• badjibadara
    4k
    Reprezentativac BiH želi doći u Dinamo i smatra da je to dobar korak u njegovoj karijeri. Sve je sad na Dinamu, koji ni nema što previše pregovarati jer je situacija dosta jednostavna. Plati klauzulu i uzmi Gazibegovića. Austrijance ne zanima nikakva posudba niti slične kombinacije. Gazibegović istu klauzulu ima i na ljeto, ali do tad sigurno više neće biti u Sturmu...

Tako se pisalo prije desetak mjeseci za Jusufa Gazibegovica. Ostao je preko ljeta u Grazu, a sada bi mogao u zweitu:

Mladi defanzivac Sturma, s kojim je postao prvak Austrije i trenutno igra Ligu prvaka, u naprednim je pregovorima s Kölnom, a očekuje se da dva kluba pregovaraju o transferu kada počne zimski prijelazni rok za manje od mjesec dana.

Gazibegović ima ugovor sa Sturmom do 2026. godine, što znači da bi Köln morao platiti obeštećenje. Navodno, njemački klub bi ga platio dva miliona eura, ukoliko do transfera dođe.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Bati na proljeće puni 22 i vrijeme je za transfer.
    Ako ostane u nas samo će oscilirat i cijena će padat...
    Vrijeme je za iskorak u vrhunski klub,imat će vrhunskog trenera i uvjete za odletit u zvijezde(da,Enrique je vrhunski trener...sjetite se Barcine triplete).
    Nama treba živa lova za pojačanja...ponavljam POJAČANJA a ne prinove.
  • čovjekjogurt
    886
    Čini se da je Kvasina bio u pravu kada je prije tjedan dana govorio o Baturininom transferu u PSG.
  • Praskaton
    2.6k
    Nama treba živa lova za pojačanja...ponavljam POJAČANJA a ne prinove.Maxova dijagonala

I bez prodaje Baturine trebalo bi bit love.Nikad veca posjeta,fan shop,sponzori,LP...
    Sve sam vise misljenja da lova tu nema previse veze.Ako ne znas uzalud ti novci.
    Ako nekog igraca trazi vise klubova mi redovno izvisimo.
    Da sportski sektor pogleda na scout temu nasao bi bolje prijedloge od ovih koje sami imaju.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Ako nekog igraca trazi vise klubova mi redovno izvisimo.Praskaton

Jer se igracu mozda ne igra hrvatska liga?
  • Maxova dijagonala
    2k
    ma ima on neke informacije.
    Svi mu se rugaju zbog Rakitića ali desi se i Fabriziu Romanu.
    Meni kod njega najviše smeta taj luđački optimizam :lol:
    25 mil za batija i ostanak do ljeta na posudbi je posao iz snova
  • Crni86
    5.3k
    ili nasi ne znaju ispregovarat? Kak im se igra dole? Uremovic bi nama dosao ko budali samar pa eto. Kak se igra rakiticu? Kak se dolazi gattusu? Te price ne igra im se hnl su ispeglane. Suocimo se sa cinjenicama da netko ne radi svoj posao dobro.

Pogledajte deuge klubove nase kvalitete kakve igeace dovode pa mi recite da li se njima igra srpska, svicarska ili madarska liga?
  • Praskaton
    2.6k

Nije da nismo dovodili kvalitetne strance.Naravno da hnl nije mamac.Al europa i solidna primanja bi trebali bit.
    Bar za razinu koju mi trazimo.Al ponavljam treba znat.
    Živo me zanima prijelazni rok.
  • Niko1986
    292
    To da se igračima ne igra HNL su samo izlike. Tko ne bi htio igrati nokaut fazu Lige prvaka. Na Mmaeea ćemo potrošiti ne znam ni sam koliko u tri mjeseca, mogli smo za te novce dovesti koga smo htjeli. Umjesto toga smo u situaciji da od 1.1. nemamo niti jednog seniorskog lijevog beka. Ne može me nitko uvjeriti da se niti jednom beku od 2-4 milje baš ne igra HNL i nokaut faza Lige prvaka.
  • don
    7.8k
    Općenito ne treba pričati o optici prodavanja najboljeg igrača u trenutku kada si na -7 za najljućim rivalom u prvenstvu.Daliban

neće sigurno ić na zimu.
  • bbbb
    1
    meni nije jasno da pojedinci smatraju kako je potrebno traziti novog stopera kada mi u kadru imamo njih 6 + Ristovski
  • Maxova dijagonala
    2k
    nije bitno koliko ih je nego kakvi su.
    Definitivno nam treba desni stoper ubojica kojeg treba platit 3,4 milijuna.
  • Laugreano
    2.6k
    Pa osim sto smo primili 18 golova u prvenstvu, sto je Mmae promašaj i bivsi, sto je Perkovic vec duze ozlijeđen. Max ocito nije kvaliteta koja nama treba za prvog stopera,a boga mi ni Perić ako ikad bude zdrav. KTC ima35 i zadnja godina ugovora. Ni jedan od njih osim Maxa nema dobru igru nogom, sto nam itekako treba. Evo osim ovih stvari ni meni nije jasno.
  • bbbb
    1
    ha nista od tog, preskupo je ici rjesavati se par njih u isto vrijeme i dovoditi nove
  • badjibadara
    4k
    ni Perić ako ikad bude zdrav.Laugreano

I onako je ovu sezonu odigrao vise minuta kao napadac nego kao stoper..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions