• CastAway1986
    1.8k
    bio vatrogasno rješenje ili ne nebi mu trebao proces aklimatizacije kao nekima , kvaliteta Ivanuseca je neusporedivo veća od Hoxhe ili Mbukua bez obzira što se nije najbolje snašao u Nizozemskoj gdje mu je ruku na srce konkurencija možda i najbolji igrač Brazilac Paixao plus mozes ga koristiti na obje krilne pozicije i gotovo svaku u veznom redu osim sestice.Da ,bolje da nam pomogne nas bivši igrač nego da čekamo da pojedini proigraju jer nismo u situaciji da čekamo.. Ono što se mogu složiti sa tobom je da nam Luka ne treba samo ako će direktor na zimu dovesti instant pojačanje koje će nam odmah donositi bodove iako sumnjam da on to može.
  • don
    7.8k
    vatrogasno rjesenje..Orc123

upravo to nam i triba, vatrogasna rješenja.

Kvalitetni, dugoročni poslovi su se tribali raditi na lito, a s obzirom na užasno odrađen prijelazni rok, tribaju nam vatrogasci.
  • Daliban
    2.6k
    Apsolutno, imamo dosta krila koji su profilno 'brzanci' a nijedan, osim donekle Pjace, nije igrač koji na malom prostoru može stvoriti višak i probiti bunker s kojim se najčešće susrećemo u HNLu.dinamo vitez

Špikić i Cordoba su jedina krila s nekom izraženijom brzinom u našem rosteru. Pjaca je teretnjak.

Ivanušeca ne želim nakon što je isforsirao transfer kao zadnji štakor i uvalio nas u govna prošle sezone.
  • ElDorado
    492
    Mislim da je i Mbuku dosta brz
  • Zvonkec
    68
    Mali horvat nije spor ali ga nebumo kod bjelice vidjeli ni u kupu. On Mikić i Pavić su morali imati puno više minutaže, ali to smo znali da se nebu dogodilo kad smo bjelicu dovodili.
  • Crusades
    13.8k
    ali to smo znali da se nebu dogodilo kad smo bjelicu dovodili.Zvonkec

Zato je Branko Pavić startao protiv Borussije
  • Zvonkec
    68
    Da je skupio 500-600 tinjak minuta mogao je startati i protiv rijeke i hajduka a ne da ga bjelica čuva da ne izgori isto tak se mišić možda nebi ni ozlijedio da je mali dobivao po pola sata veće i sat manje utakmice. Da nam nije pola veze out nebi ni protiv borussije dobio ni minute
  • keppi
    215
    I sam sam bio ljut na Ivanušeca zbog načina na koji je otišao, ali realnost je da nam baš takav tip igrača može pomoći i to najrealnije preko posudbe...u biti da pomogne i sebi i nama. Mislim da treba na sve moguće načine obraniti titulu, a ne glumiti uvrijeđene frajle.
    Kako su neki ovdje već pisali do pravih pojačanja će biti jako, jako teško doći, a očito da nam treba sviježe krvi.
  • Daliban
    2.6k
    a ne da ga bjelica čuva da ne izgoriZvonkec

Bjelica ga ne čuva. Taj čovjek jednostavno ne voli mlade igrače i bacio ih je u vatru da se čupaju kako znaju poritv Dortmunda jer je to utakmica koju je unaprijed otpisao.
  • CastAway1986
    1.8k
    Soudani je jedan od najboljih stranaca ikad u Dinamu , pa lik je lani dao 15 komada u Sloveniji s 35 god. a ovdje se priča da razlika između naših liga i nije toliko velika.Zasto spominjem njega , iz razloga što kad je dolazio bio je kapitalac i provjereno ime, nakon dogovorenog transfera čak je i zabio u finalu portugalskog kupa i imao je jako dobru statistiku u ligi duplo jacoj od naše..Po dolasku je činio razliku odmah i bio clan najubojitijeg terceta Dinama posljednjih godina skupa sa J.Fernandesom na suprotnom krilu i Čopom u špici..Ima statistika te sezone pa vidite koliko su njih trojica imali golova i asistencija..Neću pljuvati Mbukua ali ne vidim kako igrač koji nije starter u francuskom drugoligasu niti može dobiti minute u Augsburgu te Hoxha koji je prije Dinama bio solidan u Belupu
    ali ne i rasturao nama mogu nešto previše donijeti u smislu kvalitete kad ne čine toliku prevagu u našoj ligi..U situaciji kad ima donekle novca treba platiti i dovesti pravo pojačanje
  • Orc123
    9k
    Iskreno zaboli me ona stvar sto je zimski prijelazni rok...klub ide prema naprijed, digli smo se na svim poljima, vrijeme je da sportski sektor polaze da li je ili nije na razini Dinama. Ima brdo igraca kojima na ljeto istjecu ugovori a zvijer su od igraca, ima brdo igraca koji su nama dostupni a dominiraju u svojim ligama...ovdje na zoni ko i svaki prijelazni rok izbaceno brdo igraca koji su trenutna pojacanja, koji su vrhunski potencijali...ako možemo mi, smrtnici, nekvalificirani pronaci toliko kvalitetnih igraca onda pas m. I ljudi koji su zavrsili neke skole za to, uz sve moguce softvere, aplikacije, skaute i pizde materine mogu iskopati 4 gotova igraca koja ce promijeniti krvnu sliku ekipe!

Nek mi nitko ne govori da novaca nema, da se to radi na ljeto...floskule se nek ostave za neke klubiće koji nisu dorasli imenu i renomeu Dinama! Dinamo u ovom trenutku mora imati financije, ima kapital ogroman u momcadi tako da nema straha sto buducnost nosi, u Sucicu i Baturini ima minimalno 35mil eura! Dosta je floskula, jeftinih populistickih fora nego se nek prime posla....

Cijelo vrijeme branim sportski sektor, ali ako ne pokazu interes, volju i znanje na zimu moju podrsku ce izgubiti jer nisu na razini ostalih grana koje su usle u klub. Cist jednostavno......

I one floskule kako dinamo mora dovoditi igrace s problemima, da nismo interesantni igracima, da si nemremo priustiti igraca, da je liga ovakva ili onakva...
    Sve su to izgovori za nesposobnost, to Dinamo ne treba trpjeti! Dinamo je ogroman mamac za igrace, Dinamo je u 30 najboljih klubova Europe, Dinamo ima financijsku moc ko i vecina klubova sredine liga 5....ne treba nam 12 igraca koji imaju milju eura ali nama treba 3-4 igraca gotovih za prvih 11....

Nikakvih opravdanja vise nema......
  • Zvonkec
    68
    slažemo se to je on izjavio da ga nije htio metnut protiv rjeke jer je odgođena utakmica u bjelovaru pa da ne izgori. Trebao sam stavit u navodnike da bude jasnije
  • keppi
    215
    Nama trebaju pojačanja za odmah. Mislim da bi 2-3 prava igrača iz osnova promijenili sliku ekipe. Nisam pristalica dovođenja puno igrača, nego bolje manje, ali da podižu vrijednost cijele ekipe. Po meni smo sada daleko najtanji u sredini. Teško uspostavljamo nadmoć i kontrolu igre. Ako si nadmoćan, ne mora nužno netko ...recimo na lijevom boku biti baš naj, naj ....i taj netko na lijevom boku će se podići ako je ostatak ekipe, a poglavito sredina terena dominantna.
  • Jaro
    8k
    Zato je Branko Pavić startao protiv BorussijeCrusades

stavio ga je tamo jer je Bjelica tak i tak u tu utakmicu usao bez imalo motiva, nade, icega - samo mu je bilo bitno ne popit previse golova i sacuvat momcad za Hajduk...
  • Crusades
    13.8k
    Taj čovjek jednostavno ne voli mlade igračeDaliban

Olmo je imao 30 godina kad je bio u Dinamu.

Luka Ivanušec isto tu negdje kad je dobio priliku?

Koliko je Gvardiol imao godina kad je debitirao kod Bjelice?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions