• Simpatizer
    488
    Ako je mogao Ružomberok, možemo i mi
  • Mentalni Gimnastičar
    1k
    Utakmica gdje će obje ekipe ići na nulu, očekujem da ćemo uzeti inicijativu ali se bojim tranzicije protivnika iz našeg neuspjelog napada u kojem možemo primiti neki krumpir koji će odlučiti utakmicu. Neka me Neno i momci slobodno demantiraju. Nema više isprika, AJMO DINAMO!
  • don
    7.8k
    Dečki, danas branite Dinamo, danas branite Zagreb, danas branite titulu i danas branite sve nas koji stojimo iza vas!

Nema ljepše i slađe pobjede nego u kući najvećeg rivala.

Donesite na Maksimir sve što nam pripada, a to su 3 boda!

IZNAD SVIH!
    OsamŠest
  • Logistika
    1.3k
    Koliko je lakše kad ideš na tekmu. Ovo čekanje i gledanje na tv-u je smrt...još sam iz noćne,ako popijem 2 3 jacka na ovu kavu bit će svega i sa probavom i neurozom :) Sretan put ekipi koja putuje !
  • Marley
    2.1k
    Uf. Frka je sluzbeno pocela. Sve si mislim je li zelucana viroza :vomit: ili je "samo" utakmica :rofl:
  • Neron53
    1k
    ....u jutro nedjeljno... :)
  • Jurki
    13k
    Danas treba zaboraviti na sve ono lose, na sve probleme, na sve trzavice koje su oko kluba. Isto tak danas treba zaboraviti i na nesuglasice na Zoni.
    Imamo se vremena svađati dal je prijelazni rok dobro napravljen ili nije.. imamo vremena raspravljati koji igrac treba ili ne treba igrati.

Danas je jedino bitno da gubu vratimo na tvornicke postavke. Danas su jedino bitna 3 boda da donesemo iz Titograda.
    Kvalitete imamo, uvjeren sam da smo bolja momcad.. na deckima je da preoru wc skoljku i donesu ta 3 boda u Zagreb.
    Preorite taj teren, za sebe, za Klub, za grb na dresu, za svoje ozlijeđene suigrace koji ne mogu igrati.
    Preorite taj teren i zbog nas... nas koji nikad nismo i necemo dici ruke od vas.
    Ajmo Dinamo.
  • Sava Krpa
    340
    Zona, kava, Sv misa, ručak.... Sve to "ugurat" do podne.
    Onda 6 sati nervoze, odlazaka na sve moguće portale, gledanje presice jos dva puta, starih snimaka navijanja i sazetaka lanjskih tekmi sa poljuda.

Pobjedi za čast građanštine.
    Pobjedi u inat prozivanjima da nisi građanski.
    Pobjedi jer misle da si ranjen.
    Pobjedi jer misle da su bolji.
    Pobjedi jer na to si nas navikao.
    Pobjedi jer oni ne zaslužuju nista drugo.
    Pobjedi za sebe.
    Pobjedi za nas.

NAPRIJED PLAVI LAVOVI
  • Stara garda
    3
    Za sve koji idu u Split:
    Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su:
    autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za osobna vozila je državnim cestama preko Karina)
  • NKDZ86
    2.2k
    Dobro jutro svima posebno treneru i igračima nk dinamo, ne spava se od 6h jer se čeka polazak, sretan put svima, idemo po pobjedu!
  • PetkoDaniOršaGol
    105
    Dobro jutro plava vojsko. Danas samo hrabro i pošteno, pa što bude. Sretan put svima koji putuju. Nije da brojim, ali još 8 sati i 45 minuta žgaravice, nervoze, neuroze... ajmo plavi lavovi, donesite nam sve!
  • gaTeDZG
    79
    Šalove u ruke, zapjevajmo svi...
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k

Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko (i ništa) neće!
  • ShanKu
    1.1k
    Sve kaj imam danas za reć našim igračima: Tražimo pobjedu, nije važno kako!
  • Navijač Dinama
    8.8k
    Sretan put svima koji putuju u Moskv....pardon u Split, vratite se kući sa tri boda!!!

Dinamo neka svud odjekuje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.