• BluePhone67
    4.1k
    Procitaj sa razumjevanjem moj prvi post pa se onda prebaci na nekog drugoga. Lp
  • Paggini
    27.8k
    na temelju ovog kaj si napisal, dokazal si da nisi demokratičan, tj. da spadaš u istu bagru o kojoj pišem, ali ponavljam, to je samo moje mišljenje. Ne dao dragi Bog da nekoga pokušavam zatrovati i da mi je cilj unjeti razdor među sve koje vole Dinamo.StjepanZgb

Uđeš na forum bez ijednog posta nakon bolnog i sramotnog poraza od tovara, kreneš sa teorijom zavjere o možemovcima u Dinamu kao da je faktualna i onda se pozivaš na nečiju demokratičnost?

Demokratičnost je upravo činjenica da ti je dopušteno takve gluposti pisati bez ikakvog dokaza i trovati forum.

Uz to, jako tanku granicu hodaš s vrijeđanjem. Ovo nije tvoja prčija na facebooku di možeš lajati i optuživati ljude da su možemovci. ovo neka ti bude zadnje upozorenje.
  • CastAway1986
    1.8k
    Ponovit ću što sam i jučer napisao, dao bi Maricu odmah otkaz ali pitanje je koga dovesti u ovom trenutku, nešto se ovi iz uprave nisu proslavili dovođenjem stručnjaka s obzirom na nedavna pojačanja u skautskoj službi..
  • Simpatizer
    488
    Možda sam neupućen u ovu temu, ali kakve veze ima to je li netko možemovac ili ne?

Ajmo reć da je on u pravu i da taj neki skupštinar zbilja i je možemovac, što to točno znači u kontekstu Dinama?

Zar je možemu cilj uništit Dinamo iznutra? Ne kužim zbilja
  • StjepanZgb
    1
    hahahaha, sada se barem vidi tko je čuvar "demokratičnosti" na ovom forumu. Ajde, samo vi putujte na gostovanja, sve na trošak Dinama, a u isto vrijeme besplatno ustupajte Bulata, za kriminalno male novce prodajte Oršića. Sve ce to doci na naplatu, a kad maske padnu, onda se zapitajte kaj bu bilo.

Ajde jadnici , kaj me još niste zbanali?
  • Crusades
    13.8k
    Bravo, stiže keksić iz Međgorja samo za tebe, vjernu džukelu
  • StjepanZgb
    1
    I pozdrav Sanjinu
  • Krizy
    47.5k

Pozdrav Stjepko,
    Tema o Možemovcima je aktivna na forum.hr
    Dalje o njima možeš tamo pošto očito ne misliš aktivno sudjelovati u raspravama, došao si trovati forum.

jadniciStjepanZgb
    Ovako sa starcima doma pričaj, ban zbog vrijeđanja u prvih par postova.
  • sport
    3.7k
    Oršića je u Southampton prodala bivša uprava(V.Peras),predsjednik kluba (M.Barišić) 05.01.2023.
    Očigledno si zlonamjeran,jalan,jadan i uz sve to lažeš.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Najbolja Dinamova pojačanja u zadnjih 6,7 godina su redom
    Mislav Oršić-povratnik u hrvatski nogomet
    Bruno Petković-hrvatski igrač koji se pogubio po Italiji
    Emir Dilaver-bosanac sa austrijskom putovnicom
    Marin Leovac-povratnik u hrvatski nogomet
    Lovro Majer,Luka Ivanušec,Kristijan Jakić-mladi igrači Lokomotive
    Mario Gavranović-također igrač sa našeg govornog područja sa stranom putovnicom,doveden iz Rijeke.
    Sandro Kulenović-povratnik u Hrvatsku,domaći dečko
    Stefan Ristovski-povratnik u hnl,"domaći stranac",doveden iz Sportinga
    Josip Mišić-povratnik u hrvatski nogomet
    Petar Sučić-doveden iz zrinjskog za 200 tisuća
    U to vrijeme od stranaca su jedino KTC i Olmo opravdali status pojačanja...
    Ispričavam se ako sam nekog izostavio u bilo kojoj od ove dvije kategorije ali uglavnom poanta ovog svega je ta da uvidite kakvim igračima se mi moramo okrenut u budućnosti.
    I još nešto što mi ide na živce je to što mi strancima dajemo više kredita nego našima...Ogi,Kaneko i Moha su simpatični Iranci i Japanci,Max je simpatični dečko za rotaciju,Cordoba je nestašni dečko u kojem se nalazi budući Doku,Mbuku je Kongoanski Messi dok je Stojanović najgori bek ikad,Boško mrtvi kikser,Baturina nakon jedne loše utakmice novi Halilović,Vidović nam je spor ko blato,Petković je gospon bolikurčina...
    Treba više cijeniti igrače sa ovih prostora gdje su se rodili neki od najboljih igrača na svijetu u svojim generacijama a odbaciti Japance,Marokance,Kongoance za koje smo nogometna sila u svakom pogledu!
  • Daliban
    2.6k
    Mislim da pogrešno interpretirate te podatke. Osim što je većina dolazaka regionalna, kako uspješni transferi tako i promašaji, to je sve samo još jedan dokaz da skautska služba nikada nije bila na razini. Shodno tome je i za očekivati da će više uspjeha biti s domaćim igračima s kojima je ta krnja skautska služba ipak upoznatija i koji su ipak umreženi u menadžerske i ine mreže s kojima ionako imamo posla na redovnoj bazi.
  • ElDorado
    492
    Ja stvarno ne znam od kud takva averzija prema strancima. Pa postoje samo dobri ili loši igrači. Koji to klub iz LP danas nema strance sa svih strana svijeta?!
  • The Undertaker
    6k
    Donedavno je bila priča kako nas domaći klubovi reketare i da vani ima gomila jeftinih a dobrih stranaca. Sad najednom nije više tako odnosno mi ih ne znamo prepoznati. Zato smo doveli Šokotu i Mustedanagića. Po meni, za ocjenu Marića bi trebali znati kakve je imao instrukcije (popune ili pojačanja), koliki mu je bio budžet i kakav je utjecaj na izbor igrača imao Zajec, IO i Jakirović. Koliko čitam, o tomu većina nema pojma ali se razbacuje sa ocjenama, uglavnom negativnim. Kompletan sportski sektor na čelu sa Zajecom ima veliki minus a neka se oni međusobno dogovore tko je kriv.
  • morales
    215
    Odjebi od dinama ako imas imalo obraza
  • Jurki
    13k
    upravo to.. postoje samo dobri i losi igraci.
    Klub koji ima ocajnu skautsku sluzbu ni nemre najti kvalitetnog stranog igraca.
    I onda su krivi igraci, a ne ljudi koji su te iste igrace skautirali, gledali, a na kraju doveli u klub.
    Vidimo problem, ali je adresiran na krivu adresu.
    Dobar skaut bu videl kakav je igrac, los skaut nebu videl loseg igraca pa taman da mu das troje naocale.

Edit; kaj radi Boban u zadnje vrijeme? Zakaj ga se nije vrbovalo da dojde u klub kao clan Uprave za sport?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.