• Orc123
    9k
    iskreno, taman da si sami daju gol samo da ih peizemljimo...kako god istrcali 3 boda su inperativ...
  • DiddyGuela
    2.3k
    Ne zanima me kako,tko i na koji nacin...danas zelim 3 boda pa taman i autogolom Uremovica.
  • Nogo
    4.1k
    Neka imaju veći posjed, neka imaju više udaraca, kornera...daj samo da ih pobjedimo 1:0, začepimo svima usta i primaknemo na -1.

Vjerujem u vas dečki, pokažite tko smo i kako igra Dinamo! :strong:
  • Crni86
    5.3k
    Prema novinarima mi krecemo sa 4 iza, rile od prve. Jedini upitnik je tko ce uz roga krenut na sestici, mali pavic ili kacavenda.
  • Bosskovitz
    12.9k
    Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su:
    autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za osobna vozila je državnim cestama preko Karina)
    Stara garda

Otvorili su taman dvije minute prije neg smo mi dosli, sad se moze za osobna vozila ali dosta puse pa pripazite s kombijima.
  • Dzgšb
    1.1k
    Naš slavni Hrt prenosi Lokomotiva -Istra zna Šapit koji je derbi :rofl:
  • jedan u nizu
    9.6k
    Naš slavni Hrt prenosi Lokomotiva -Istra zna Šapit koji je derbiDzgšb

HRT ima dogovor da se prenosi nedjelojna tekma koja u 15h.
    Raspored utakmica se ne ravna po HRTu.
    A logicno je da nositelj prava (MAX TV) za sebe cuva eksluzivnije utakmice. Kada vecina ljudi zeli gledati nasa 4 derbija godisnje, zasto bi uzeli pretplatu za MAX TV ako to mogu gledati besplatno na HRTu?
    Mislim da ono bude jednom godisnje da smo mi u terminu HRTa.
  • Dzgšb
    1.1k

Pa ako su lani mogli prenositi i u drugačijem terminu ,zašto nebi mogli i ove godine? Mislim meni je svejedno imam Arenu znam da će biti na njoj ,ali po meni to nije uredu prema svim pretplatnicima.
  • jedan u nizu
    9.6k

Pa mislim da ce jednom godisnje prenositi derbi, pa mozda onda pomaknu utakmicu u termin od 15h, ili pomaknu svoj termin sa 15h na 17:45h recimo.

Btw na kakvoj areni ce biti tekma? :O
  • hardek
    3.2k
    Prije 2 i pol mjeseca igrali smo s tovarima na Maxu. Imali smo start sezone iz snova, igrali okej nogomet i sve je izgledalo kao da ćemo osvojiti prvenstvo sa 20tak bodova viška. Tovari su bili na teškom dnu, zaostatak na tablici, igra nikakva, ispali iz Europe, kaos sa Kalinićem i Gatuzom i pobijedili su nas.

2 i pol mjeseca kasnije, doslovno se sve okrenulo, sad smo mi ti koji smo u rasulu a oni u pozitivnom momentumu. Danas je dan da im bacimo uno reverse card i vratimo se na pravi put a njih bacimo u depresiju
  • rupke
    102

sukladno ugovoru hrt ima pravo na prijenos prve utakmice nedjeljom od 10. kola
    tocno je definirano koje su utakmice u tome raspored (1 utakmica dinamo-hajduk, 4 medusobne utakmice dinama, hajduka, rijeke i osijeka, 7 utakmica gdje je jedan sudionik dinamo, hajduk, rijeka, osijek....)
  • Dzgšb
    1.1k

Bude na areni sport 3 sa MAXtv komentatorom..

E vidiš to nisam znao..
  • ElDorado
    492
    Ak prenosi opet Cmrečnjak ili Kecman gledam bez zvuka
  • jedan u nizu
    9.6k
    Bude na areni sport 3 sa MAXtv komentatorom..Dzgšb

jel to hrvatska arena ili BiH?
  • Dzgšb
    1.1k

Mislim da je BiH arena sport 3.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.