgiji?
  • Ivdzo11
    4.4k

Bulat jako pao u formi i u prosjeku zadnje 4 utakmice igra po 15-20min, sudeci zadnje nastupe tesko da ce od otkupa biti ista

Šutalo jako dobar, dobro iskoristio minutazu, među vodecima stoperima belgijske lige po defanzivnim parametrima

Kaneko nista posebno jedan gol i tjt
  • NKDZ86
    2.2k
    piše se da je cordoba plaćen 1.5 mil e, nije nego 2.2 mil e.
    drugo, kad dovodiš pojačanja, ne trebas samo gledati brzinu i sl. tehničke karakteristike, nego je po meni bitnije karakter, glava jer ako nije pravi može sve sjeb...
    nama treba ekipa, ratnici ,momčadski duh ne nekupina brzih plaćenika
  • San Lorenzo
    17.1k
    Koliko god ne volio taj termin, ali mislim da ćemo ovo morati izgurati sa unutarnjim rezervama...potratili smo previše prijelaznih rokova da bi sad magično sve popravili u mjesec dana zimskog...nama po svemu sudeći treba 4-5 igrača koji upadaju u prvih 11 i rade razliku...to osim što košta, nije ni realno...ali otvoren sam za iznenađenja.
  • dinamo vitez
    408
    Apsolutno, imamo dosta krila koji su profilno 'brzanci' a nijedan, osim donekle Pjace, nije igrač koji na malom prostoru može stvoriti višak i probiti bunker s kojim se najčešće susrećemo u HNLu.

Zato mislim da je Luka Ivanušec definitivno najsenzibilniji transfer koji možemo napraviti na zimu. Osim što je u startu klasa više na krilu, dio kičme ekipe i top 3-5 igrač u Dinamu, uvelike bi rasteretio Baturinu i Mišića kreatorskih dužnosti i mislim da se ne bi toliko ovisilo o njima.
  • Jos-Optimus
    3.1k
    Luka Ivanušec može biti najbolji igrač svemira, ali je šupak koji je isforsirao odlazak kad je klub bio na koljenima, a on imao novi ugovor. Neka oživljava karijeru negdje drugdje. Hvala, ali ne hvala
  • dinamo vitez
    408
    Luka Ivanušec je napravio grešku i sad se kaje zbog toga. Treba mu dati šansu da je ispravi i da vrati svom Dinamu. Vjerujem da je zato sad sazrio i da je mentalno čvršći nego što je ikad bio, i zato mislim da bi igrao nogomet života kad bi se vratio.
  • San Lorenzo
    17.1k
    Ivanušec je na razini koja se od njega očekivala stalno, odigrao tek ono proljeće kad je valjda skužio da više nije bebač i da mu zadnji vlak za prodaju polako bježi.
  • Jos-Optimus
    3.1k
    ma ok, sigurno da pretjerujem s tvrdokornim stavom, ali bas mi je krivo kako je otišao
  • Orc123
    9k
    Vi stvarno mislite da ce Faynord se odreci Luke koji im je najveći transfer u povijesti +- ? Naravno da nece, tj hoce ako netko ponudi priblizno koliko su oni dali....
  • CastAway1986
    1.8k
    ma mislim da ovdje ljudi većinom misle na posudbu , nije baš da tamo računaju previše ozbiljno na njega kad polovicu utakmica uopće i ne ulazi u igru..
  • Orc123
    9k
    i sta a posudbom? Ne kuzim....vatrogasno rjesenje...samo bi dokazali da nismo sposobni raditi kvalitetan posao....posrali se po sebi....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions