• superhik
    11.6k
    To stave tako rano da te mogu uvesti u kavez u dvadesetoj minuti utakmice
  • don
    7.8k
    bome zadnji derbi smo ušli 3 sata prije početka
  • Time
    914
    Zagorac,Ristovski,KTC,Torente,Rpg-Pavic,Kacavenda,Baturina-Pjaca,Špikic,Kulenović

Obrana koliko toliko visoka sto je potrebno jer ce biti prekida a tovari nisu losi u prekidima.Pavic jer je jedini zdravi zadnji vezni a i nije mi izgledalo da se pogubio protiv protiv Dortmunda,Baturina i Kacavenda mogu zajedno,Kacavenda ispred Roga jer mi se cini u boljoj formi i agresivniji je,napad je klasika,imam osjecaj da Špikic daje 2 komada
  • Marley
    2.1k
    Kako Torrente stoji sa zutima? Samo pitam :grimace:
    Vidjeli smo da zna biti itekako cvrst, i neka je trebat ce nam, samo se nadam da je cist zasad. Gdje se to moze vidjet uopce, stanje kartona?
  • Minken Bojna
    18
    puknuće 5.metatarzalne kosti nema veze sa umorom i broju odigranih minuta, ali stoji da su on i Bati izraubani.
  • Tongo Doumbia
    4.8k
    Često je mehanička, ne uvijek, ne i kod Pere.

U pravu je Miro, kontakta nije bilo nego je stvar u zamoru.
  • Sixthway
    546
    Više me brine Slaven Belupo sljedeći tjedan nego sutra tovari.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Kolika je po vama vjerojatnost da Neno sutra krene kao u ligi prvaka sa 3 stopera?
    Meni to djeluje dosta izgledno
    Zagorac
    Max KTC Raul
    Rile Mišić Rog Rpg
    Baturina
    Pjaca Kule
  • Keyser Soze
    10.8k
    Mišić sigurno neće igrati, a Ristovski je upitan
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Samo sutra nek odigraju ko jebeni lavovi. Sigurno tu neće bit nekog nogometa, ali nek poginu na terenu ako treba. Odgovorit na onu seljačku agresiju na početku i ne primit neki krumpir. I ako treba nek svaki igrač dobije žuti karton jebeni, samo ne bez ispaljenog metka pasti
  • NitkoBitan
    19.7k
    Daj Boze da sutra odnesemo pobjedu pa makar na najciganskiji moguci nacin da se branimo cijelu tekmu i uvalimo jedan krumpir, uostalom tako su oni nas par puta pobjedili.

U manje od nekoliko minuta bi se prica okrenula od radpadnutog Dinama koji se muci u prvenstvu do Dinama koji se bori za proljece u Europi i bez obzira na duplo tezi rapored od HNL konkurenata bez vecih problema drzi prikljucak, a na proljece bu ubacio u brzinu vise.
  • recikaj86
    460
    Ja uopće nisam nervozan za sutrašnju tekmu, osjećam dominaciju na terenu jer na tribinama nam nikad i nisu parirali i lakih 0:2 na titu.
  • rioda
    5.5k
    Želim samo da odigramo muški, pa ako izgubimo - izgubimo, nije išlo. Samo mi se ne gleda klasični derbi u Splitu u kojem kao imamo inicijativu cijelu utakmicu, ali ne stvorimo nikakvu pravu šansu, a tovari zabiju nakon šest odbijanaca iz nekog flipera u 16m.
  • austrijanac
    4.3k
    Čeka nas klasično dosadna utakmica, s puno skakanja na najboljeg hrvatskog suca s obje strane. S njihove više doduše.

U tekmu idem sa nikakvim očekivanjima objektivno, no subjektivno se nadam da ćemo im se najebat mame na titovom hramu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.