• FrenchMontana
    655
    stavi Stojketa, Kača i Roga pa ćeš vidjeti šoreJos-Optimus

To je to. Kačavenda pogotovo, on grize ko lav kad god igra za Dinamo. Nadam se sa ce se prometnuti u glavnog igraca iducih par sezona.
  • Paggini
    27.8k
    Di je predictor? Sanjao sam rezultat prosli tjedan i sad da me sjebe ak ne bude predictora...
  • Marley
    2.1k
    potpis od prvog do zadnjeg slova. Vec neko vrijeme se pitam ova pitanja.
    Nikakve teorije zavjere, ali sad sam vec debelo uvjerena da nije sve kako se plasira u medije, ni blizu.
  • E46
    740
    To sto cemo mi njimat u obrani derat guzove ne znaci da ces očajno losi vezni red, krila i napadac biti kreativni i stvoriti koju sansu protiv hajduka na poljudu, protiv rijeke se bas i nisu iskazali, lako srat po obrani a vezni red i krila nisu u stanju jednu sansu stvorit iz igre.
  • DrawTube
    5.5k
    Valja napomenuti kako smo uz nikad više bibera trenutno 1 bod ispred Varaždina
  • NitkoBitan
    19.7k
    I u Ligi prvaka ispred Reala i PSGa. Sve je ovisno kako gledas :snicker:
  • ibro1986
    258
    Tko sutra ne konkurira za utakmicu?
  • Ivan0302
    591
    lakše je nabrojati tko konkurira
  • Kepec
    6.9k
    Ja bih htio malo više odvažnosti kad su u pitanju udarci prema golu.
    Nebrojeno puta na utakmici nam se dogodi da idemo u kontru/polukontru ili smo jednostavno u napadu pa se oslobodi rupa gdje naš igrač ima loptu na sredini terena, na 20ak metara gdje se odlučuje na dodavanje na krilo, zatim krilo ili bek ubaci u sredinu gdje nema nikoga i ode napad. Zašto?
    Gotovo svaki dan su s loptom, udare po njoj stotine puta, zašto je toliko problem se namjestiti i u punom trku udariti, pa jedna će završiti ili u golu ili korneru. Nešto poput udarca RPG-a u srijedu u 15. minuti, odlično je iskombinirao sa Stojkovićem, projurio po sredini i opalio i nije uopće daleko bilo. Bolje 5 napada s 5 takvih udaraca gdje 1 mora biti ili u okvir gola ili korner, nego 5 dodavanja na stranu, gubljenje lopte pa ajde trk nazad jer imaš kontru.
  • San Lorenzo
    17.1k
    Valja napomenuti kako smo uz nikad više bibera trenutno 1 bod ispred VaraždinaDrawTube

Šta bi tek bilo da nismo imali 4/4 na otvaranju sezone...otkad igramo Europu, u 10 utakmica smo osvojili 13 bodova. :grimace:
  • wolfgang14
    1.7k
    Za split su otišli Ademi, Mišić, Nevistić, Cordoba, pa čak i Bruno Petković.
  • domi
    0
    Do kad se najkasnije dolazi sutra u dugopolje?
  • don
    7.8k
    do 14:30
  • domi
    0
    tak rano?
  • tigric
    429
    Ma uvijek tako stave bezveze termin, nema veze s realnošću
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.