• StjepanZgb
    1
    Sve bi nam trebalao biti jasno kad skupštinar (D.N) izjavljuje:
    - pa nemremo svake godine biti prvaci;
    - kaj se čudiš kaj nismo prvi, nikad jači HNL.
    Meni je to užas, da jedan član skupštine i to još iz redova BBB-a, može izjaviti ovakve stvari.
    Na žalost, koliko čujem, on nije jedini sa takvim stavovima.

Ne volim involvirati ideologiju u sport, ali svi mi ipak znamo kojim političkim idejama su se vodili Dinamo i njegovi navijači u cijeloj Dinamovoj prošlosti
    Zbog toga danas tvrdim, nije najveći uspjeh ljevičara (čitaj MOŽEMO) samo kaj su ušli samo u Dinamo, već se polako infiltriraju u BBB, a dio BBB-a (barem onaj bitni dio) to ne kuži. Oni vide Zajeca kao Boga i gotovo. Čak se nadam da su samo slijepi tj. da nisu osobni interesi u pitanju.

P.S.
    Da se krivo ne shvati, sa gore navedenog skupštinara, ne velim da je Možemovac ili ljevičar, čak štoviše, milsim da je pravi HR nacionalist. Zbog toga mi nije nije jasno da ne vidi kakve su to struje počele voditi Dinamo.
  • Keyser Soze
    10.8k
    Krenuli ste sa svojim uviđanjem Partizana i josipa broza tita, dugo vam je trebalo.
  • Paggini
    27.8k
    Zbog toga mi nije nije jasno da ne vidi kakve su to struje počele voditi Dinamo.StjepanZgb

Slikovit prikaz možemovaca u Dinamu:

Efkvz66.jpeg
  • BluePhone67
    4.1k
    Budite toliko dobri pa nam napišite za koga glasaju i provode svoju ideologiju i ostali skupštinari kluba, jer vidim "da sve znate" i da ste "vjerodostojni" po ovom pitanju. Unaprijed hvala.
  • CISCO
    192
    SD je još uvijek zaposlenik kluba?
  • masacusec
    4.1k
    Kakve jebene veze ima jebena ideologija s ovim trenutno lošim rezultatima? Misliš da su se igrači počeli međusobno guziti jer im je ljevičarska uprava to naredila pa su preumorni za nogomet?
  • ElDorado
    492
    Krivi su Josip Broz, UDBa, masoni i jebeni biciklisti. Krenulo je.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Nekoliko profila koji su se nakotili u zadnjih 12tak sati puse u istom smjeru. Znaju se pojedinosti transfera, tko zeli otic iz kluba od igraca, koga se zaposlilo preko linije itd.

Uglavnom orkestrirani napad koji treba zavrsit trajnim banovima. Zasto se ti ljudi ne ukljuce u raspravu opcenito vezano uz Dinamo? Pa jbt da te na zanima nis o ulaznicama, fan shopu, kolekcionarstvu, Dinamovoj povijesti... samo udaranje po klupskoj garnituri.
  • Orc123
    9k
    Krenulo je....misevi izasli
  • StjepanZgb
    1

ne tvrdim da sve znam, a po pitanju vjerodostojnosti ti nemam kaj odgovoriti jer me nije briga kaj tko misli o mojim objavama. Ja sam samo insesel svoje mišljenje
  • BluePhone67
    4.1k
    Lako kaj ti iznosis svoje mišljenje, problem je kaj pišeš gluposti, generaliziras i trujes ovdje ljude sa svojim krivim mišljenjem. Lp

PS

Pozdravlja te DN i kaže da ga nazoveš na pivu
  • StjepanZgb
    1

na temelju ovog kaj si napisal, dokazal si da nisi demokratičan, tj. da spadaš u istu bagru o kojoj pišem, ali ponavljam, to je samo moje mišljenje. Ne dao dragi Bog da nekoga pokušavam zatrovati i da mi je cilj unjeti razdor među sve koje vole Dinamo. Ma koji si ti k....uopće da se ja tebi uopće opravdavam, vidi se čiji si i kakav si, čim ne dozvoljavaš da svatko izrazi svoje mišljenje. Odi si gore u Senfu da ti da daljnje upute kaj trebaš i smiješ pisati.
  • E46
    740
    Tko kaze da je misljenje krivo? Ti? Zasto covjek ne bi mogao napisat sto misli zas nas neupucene. Ni meni isto nije jasto zasto taj DN govori takve stvari na skupstini i odakle mu ideja za takvo sta izjavit.
  • BluePhone67
    4.1k
    Hehe, to sam se mislio da ništa ne znaš, zapravo jako malo znaš i da pričaš gluposti i ovo što ti radiš je čisto silovanje demokracije da svatko misli da ima pravo na svoje mišljenje iako je ono laž i obmanjivanje javnosti.

Lp
  • badjibadara
    4k
    Ni meni isto nije jasto zasto taj DN govori takve stvari na skupstini i odakle mu ideja za takvo sta izjavit.E46

Skupština je 12.12. koliko znam, neka me netko ispravi ako griješim...
    Imate time machine i znate što će netko reći na skupštini koja se još nije dogodila?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.